.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София

Как се разкарват смучки?

Вчера бях на рожден ден на един приятел и се задявах с една госпожица там, която ме харесвала от бая време и какво да ви кажа леко много лошо ми `изяде` врата... има ли начин на махане на смучки или ще си стоя в къщи цял ден от срам
    Eventful past is everclear.

Супер фен
    Сложи му фон дьо тен и си излизай спокойно! Иначе за седмица се разкарват смучките!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    и аз мисля,че малко фон дъо тен ще свърши работа.То остана и една седмица да си седиш вкъщи....

Град
    София
    Ами чесно да ти кажа няма начин да я махнеш но може да язаличиш леко...аз лично всеки месец съм със смучки и много се дразня защото на мене ми ги правят едни такива лилави....стоят много повече от седмица и с фон дио тен не се махат даже за това най-сигурното сие да сложиш едно поло и сичко ше си е ок дано само не умреш от жега...

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Мойте са едни лилави такива от двете страни на врата дано ми се заличат по бързо че ...
    Eventful past is everclear.

Чувала съм, че се "търкали" със златен пръстен. Не вярвам да действа, но не ти пречи да пробваш...
    И в крайна сметка, както вече казаха, ти остава фондютенът като евентуално решение на проблема.

АЗ мога да кажа един много ефикасен метод,минава за 2-3 4аса може малко пове4е.Маже6 я със паста за зъби хубаво да я покрие и из4аква6 няколко 4аса после измии пастата и виж дали се е избледняла и пак сложи.Пробвала съм го тва ефикасно е

Голям фен
    Град
    sofia
    da nai dobriq na4in e fon dio ten
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен Аватара на thirteen
    Аз пък знам за лъжица!С облата част натискаш наляво-надясно..иначе незнам действа ли не съм пробвала..но може и да стане защото е един вид масаж , а смучката е може да се каже синина - спукани капиляри ! А и хора тва е много грозно бе!

Повече от фен
    na men pak mi bqha kazvali 4e s pasta za zabi 6te stane.. ve4er predi da si legne6 slagai i na sutrinta ako ima efekt 6te se mahnah ako ne... sry...
    ama fondiotena dopalnitelno 6te gi pod4ertae 6tot te i bez dr sa si mn tamni.... nz.... peobvai ne6to i uspeh

Голям фен
    Град
    sofia
    turkai q s zlaten prusten

Голям фен
    Град
    софия

Re: Как се разкарват смучки?

Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    Вчера бях на рожден ден на един приятел и се задявах с една госпожица там, която ме харесвала от бая време и какво да ви кажа леко много лошо ми `изяде` врата... има ли начин на махане на смучки или ще си стоя в къщи цял ден от срам

що срам бе бате аз до преди 2 дена бях със 3 смучки по врата ...жената толко беше ... , че без да се усети ми захапа врата

Само фондрютен ще ти помогне
    When you dream anything can happen.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Сложи му фон дьо тен и си излизай спокойно! Иначе за седмица се разкарват смучките!

Мега фен Аватара на machoka
    Ти вместо да се гордееш с тях си тръгнал да ги заличаваш

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Напротив..не всички са така,примерно..моите се махат евентуално чак след три седмици.

Ахх...лично аз,хич не ги харесвам тея смучки много са ми гнусни!Незнам..аз нищо "интересно" не намирам в тях..та си спомням преди години ми бяха направили една.. и мен ме беше много срам да изляза с такава смучка..та..си сложих една лепенка за ранички.И всеки път като ме питаха какво имам там..си измислях оправдания!Тааа .. това е,но иначе с фондъотен пак става! \/
    [color=

Смучка да се прикрие с фон дьо тен ...малко трудничко Обаче най-бързо ще се махне като го търкаш със сребро ...найстина помага...до няколко дена няма да имаш нищо,е завсиси и дали смучката,ако е по лека по лесно ще се махне ама ако е силна..И за всеки случай можеш просто да си сложиш лепенка на мястото .. \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Аз пък съм чувала,че ако нарежеш един картоф на шайбички и ги слагаш на мястото докато изсъхнат,самата течност,която се отделя спомагала за по-бързото изчезване на смучката.Но още не съм опитала метода,така че не мога да ти гарантирам успех.Пробвай,нищо не губиш и пиши после,че да сме подготвени ако има авария и при нас!
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Мега фен
    Да си мислила, когато са те смукали! Смучка не се прави за 1 секунда, че да не можеш да спреш индивида! За смучка трябва повечко време и яко смукане, така че да си мислила!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Значи сега ще ти дам няколко идеи - първо с лъжица търкаш с облата част смучката; 2 - със златен пръстен, ама ако са ти големи смучките...бая трябва да търкаш; 3 една приятелка си ги маха с оцет-слага си там на памук оцет и стои така 1-2 часа. Тези методи ги прилагат приятелките ми и казват, че действа.
    Аз лично мажа смучките с някакъв по-мазен крем, така по-обилно и го оставям да попие. За ден-два минават.
    С фон дьотен...на мен не ми ги крие и последния път си бях налепила едни лепенки, за да не се виждат.
    Хайде успех дано ти минат скоро, че си бая неприятничко.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ти вместо да се гордееш с тях си тръгнал да ги заличаваш
    abs

ATAKABG
    Guest
    Вчера гаджето ми направи няква много бесна смучка на врата и сега се чудя с кво да я мажа да я махна,ебало си е мамата просто

Град
    ...s0фiя...
    Добре вие не сте ли чували че с фон дио тен се подчертават още повече синките и смучките.Една приятелка буквално целия и врат беше в смучки и няколко дена в най-голямата жега ходеше с поло и на сичкото отгоре работеше във фурнети а там фурните са на 260 градуса по цял ден.
    Как да повярвам в любовта щом за мъжете тя просто нищо не струва...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от mimetyyyyyy
    dobre vie tupi li ste ne ste li 4uvali 4e s fon dio ten o6te pove4e se pod4ertavat smu4kite i sinkite

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Аз пък знам за лъжица!С облата част натискаш наляво-надясно..иначе незнам действа ли не съм пробвала..но може и да стане защото е един вид масаж , а смучката е може да се каже синина - спукани капиляри ! А и хора тва е много грозно бе!
    +1 Лъжицата трябва да е студена....

Тва с лъжицата лично съм го пробвала и действа...но ако смучката е ,,прясна,,...Имам предвид 1-2 часа,тогава се маха...дори на другия ден няма и следа.....Но 1-2 дена .... съмнявам се...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си