- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4 часа секс и повече
Еми то и аз така, на 2 бири лашкам от 4 до 6 часа, зависи от климата, и колко съм ял преди акта, че след 3тия час огладнявам твърде много. Но ако имам по-голямо желание, просто я вдигам и с мен до хладилника, слагам я на бар-плота и през това време си режа суджука и доматите, че то без салатка в туй време не е харашо![]()
Те т'ва е за секса само, а като тичам за здраве си правя кросчета Габрово-Севлиево от 4 до 5 пъти на ден, ей така - за тонус![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Е тоя по 4 часа... и това е първия път само. Тоя не бих го взел да работи при мене, че недай си боже запука някоя колежка, 4 часа няма да работят...
А бе спрете с вашите укори.Това, че вие бихте се хвалили не означава че и момчето го казва нарочно.Може да има проблем
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Не няма проблем... той има Голям проблем! 240-минутен проблем! Коя ли ще го изтърпи всеки ден да правят по 4 часа, ама айде! Това не е за хвалене! И аз издържам доста време, но няма да казвам колко и защо, защото ми е неприятно и искам да не е така. Секса не е маратон, той е удоволствие!Първоначално написано от Len4etyYyy
Точно затова той трябва да се консултира с лекар
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Или с попа! То с такова темпо няма да живее дълго!Първоначално написано от Len4etyYyy
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Така , първо ако бях на 15 - 16 години можеби щях да пускам тази тема точно както казваш за да се хваля, но отдавна съм минал тази възраст. Пускам темата защото се интересувам как така има момчета които издържат по 30 -40 мин и момчета които издържат по повече. Второ не те съветвам да се обзалагаш защото ще загубиш . Имам още неща да ти кажа , но просто не виждам смисъла да ти обяснявам , ако не вярваш твой проблем . Благодария на всички за съветите .
Всичко е до психика и физически възможности човек. Но определено ти е време за консултации с психолог и сексолог. Това е вредно и само би ти пречило занапред!Първоначално написано от kr15k0
Тя е кучка брат, иска голямата кошница...
в станьолПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
Като почнете с тези мормоти направо падам!
![]()
Яко са се филмирали с тоя станиол![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Да.Прави си кефа.Нищо,че трудно ще намериш момиче което ще си държи 4 часа краката отворениПървоначално написано от hamilcar
![]()
Аз издържам :PПървоначално написано от galenata
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Ти ако караш 4 часа аз трябва да издържам по цяла седмица. А тъй като немога цяла седмица ти също неможеш 4 часа. Аман от полови атлети !
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Жените нали сте винаги много отворени. Винаги искате още и още. Ето момчето казва, че може, а сега пък никоя не може да издържи.Първоначално написано от galenata
Още и още,но с почивкиПървоначално написано от hamilcar
![]()
Приятелю,голямата стрелка на часовника показва МИНУТИТЕ,не чаасовете!Не познаваш часовника явно.Защо мисля така?Ако наистина имаш такъв проблем и искаш да се реши нямаше да пишеш във форум където едва 5% (да не кажа 0%) от хората могат да ти дадат читав съвет,а щеше направо на лекар да отидеш.
П.С. Ако все пак има наистина такова нещо - търси лекар,това не е нормално,не е и повод за хвалба.Това може да се окаже проблем - бавното свършване е толкова проблем колкото и бързото.
Аз казах.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Чаакай малко.. аз лично да мога да издържа..но на каква цена?На втория час,ако не и по-рано вече ще ми е писнало до такава степен,че ще се питам кога ще свърши най-сетне.4 часа да стоиш с разтворени крака-е извини ме,ама не искам да ходя после като ранен ветеран от войната.Първоначално написано от BePoHuKa
Па верно, коя ше те търпи 4 часаспоред мен в последните 3 часа момичето ше е заспало от преумора
![]()
Еее, много бе?!!![]()
До психика е всичко.
Първоначално написано от galenata
![]()
![]()
ранен ветеран
Неможе никой да издържи 4 часа дали поради една причилина или друга.Просто я заключвайте тая тема и да свършваме.Има ли някакъв смисъл да спорите за това представителя на кой пол е по издържлив.
http://www.standartnews.com/news/det...82%D0%BE%D0%BD
Може, може както виждате може и повече, относно времето.
galenata -> Не е задължително да ти писне. Всичко зависи от партньора.