- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Курвата, кучката и романтичката
Това са основните типажи жени. Дори неосъзнатите хах ;д
Та накратко и набързо.
В даден перод от време всяка една жена се чувства или иска да се почувства желана, търсена и тн; без особенно значение е по какъв начин, някои прибягват до секс за 1нощ, други до незадоволяващи връзки. И всяка една жена преминава през тези 3 основнии линии на женското развитие по един или друг начин, без значение периодът от време
Ето ку*вата спи с всеки/почти всеки,защото и харесва да е желана,харесва и удоволствието, без да влага много мисъл в действията си се наслаждава на удоволствието.Проблемът може да е много по задълбочен,несполучливи връзки, отхвърляне от партньора, несподелени чувства в следствие на това жената изпитва самота и за нея сексът е единствения начин да се почуства по уверена и желана.
Кучката..тя не спи с всеки, тя си подбира мъжете.Знае как да ги върти и да ги накара да тичат след нея. Използва ги и след като получии наслада от една връзка, захвърляя половинката си с пръст в уста.
Романтичката прекарва часовее в размисли за любовта,за щастието.Понякога не осъзнава колко много време е загубила, но когато има мъж до нея тя се чуства облагородена и извисена мислейки си че е срещнала подходящия човек.На когото може да ссе довери, с когото може да споделя да мечтае.Лошото идва с товя, че когато си влюбен ти ставаш уязвим и лесно раним и когато другия ти забие нож в гърба, за теб загубата е пагобна, докато за другия тази загуба не представлява нищо существено.А ти..ти оставаш с разбито сърце, мечти и оставаш със спомените, мислейки за миналото възобновяваш раните..сълзите текът ..макар да знаеш,че времето лекува и всичко отминава болката в теб остава.
а сега малко да понапиша глупости и да се оплача от състоянието до което сама се докарах.
Много малко са момчетата със които съм искала дълга и сериозна връзка да речем.И така реших да пробвам с момче на моята възраст, добро мило мн печен и готин човек ала баала. През цялото време сичко си беше перф, пасвахме си идеално, послее училището ии графитите преебаха нещата.Понежее края на годината беше съвсем близо и имаше доста неща да се дооправят аз се занимавах с даскалото той също, като малкото свободно време той отделяше на графити трипове ии сякакви неща с драсканиците като казваше.че като свършим даскало ще има мн фри тайм за нас.Свършихме 1 седмица започна 2ра ...ц никой и нищо.Звънях писах , ц никакъв отговор, негови приятели му звъняха,той не дигаше.Реших да спре с ия неща, просто разбрах че бъдеще няма..ядосах се да,ядосах се на децкото отношение,начинът по който се отнесе ме нарани много.Аз съм супер разбран и земен човек,просто исках да ми каже,че отношенията ни са пред края си, а не да се държи като пълен пиклио.Както и да е ... и най-смешното е че през тези 2 3 седмици в които той не отговаряше и тн го засичах насам натам с приятелите му, или от урок се връща ..ест кво да се заяждам,когато всичко т е ясно няма сми..въпросът беше, че аз 4аках..4аках да ми каже че приключваме..той не го направи ;хх после отново се покри и това беше..
Мисълта ми бе,че както се хванах несериозно с него,така всичко се промени и така накрая го издухах щото реших, че искам да съм с това момче,но явно всичко хубаво е мимолетно..но майната му ..важно е отношението към даден човек..по действията и отношението можееш да познаеш един човек какъв е..в моя случай попаднах на недозряло момче,скрило се в себе си след 10месечна връзка.. ахх колко жалко нали ??!
Кypвa? - Жена за една нощ.
Жена? - Кypвa за цял живот..
хехе разби меПървоначално написано от l0lz
темата е яка,но нали се сещаш,че има и крастоски,иначе спор няма,че през даден момент от живота си минаваш през различна фаза
а твоя пич,не е пич,а мишка щом се покрива,тегли му една и да не ти пука,защото ти трябва мъж а ни домашен любимец (в случея хамстер)
За историята на авторката.Ами да ти кажа не си струва да се косиш да този.Явно е супер несериозен и като е усетил,че нещата стават сериозни се е уплашил.На такива хора никога не можеш да разчиташ или да очакваш помощ от тях.Най-лошото е,че той дори няма смелост да ти каже истината.Заеби го1
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Колко смислени дейности самоПървоначално написано от PaMit0
![]()
Олеле майко, и тия ще са бъдещето... и ще трябва и такива да наемам на работа... лошо бъдеще се очертава...
Аз съм благодарен донякъде защото заради подобни елементи стария шеф още ми плаща за да ходя при него![]()
Гледам тая тема - гледам и Балъка, Плейбоя и Простака. После пак гледам тая. И почвам да се хиля ^^ (сори за офтопика ама не се сдържах ^^ )
All I hear is "Burn!
нищо ново
И аз се сетих точно за тая тема.Първоначално написано от Dgaduin
![]()
Е аз си се извиних за офтопика но да иначе прочетох темата.![]()
All I hear is "Burn!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Жалко,да..и той е жалък..не ти тярбва се занимаваш с такива![]()
п.п.Не съм съгласна единствено,че всяка жена става курва,за един определен период..ТЦ![]()
Бих могла да разбера, в случай, че имаше някаква пунктуация.
Иначе е хубаво човек понякога да говори за чувствата си. Разтоварващо е.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ма че то вярно ни му се смейтеПървоначално написано от l0lz
И само тия три типа ли има!?Сега се чувствам като човек без място в света.
![]()
По тази логика взаимствам по малко от кучката (по скоро вече отминал етап) и от романтичкатаАбе и ние жените сме много тъпи. Толкова не разбрахме, че мъжете са си мъже. Те вечно ще кръшкат и ще пазят тайни.
Обичам да съм с някое момче и да знам, че мога да го въртя на пръста си. Не злоупотребявам. Ползвам го за неща от сорта на да го откажа от лоши навици от сорта на цигарите и наркотиците. Всички до сега са ме слушали без един, който беше много различен. Бях доста глупава да тичам след него и да му вярвам, че ме обича.
Окс... коригирам веднагаПървоначално написано от PaMit0
![]()
Мисля, че ти си си направила изводите- той се държи детинско и несериозно... не си струва да се занимаваш с него![]()
![]()
Стига с глупостите.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
да..и аз не разбрах какво общо имаха типовете жени с историята ти ..Първоначално написано от Wrathchild
а бе човек ти се появиПървоначално написано от myNameIsImmortal
от бая време не съм те мяркала из форума
![]()
Иначе по темата в различни периоди си в различна ситуация,и всичко е като някакъв кръговрат.Като някой те нарани и ти разбие сърцето ставаш кучка,докато не стрещнеш подходящия човек и се влюбиш отново и пак се превръщаш в романтичката и пак идва момента коато ти разбиват сърцето и всичко се върти.Поне аз така си мисля![]()