- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с приятел
Обръщам се към вас въпреки, че съм скептично настроена..
Имам един приятел с който бяхме много дружки миналата година, след това нещо нещата замряха, но все пак се чувахме от време на време.. В последния месец започнахме да си пишем и преди една седмица му дадох, както и той на мен, номера си, защото впоследствие и двамата ги бяхме сменили.. Както и да е.. Каза, че ще се обади на следващия ден да ходим на кафе, да полафим малко, т.н... Е да, ама не.. От тогава ни вест, ни кост.. Писах му в скайпа няколко дни след това, не ми отговори.. Писах му и смс да ми каже поне защо се сърди, отново без отговор.. Не разбирам, а много мразя такива неизяснени неща.. Много съм объркана и не знам какво повече мога да направя за да разбера какво става.. Отчаяна съм..
Нямаме общи приятели и не мога да накарам някой да го попита и каквото и да било.. Изчерпах идеите си, затова се обръщам към вас..
Просто исках да испамя темата, не ти давам съвет.![]()
![]()
бе като да не повярваш прочетох поста
ма какво можем ние да направиме?
Искам някъв съвет, защото наистина не знам какво да правя и съм се сдухала от всякъде ..
пиши му смс като го псуваш беПървоначално написано от ItalianMafia
ако ти отг значи ти се прави на велик
ако не ти отг може и да си е сменил телефона или нз аз кво
деа от къде да знам какво да направиш
др вариант е ако знаеш къде живее направо отивай там...
деа...
Ще обмисля предложенията ти ..Мерси!
Ако всичко е вървяло нормално, не виждам причина да се е отказал внезапно, но и това не е изключено.. Най-добре да се срещнете лице в лице, намери го, ако толкова държиш на него и искаш да разбереш защо е направил така, и се разберете.. ако и тогава не получиш обяснение, или бъдеш одрязана, не виждам какво повече може да се направи.
Момчето не е успял да дойде по няква причина или вътрешно не е искало да те вижда и сега го е срам да ти пише или не му се занимава![]()
^ Момчето е на 22 и сме приятели от много години, едва ли не е искал да ме види.. ей така от нищото ..![]()
Иди до мястото където живее или го остави той да те потърси,щом сте били дружки дърго време едва ли ще забрави за теб.
Идиот...Първоначално написано от YakUZa777
Не си прави генерални заключения. Има много неща, които може да са.
1) Случило му се е нещо, останал е без нет/телефон и т.н.
2) Срещнал е момичеТО и естествено както всички правят, забравя за всички останали.
3) Може би не значиш нищо за него.
Ако продължи това неведение просто му се изтреси на вратата и поговори с него.
Идиот си ти, тя знае за какво говоря.Първоначално написано от AceXe
Зарежи го.Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
^ Да, определено е най-лесното решение ..