- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- повредено ЮСБ-и (въпрос към варненци)
Извинявайте че тук пиша на тема "техника" на понеже ми се стори това най-подходящата секция и затова ..
Значи проблемът ми е ,че ми се повреди тотално ЮСБ-то на фотоапарата..
Искам да запитам във Варна къде се продават ЮСБ-та понеже не мога да намеря и гаранцията.. и колко долу -горе струват
Или е най-добре да си купя нов фотоапарат ,макар на него нищо да му няма!
Дайте съвет : )
shadow4e
Грешен раздел
Навсякъде цените са относително еднакви, би трябвало в магазин за телефони и техника да има, а цената не знам колко е със сигурност, но варира м/у 20- 30 лева.Първоначално написано от singlelady123
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
все едно да ми се скъса кабела на зарядното на чисто нов телефон и да трябва да си купувам нов такъв... защото е скъсано зарядното... о.О ако е сони - ще се измъчиш, но ще намериш, ако е друга марка с miniUSB или microUSB... тогава е лесно - отиваш в магазини за кабелаци и техника и си намираш таковаушпек
![]()
цената е 12 лева виж в някой магазин за телефони ако е Сони на Нокиа УСБ ще стане..
Не се опитвам да те спра,
но щом решила си върви.
Тръгни по света и момчето си търси,
а когато го намериш със него бъди,
живей щастливо и за мен не мисли.
купи си един кард рийдър и няма да ти тряя УСБ-то на фотоапарата, даже и по ефтино ще ти излезне!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527