Пф .. мацко, забрави го! Не си струва да се тровиш, заради някого, на когото даже не му пука!Знам, че ще е трудно, но просто ТРЯБВА.. в момента се самоизмъчваш ... и ако продължаваш така ще те боли все повече и повече. Просто продължи напред ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Просто не мисли за него, всеки път когато се сещаш за него, почни да си мислиш за готини работиИ не пускай теми по форумите така, ще е по-трудно да го забравиш
Опитвала ли си се да го забравиш с друго момче..?
Всъщност и на мен ми се е случвало, но надявам се, с времето ще го забравиш и всичко ще бъде наред..
Абе умирате да се самонавивате за глупости.
Търси си проблема някъде в теб, момчето не е виновно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ми ако кажеш някога нещо умно .. може и да те послушам.Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Кпгато пуснеш по-смислена тема от:
Как мога да продължавам да се интересувам от човек,на когото дори не му пука за мен.
Бих се постарал да кажа нещо умно![]()
Представи си, че на теб не ти пука за мен - няма да ти е трудно. А сега си помисли как ще ми отговориш на същия впрос ...
Плииз !!![]()
И твоята не е лесна.Три години са страшно много време,а ти още го харесваш и то до такава степен.Да ти кажа това,че времето лекува е изтъркано,а наскора се убедиш и че не е вярно.Просто въпросът е да свикнеш с това,че той няма да отвърне на чувствата ти.Трябва да продължиш,да затвориш тази страница от живота си и да си намериш някой друг.Един ден чувствата ще умрат или поне ще утихнат,защото те се крупят все кпак на нещо-било то на надежда,на някакво внимание от негова страна.До колкото разбрах той си има гаджи и не ти е отвърнал но чувствата и мисля,че рано или късно ще си умориш(така да го кажа) да го обичаш.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Това се нарича несподелена любов. Изпитвала съм го . Харесваш някого, много ти пука за него, а той не ти обръща внимание. При мен всичко отмина с времето и когато намерих момче, което да харесвам повече от предишното а и той да ме харесва.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Значи просто нямаш какво да губиш.. кажи му всичко и предполагам ще ти е по-добре
Леле.. при мен е същото само, че времето през което го харесвам е 2 години.Все още не мога да го преодолея, нищо не е ставало между нас, повече от приятели или нещо такова обаче все още си го харесвам.Та на скоро се запознах с едно момче, супер много ми хареса и като че ли изведнъж забравих за "голямата любов". Мога да те посъветвам както казах, от личен опит да се запознаеш с някое друго готино момче и може това да ти помогне. Не казвам, че напълно ще ти изчезнат чувствата към него, но поне няма да ти е все той на главата. Пък да се опитваш ей така от нищото да го забравиш няма почти никакъв шанс.![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
да му кажа какво ..?Първоначално написано от niku
Явно това е голямата ти любов.
Такава беше първата ми любов,наистина много го обичах и ме болеше за него,но го забравих след доста дълго време и бях страшно щастлива,че най-сетне продължавам напред..
Остави времето да ти помогне,но и те не се затруднявай допълнително.
"Аз съм това,което оцелее от мене."