Цитирай Първоначално написано от kr15k0
Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
Цитирай Първоначално написано от kr15k0
Значи като се самозадоволявам е имало моменти в който не издържам и 3 мин. А като права секс не падам никога под 4 часа , даже понякога не мога да свърша. А мойте приятели карат само по максимум 30 - 40 мин , Защо така ? Някой ми казват че момичето не ме било възбуждало но не е така , напротив.

Би ли ми обяснил какво целиш с пускането на тази тема Да чуеш неща от сорта на "Ееееее ти си бахти секс машината" или "Оооо да готин обладай ме. Хаха жалък си бе брат... Обзалагам се, че дори не си виждал голо момиче, макарче искрено се надявам да СИ.

Съмнява ме да осъзнаваш какво се опитвам да ти кажа в момента. Но искрено ти пожелавам след време, когато порастеш и поумнееш го разбереш. Айде всичко добро и със здраве

Така , първо ако бях на 15 - 16 години можеби щях да пускам тази тема точно както казваш за да се хваля, но отдавна съм минал тази възраст. Пускам темата защото се интересувам как така има момчета които издържат по 30 -40 мин и момчета които издържат по повече. Второ не те съветвам да се обзалагаш защото ще загубиш . Имам още неща да ти кажа , но просто не виждам смисъла да ти обяснявам , ако не вярваш твой проблем . Благодария на всички за съветите .
Всичко е до психика и физически възможности човек. Но определено ти е време за консултации с психолог и сексолог. Това е вредно и само би ти пречило занапред!
Тя е кучка брат, иска голямата кошница...