- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абсолютното отрязване!
съгласна.Първоначално написано от kobrichka
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Според мен и двамата не знаете какво искате.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
по - красиви от моретоо ...Първоначално написано от barzev
съмнявам се
.
Относно темаата,явно девойчето не знае какво иска.![]()
Kолко сме компетентни !!Първоначално написано от InloveAgain
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=266732
признавам се за виновен !Първоначално написано от Jingles
Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!
Сбогом на всички пътници,
които с нокти се крепят,
защото аз подрязах своите
и падам за последен път.
Мацката май още не знае какво иска
Мии говорете направо и не се оставяй да те разиграва така.Ако след един дълъг и изяснителен разговор да започнете начисто,тогава действайте !
"Аз съм това,което оцелее от мене."
щом е казала на фр че те обича а пред тебе ''не може защото и е интересно с много хора'' или нещо таковабрат.. не виждаш ли просто иска да се натискате пред другите и да и завиждат щот предполагам си хубав..иначе защо да те иска
![]()
лигла![]()
Снощи се видяхме към 11 вечерта. Налетя ми като бясна крава на поле с царевицаИначе за хубавотоо... не знам .. 188 съм висок, сини очи, светла коса
![]()
които с нокти се крепят,
и падам за последен път.
пичПървоначално написано от barzev
ти още ли не си си взел трион бе ?
Къв трион бе? Аз режа само с шлайфовеТя осъзна,че не можа без мен. Каза,че щяла да заминава за варна, но не знаела как да ми го каже. А сега решила да не заминава заради мен. Тъй като не съм голям гадняр моооже да й простя този път, защото наистина я обичам
![]()
които с нокти се крепят,
и падам за последен път.
Може да обича да се хвали с тебе..ддзСигурно иска всички да видят колко се обичате !!
![]()
![]()
![]()
еххехеех леко бе Брад Пит ..Първоначално написано от barzev
![]()
![]()
Ти си идиот.Доволен? А по темата - не биваше да я отрязваш.Ако наистина искаш да си с нея говори защо го е направила и ТОГАВА прецени дали ще я режеш или не.
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
амии има такива много!казват на всички аз ходя с този или онзи а пред теб се държи студено кво ще рече свикнала сам с много хора ми дай да и доведем тогава цяла България за да е доволна?! аа ?!
![]()
според мене тя не знае какво иска и просто няма смисал да задоволяваш капризите и
.. така че браво че си я отрязал
![]()
о сега я обичаш... щом казваш... успех задържи я да видим... докажи 1-во пред себе си после пред всички, че наистина държиш на нея, защото на мен не знам защо ми прилича на прищявка всичкото това с въпросното момиче...
и то малко не знае още на кои свят е и какво иска и къде и е по-весело, но това е съвсем друг въпрос... кифла!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да явно обича оргиите![]()
Не се занимавай с таз. Връща ти го.![]()
съгласна съмПървоначално написано от Hilary_
не разбрах какво иска да каже момичето с нейните думи , защо не извикаш 3-4 приятеля твои аверчета да и забучите по 1 уй в устенцата ? да видим дали ше и интересно с повече хора
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.