- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс проблем.
iskam da popitam..zna4i ve4e s1m pravila seks posledno predi 11 meseca i predi n1kolko dni probvax s moq priqtel no nemoja da mu vleza sqka6 ne6to go spira6e.. na nqkoi slu4valo li mu se e ?
пиши на кирилицааааааа!!!![]()
Иначе да случвало ми се е ,не бях правила секс 7 месеца и оп не ще да влезе иили някво притеснение се получава,абе теснотийкаше се опраи
![]()
Не ми се е случвало,но е нормално все пак 11 месеца нищо не е влизало там долу...
Мда... паяжината е...
утре пак ще пробваме и се моля да влезе , че ме хваща страх![]()
It`s my party come on every body (dance)
Това да не ти е църква, ще се молиш. По-добре пробвайте дълга любовна игра, за да се отпуснеш, това означава да не мислиш за проблема вече. И накрая да продължите естествено с полов актПървоначално написано от sweettdream
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
+1 напълно съм съгласенПървоначално написано от Ilikeliljon
There is no right or wrong, only fun or boring
мм И аззз..Първоначално написано от Sladurcho
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
+2Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от puhinka93
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Първоначално написано от Xitap
![]()
![]()
![]()
Нормално е.. Пробвайте пак като този път наблягате на любовната игра, гледай да се отпуснеш напълно..
Първоначално написано от Ilikeliljon
Мхм ииииии малко повечко лубрикант,за да може по-лесно да влезе![]()
![]()
Ако не влезе излез на балкона и викни:Първоначално написано от sweettdream
Татооооооооо ! Не фляя уа !!![]()
![]()
![]()
![]()
Случвало ми се е.Гадничко е![]()
Опитайте повече да си играете преди това,да се милвате,пръстчета,езичета, аквото ви се прииска и ще се овлажниш.Останалото е лесно![]()
Чувал съм че се случвало от страх или нещо такова...радвай се че не успяда влезе, че после да не може да излезе![]()
отвори се сама преди секса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Try Again.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
пробвахме и днес, но пак нестана ..... бях възбудена и овлажнена на макс и когато пробваше да го вкара или се изплъзваше, или нещо го спираше....
P.S а проблем ли е, че му е доста крив ?
Мъка, мъкааааПървоначално написано от sweettdream
![]()
Как така се изплъзва бе, това да не е мокър червей, че да се изплъзва
![]()
И как така му е доста крив, да не е под ъгъл 90 градуса
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
верно прилича.. само дето размера е по -малък ...