.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    мисля че не трябва да му звъниш толкова често найстина понякога е доста дразнещо .... а й се самнявам да ти е изневерил просто е отишъл на море и е искал да си прекара максимално добре
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен
    Град
    Earth...
    абе
    ако ме боли зъб
    трябва ли да хода на зъболекър?

Град
    Насред пустошта, между сенките
    ЕЙ РЕВНИВА ШМАТКА ТАКАВА ОСТАВИ МОМЧЕТО ДА СИ ПОЧИНЕ МАЛКО!!! имам телефона с който съм сега от 6 месеца и имам 140 часа разговори около 10 от тях са с момичета така че... Да живеят бирариите Ако мислиш че ти изневерява значи му нямаш доверие и не го обичаш!
    Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!

Сбогом на всички пътници,
    които с нокти се крепят,
    защото аз подрязах своите
    и падам за последен път.

Имах същия случай и когато приятелят ми се върна се правеше, че не ме познава. Оказа се, че не ми е изневерил, но видял момичета с по-лековато поведение и решил, че иска повече свобода

Всичките пък започнахте о, един час на ден, задушаваш го. Аз миналата година цяло лято си говорих с един фр по минимум 2 часа никой никого не е задушавал
    По темата:
    Не го търси известно време, изчакай той да го направи и не се тревожи толкова, може да има кофти седмица
    My heart is broke but I have some glue

аз също мисля,че не ти е изневерил защото ако беше нямаше да ти каже за момичето,просто е искал да те накара да ревнувнаш и да види реакцията ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си