Цитирай Първоначално написано от nCuXaP
боже опази няма смисъл да споря явно не ме разбрахте какво искам да кажа и на мене ми е писнало от многознайковци като Ilikeliljon а иначе Nam3less3 били ми казал какво направи толкова за България човека които ползваш за аватар само не започвай да ми изброяваш по колко пари били луканките ии нз си още какво или и ти си от ония псевдопатриоти дето са готови да си продадат държавата за единия хляб и едната луканка какво ти дадоха толкова комунистите на тебе
"Ботев може да е бил комунист в най-чистия и светъл смисъл на думата, а не в онези извратени форми, които са съществували в Русия и така нататък." Какво не разбра от това? Ботев е поддържал хуманните социалистически идей. За това го наричам теоретичен комунист, както са били всички по онова време.
Ония, за които говориш, като Тодор Живков и другите от БКП не са комунисти, а червени капиталисти. И все пак, си е имало доста предимства по онова време, и доста хора са останали доволни. Някой са се облагодетелствали за сметка на други, така се почна от преди Семтемврийското, след това си смениха местата, и сега отново се смениха след 90та. Всеки си гледа интереса.