Ох,днес с моя приятел направихме 5 месеца.Той е на море от 22( с БЧК) проблема е че майка ми не ме пусна само с него.И така да почна от началото.Като замина,започна да ми се обажда супер рядко,постоянно аз му звънях,а той все ми излизаше със "отивам на плаж,отивам да се къпя,отивам да играя карти" и прочие..Докато си бяхме заедно всеки ден идваше у нас,без аз да го каня.Обещахме си да си казваме абсолютно всичко.От както е на морето на ден си говорим най-много един час(общо от всички позванявания).Одеве му се обаждам говорихме си 2 мин и той ми каза,че едно момиче (което му се сваля от няколко месеца) е спало в тяхната стая,но не на неговото легло и на мен ми стана гадно,но не съм му се развикала,той ме попита защо и аз го питах,той как ще се почуства ако ТОЙ(едно момче,което ми се сваля от 2,3 седмици) спи в моята стая и той нищо не каза..И след 2 мин ми каза "Оф айде аз ще си лягам,че много ме боли главата" и аз му казах "теб главата те боли от 2 дена,и все си намираш някакви извинения.." и той най-спокойно ми каза,че не може да си говорим по цял ден и ми затвори,от което ми стана супер гадно.. Та да попитам има ли смисъл да се притеснявам и да се измъчвам .. Всички ми казват,че 100% ми е изневерил,но аз не мога да си го представя..
ПП: На 7ми заминавам на море с моите приятелки,и той ще дойде с мен НАРОЧНО,само и само да не ме оставя сама..Ии разбира се майка ми не знае,че той ще идва..