- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Осъзнавате ли, какво направихте с global?
Сериозно питам!
Известно ли ви е, какво се случи с Галин Калчев - Релефа, след като се изгавриха с него много жестоко от gohard и bb-team? Тогава му публикуваха негови голи снимки и едни "нецензурни клипчета" в youtube.
Същия е в неизвестност от 2 години.
Е? Това ли целяхте?
Ако нещо подобно се случи с global, вие ли ще поемете отговорността?
Grumpy old madman
нова книга, кък
Странно. Точно ти и Рейбийз винаги сте раздавали форумни шамари с идеята, че "в живота никой няма да му го/и спести".
Шамарите са си шамари. Но това си е гавра с труп. Нашите шамари са били честни и открити, а не да плетем интриги и преструвки.Първоначално написано от babity
Grumpy old madman
Еми к'во. Ще ядем жито![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
боли ме xуя, какво ще стане с тая отрепка...
О не, ти ме засегна. Какво да правя сега? Дали да не се самоубия?!клоунннн
Осъзнаваш ли, какво направи с мен?
Пф![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Не бих си позволила да ти дам такава идея. ; )Първоначално написано от hardball
Канис ти го казаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Не се слагат запетаи пред преки въпроси като "какво", "как" и така нататък.![]()
Не знаех, че АЗ съм множествено число.Първоначално написано от hardball
![]()
Стига бе, вземи се в ръце. Много жалостив си взел да ставаш, гледам. Разваляш си имиджа, ша ти падне рейтинга.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Май не ни прави чест, а?Първоначално написано от babity
Grumpy old madman
Честта не се прави току така! А вие още по-малко не я правите!
Комплексари...
Че глобала беше изгаврен жестоко, беше. Ама той показа доста голямо самочувствие напоследък и разбира се без покритие. Аз нямам нищо против него, но в някои моменти и изказвания изглеждаше доста жалък, особено като предлагаше скайп кредита наляво-надясно.![]()
Едит: А кой е тоя Релефа?![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ти пак с нов ник?Първоначално написано от Battlescarred
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ей, без майтап и на мене ми стана гадно, че се майтапят така с човека.Все пак, не се знае... кофти е чак такава еба*ка
Ето го и "Релефа")
Едно момче, което не е добре.![]()
http://vbox7.com/play:a217d09f
Клипа включва и цинизми.
Я обадете повече за случая, дето пуснали клипове с тоя?
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
^ хахахахахах релефа ме побърка... много смях!![]()
Канисе, брат, не се вкарвай в нек'ви филми, човече ! Трупове, кръв, жито...някой пак снощи са гледали до късно "От местопрестъплението"...прес танете с този глобал. Един идиот по-малко - голяма работа, вие взехте че го направахите световно известна форум-звезда ! Ами хайде престанете вече с този, то не бяха драми, то не бяха сълзи, то не беше ДОИП, то не беше реклама на форума му...за такъв човек мисля че няма място тук. Изобщо не го съжалявайте - той сам направи така, че да стане за посмешище на целият форум. Някой хора /без имена да цитирам/ продължават с цветарството - ох, глобал го няма, ох глобал го има, ох за този, ох за онзи...някой стават смешни, защото сами не знаят от коя страна са...![]()
чакай бе, дори Канис да е прав... и да умре.. кфо?![]()
ако вече не го е направил .... къса ми сърцетоПървоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
Канисе, а ти какво предлагаш?