.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise

Промени го ..

Ох,днес с моя приятел направихме 5 месеца.Той е на море от 22( с БЧК) проблема е че майка ми не ме пусна само с него.И така да почна от началото.Като замина,започна да ми се обажда супер рядко,постоянно аз му звънях,а той все ми излизаше със "отивам на плаж,отивам да се къпя,отивам да играя карти" и прочие..Докато си бяхме заедно всеки ден идваше у нас,без аз да го каня.Обещахме си да си казваме абсолютно всичко.От както е на морето на ден си говорим най-много един час(общо от всички позванявания).Одеве му се обаждам говорихме си 2 мин и той ми каза,че едно момиче (което му се сваля от няколко месеца) е спало в тяхната стая,но не на неговото легло и на мен ми стана гадно,но не съм му се развикала,той ме попита защо и аз го питах,той как ще се почуства ако ТОЙ(едно момче,което ми се сваля от 2,3 седмици) спи в моята стая и той нищо не каза..И след 2 мин ми каза "Оф айде аз ще си лягам,че много ме боли главата" и аз му казах "теб главата те боли от 2 дена,и все си намираш някакви извинения.." и той най-спокойно ми каза,че не може да си говорим по цял ден и ми затвори,от което ми стана супер гадно.. Та да попитам има ли смисъл да се притеснявам и да се измъчвам .. Всички ми казват,че 100% ми е изневерил,но аз не мога да си го представя..

ПП: На 7ми заминавам на море с моите приятелки,и той ще дойде с мен НАРОЧНО,само и само да не ме оставя сама..Ии разбира се майка ми не знае,че той ще идва..
    What i want is obvious , what i love is unique

Супер фен Аватара на sladkalady
    Мисля ,че не ти е изневерил.Сега се е видял малко свободен...Може да не иска да му нахалстваш като му звъниш често.Остави го,спри да му звъниш.Той сам ще те поттърси ,ако ли не -ще трябва да си поговориш сериозно с него
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Определено не постъпва правилно приятелят ти. Не мога да ти кажа на 100% дали е изневерил или не, но определено смятам, че има нещо нередно. Според мен не трябва да правиш прибързани заключения, поговорете си и едва тогава предприемай каквито и да било мерки, но определено поговорете.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Може да му е досадно да му звъниш постоянно, за да го проверяваш.
    Отишъл е на почивка, не на война. Спри малко с обажданията и си намери свои забавления.

Напълно нормално е по морето да се заглежда по тая и оная. Дори и да са имали някакъв по-близък контакт с това момиче, надали ще е нещо сериозно. Най-вероятно са цъкали карти, говорили са си до късно или са пили бира. Нищо сериозно и ангажиращо. Да не говорим за моментът, че е досадно да ходиш на море с компания, а не с приятелката си, защото "майка й не я пуска". Детска му работа.
    Може пък и въпросната да му е казала нещо за теб - че си флиртувала с други момчета, че си се натискала с някое от тях и етц.
    Като се върне, ще разбереш дали ти е изневерил или не. По принцип такива върти опашки, като посочената от теб, не издържат много без да се изфукат, ако се е случило нещо.

Да дойде гаджето ти с теб - не е проблем. Но да идва, за да те следи какво правиш, къде ходиш и в колко се прибираш - тираническа история ми се вижда.
    И не е хубаво да вършиш разни неща зад гърба на майка си. Когато изгуби доверие в теб, ще си дърпаш косите, ама ще е късно.

Град
    In the paradise
    Под постоянно нямам предвид на всеки час да му звъня.. Звъня му по 5,6 пъти на ден,от които 2,3 пъти си вдига телефона Аз си имам и едно на ум,защото преди няколко месеца се целува с едно момиче,което също е на този лагер ...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Говорили сте си само 1 час? Ужас!
    Я се успокой малко с тоя телефон Наистина ми изглежда досадно и изнервещо някой да ти звъни постоянно. Като се върне ще разбереш по-добре какво се е случило. Сега и да го мислиш, само ще се измъчваш.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мом
    ето на море ,а ти го тормозиш по 100 пъти на ден...говорите по час?Абе ужас-той нито ще си почине,нито нещо..най-много от инат и щото му натяквашза това другто момче дет ти се сваля,да се забие той с она ямацка..остави го да диша малко-ако те обича наистина и си имате доверие няма да има проблем

На мен ми става досадно баща ми, като ми звъни по 5,6 пъти на ден, какво остава, ако говорим за гадже.

Явно не си му интересна, щом се е целувал с друго момиче. Разбери, че наистина е досадно. Той си ходи по морета, лагери, дискотеки и разни такива, а ти не можеш, защото не ти дават. Така връзка НЕ може да се води.
    И все пак ще попитам баналното - на колко сте?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ох и ти си като моя приятел - "Защо ми писа толкова малко смс-и като си беше в България" - еми хора ,съжалявам ,ама си имаме право на почивка.Как да се наслаждаваш ако някой постоянно ти звъни.Той е с приятели, остави го да се забавлява.Ако има нещо нередно, то ще си проличи и по държанието му ,като си дойде

Мега фен
    Град
    Earth...
    баце
    нито ти прочетох поста
    нито знам за кво дрънкаш

Град
    In the paradise
    Защо пък 1 час да е много ? Даже е имало дни в които сме си говорили по 30 мин НАЙ-МНОГО.И защо аз да не го търся,като аз съм извън града за ден,два макс,той ще ми спука телефона,и постоянно ще ме пита кво правя,с кой съм и къде съм.А аз такъв отчет не му искам..Не мисля че го притеснявам,много.И определено си се наслаждава на почивката..
    Аз съм на 15 и отгоре а той преди месец стана на 18 Smile А пък и защо не можем да водим такава връзка.Майка ми не ме пуска,защото познава само него.Иначе от у-ще бяхме на ескурзия за 4 дена и бях с него,и тя знаеше.Така че,наще не са проблем (:

Цитирай Първоначално написано от Fiki_
    Под постоянно нямам предвид на всеки час да му звъня.. Звъня му по 5,6 пъти на ден
    И на мен да ми звънят по 6 пъти на ден за да си кажем едно и също, и на мен ще ми писне...

Град
    Пловдив
    Мисля ,че е добре просто да изчакаш, това ,че е вкусил малко свобода и му се е усладило не е гаранция за изневяра........,но, верно, не го притисняваи непрекъснато, това още повече ще го отдалечи от теб.......който и да е мъж мрази жената тип-Лепка-

hottie
    Guest
    Под постоянно нямам предвид на всеки час да му звъня.. Звъня му по 5,6 пъти на ден,от които 2,3 пъти си вдига телефона Аз си имам и едно на ум,защото преди няколко месеца се целува с едно момиче,което също е на този лагер ...
    МНОГО му звъниш ! На море е човека, не може постоянно да сте на телефона... става му досадно и е нормално. Дори и 20 пъти на ден да му звъниш той ако иска ще ти изневери. Ако не иска- няма. Просто го остави малко и ще видиш , че сам ще позвъни

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    С гаджето на почивка лелееее....
    Все едно на морето с пясък в джоба да тръгнеш. Луда ли си, какво толкова го тормозиш. Както прави той, така прави и ти... да не си накапана? Казваш му, че няма да идва с теб, а искаш само с приятелки... да видиш как ще ти звъни всеки ден по 20 пъти. Аман от турски номера с тия БГ мъже.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Повече от 5 минути на ден на човек не се полага ебати ако имах такъв паразит на главата си или щях да си хвърля телефона или щях да се хвърля аз...а и щом не можеш да идеш с него да си го пазиш тъй ще да е..гърмиш най много накрая да чукне нещо ама кво лошо море е не се брои....там мозъка не бачка мислим с другата глава
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Супер фен Аватара на Amateur
    Абе 90% от момчетата като ходят на море без гаджетата си гледат да забият нещо и момичетата са така...

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Абе 90% от момчетата като ходят на море без гаджетата си гледат да забият нещо и момичетата са така...
    Е, и?
    Те хора се развеждат, вие тука за някакви си афери морски говорите. Каквото такова, по-добре да не се дебнем, защото може и да се хванем. Карай си както знаеш и да не те боли фара!

Супер фен
    Ако ти беше изневерил, нямаше да признава, че това момиче е спало в стаята му, не мислиш ли? Защо да ти подсказва за нещо, което е направил и което не иска да узнаеш?? Човекът просто е решил да бъде честен с теб, и ти веднага си мислиш, че ти е изневерил. А относно обажданията.. може просто да иска да си прави кефа 1-2 седмици, няма лошо в това

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Хм !! Въпроси:
    Ти гадже ли си му или конторлен орган ?

Каква е ползата да се притесняваш дали ти изневерява ?!

Не смяташ ли, че като му досаждаш само ще го накараш да кръшне по-бързо ?

Жалко за теб .
    phah

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Това,че е бил и с някво момиче в стаята,не означава,че трябва да ти е изневерил .. (: Повярвай му и наистина ако е станало нещо такова,когато си дойде или ще ти каже ,или сама ще разбереш.
    Относно т'ва с телефона.Съвета ми е да го оставиш на мира..все пак е на море..Кой знае колко хубаво си прекарват,ако трябва да седи и да си говори с теб за кво изобщо е заминал . . . ?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    1 час на ден? О .. Божее.. Мой

Да ти кажа честно .. чудя се как още те търпи момчето. ЗАДУШАВАШ ГО! Разбери го по дяволите Той иска да си почине малко .. било от теб, било от всичко .. Имай му малко доверие. Иначе връзката ви е обречена ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Абе, вземете да си вярвате повече и да се ограничавате по-малко, ако искате да се получи нещо... И тва са големи глупости - "100% ти бил изневерил"... ако е такъв, че като не му звъннеш 1 ден и ти изневерява - няма за какво да се тормозиш, просто го зарежи, а ако е сериозен човек - не се тревожи за глупости!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Той ако реши да ти изневери,ще го направи пред теб.И наистина,той е на почивка,невъзможно е по цял ден да е с телефона

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си