- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абсолютното отрязване!
Реших да си поговоря с момичето което казва навсякъде че ме обича... Аз нея също и то от много дълго време... Били сме заедно преди време за малко...Днес решихме да си поговорим.. Прегърнахме се.. Доближихме се един до друг.. Усещах дъха й в лицето си и точно предида се целунем тя каза : НЕ мога!! По-весело ми е с много хора...
![]()
Направо се шокирах!Как бих могъл да спечеля такова момиче, което същевременно ме иска и същевременно "не може,защото й е по-весело с много хора" ??? Казала е на всичките си приятелки и на мен постоянно колко е влюбена и колко съжалявала че се разделихме ... Аз я отрязах де
Но все пак.. Искам я пааак ! Как ?
P.S. Е може и да съм голям идиот и може да ми го натяквате !![]()
Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!
Сбогом на всички пътници,
които с нокти се крепят,
защото аз подрязах своите
и падам за последен път.
Явно тя не знае какво иска, не се занимавай с нея
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е тфа беше тъпо!! Питай я що го е напраила ... може би е искала само да ти напраи мръсно ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми щом още я обичаш,си я върни.Може и да сгрешиш,защото май тя не знае какво иска....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Супер тъп отговор от нейна страна.![]()
Има вероятност и да ти отмъщава, но няма логика да казва на всички, че е влюбена в теб...Единственното, което знам е че определено това девойче не е добре. Питай я...това е начина да разбереш,какво се върти в главата и.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Кво й е по-весело с много хора? Тая оргии ли обича?![]()
Я не се занимавай с откачалки..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
отрязал си я,и сега тя ти прави гадно..мацката определено те разиграва
Ми викни и други, че да стане весело.![]()
Ужас! Тая днешната младеж тотално откачи.
П.П. Може и да си прави ебавка с теб, че да ти отмъсти за зарязването от твоя страна.
Тва за оргиите и на мен ми мина през главатаАхх мамка муууу, обичам яяяя... Тя сега беше в траур, защото един неин братовчед се самоуби, но това стана преди 3 месеца и май го реживя.. Супер много ме обичла и изведнъж това... в първия момент ми стана смешшно, но нямах сили да се изхиля.. Минута по-късно ме болеше ужасно, защото го осъзнах ...
![]()
![]()
![]()
които с нокти се крепят,
и падам за последен път.
не го ли одреза с триона бе пич?
"По-весело ми е с много хора". Има два варианта:
- обича да върти по няколко гаджета
- забавно й е да се целува с много хора едновременно.
То друго логично обяснение няма.
А как бих могъл да я спечеля ?![]()
които с нокти се крепят,
и падам за последен път.
Като събереш много хора![]()
Не знам, май се бъзика нещо с тебе.. ?!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Имаме няколко месеца преди... Аз я забравих след като си уговорихме среща, но бях на работа и мноУ ядове и .. просто забравих. След това тя не дойде веднъж умишлено, но аз се спасявам във всяка ситуация и отидох на един капан на плажа.. Та искам я и тя твърди че ме иска.. случайно се докопах до дневника й.. ПРИЯТЕЛКИТЕ Й СА МОИ ХОРА. Вътре пишеш страхотни неща за мен ...
които с нокти се крепят,
и падам за последен път.
Просто говори с нея и се изяснете кой какво иска..
Ох ще опитамА за сега няма да ходя на спирит оф бургас, а ще се разбия на DIMMU BORGIR! !!
![]()
които с нокти се крепят,
и падам за последен път.
Първоначално написано от Len4etyYyy
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
еб*си тая на колко е вегоркия ти само те разиграва
...
На 15.И аз съм на толкова, но съм по-мъдър от обикновените идиоти
![]()
които с нокти се крепят,
и падам за последен път.
Спечели я на търг..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Това за търга е добро, но много ще я искат и няма кой да я пусне за проданиначе има очи по-красиви от морето... ехх
![]()
които с нокти се крепят,
и падам за последен път.
И мойте очи са сини, както виждаш на аватара ми.
Харесват ли ти? Виж колко съм секси..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
не ме карай да сложа моето око в подписа си евентуалноцялоо лятосъм поочти рус
(( това е хиперр... злее ... изглеждам тъп (каза умния
)
които с нокти се крепят,
и падам за последен път.
Тя е момиче и очевидно изобщо не знае какво иска. А на тебе не ти личат 15те години... Какво като някоя разглезена лигла си ги накичил тези емотиконки?!