.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Тампони

Тампони

Здравейте,искам да попитам тези момичета,които ползват тампони,може ли да се влиза в басейн с тампона и дали след това веднага трябва да се махне?Има ли риск за инфекция,ако се напои с водата от басейна?

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума

Re: Тампони

То няма как да се напои тампона с вода от басейна заради налягането което се получава като влезеш във водата, и защото се намира дълбоко във влагалището ти. Аз съм се къпала в басейн с тампон , и нямаше лоши последствия , но честно да ти кажа по добре не рискувай защото си има риск от инфекция - малко или много.

Аз ще ходя на плаж днес,а все още съм в цикъл(вече на края).Не знам и аз,но няма начин да сложа превръзка(ежедневна),защот ще се вижда

Супер фен Аватара на l0lz
    Mи отложи го за 2- 3 дена бе..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Може ли да се плува с тях?
    - Да. Препоръчително е да се използват в басейна или в морето.
    На практика тампоните действат като бариера срещу всякакви външни дразнители.
    Това го намерих в 1 сайт.(Розали)

Да, можеш да влезеш с тампон в басейна. Спокойно. Просто гледай да не седиш много дълго във водата и е хубаво после да го смениш.

няма никакъв проблем просто го сменяй по-начесто
    само да ти кажа, че на мен първите 1-2 пъти като слгах и ми беше много некомфортно, ама после се свиква
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

няма страшно просто го сменяи по-честичко

ами попинцип с тампони се влиза във водата но при всяко излизане трябва да се сменя!!!

Цитирай Първоначално написано от mariqqqqq
    ами попинцип с тампони се влиза във водата но при всяко излизане трябва да се сменя!!!
    +1 то тфа е логично

Ахх тука научих толкова много за тампоните сега мога да се хваля на момичета колко много знам

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от woo
    +1 то тфа е логично
    Или водата трябва да се сменя при всяко влизане с тампон

В крайна сметка не можах да си го поставя правилно или пък беше-не знам,но при каквото и да е движение ме болеше...Мерси за коментарите

Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    В крайна сметка не можах да си го поставя правилно или пък беше-не знам,но при каквото и да е движение ме болеше...Мерси за коментарите

Трябва да го поставиш по-навътре докато спреш да го усещаш,тогава е правилно поствен

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от sme6ko123
    Ахх тука научих толкова много за тампоните сега мога да се хваля на момичета колко много знам
    ахах .. браво браво ще можеш да впечатлиш момичетата .. колко много знаеш

Град
    Пловдив
    Може !Но да мн често тря се сменя!Че инфекциите не прощтават

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от woo
    +1 то тфа е логично
    Или водата трябва да се сменя при всяко влизане с тампон

не си мисли че не си влизал в несменяна след влизане с тампони вода
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Wonderland
    Естествено,че може,просто трябва да вземеш подходящите тампони,препоръчвам ти OB

Град
    Русе
    Абе вие какво си представяте, че като влезеш в морето или басейна и водата ти мие матката ли?? Тампона се поставя навътре и, освен с кръв, с нищо друго не се напоява! Рискът от инфекция е в пъти по-голям ако си неразположена и влезеш във водата без тампон! И след като излезеш няма никаква причина да го сменяш, освен, разбира се, ако не смяташ, че се е напоил с КРЪВ, не с вода или каквото и да е там!!!

ПП: Извинявам се, ама се начетох на глупости в тая тема.. И ОВ и на мен ми се струват най-подходящи, най-доволна съм от тях.

Да,няма проблем да влезеш с тампон в морето или басейна и тампона няма как да попие водата от басейна спокс.Но веднага след като излезеш от басейна е хубаво да го смениш ( и ако има как ест.да се измиеш или с интимна мокра кърпичка)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sw3eTy
    И ОВ и на мен ми се струват най-подходящи, най-доволна съм от тях.
    А аз от OCB

Град
    ВаРнАаАа
    Ключ?!?!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    можеш с тампон да влизаш и в моето и в басейн без да се притесняваш , че ще се напой с вода примерно , но е хубаво по-начесто да го сменяш . щом те е боляло като си го слагала не си го била сложила кадърно , а на мен лично тампакс повече ми допадат от ОB
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Цитирай Първоначално написано от sme6ko123
    няма си друга работа човека

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    НЕЕЕЕ.. !!!! Ако влезеш в басейна с тампон и се напой с вода може да стане тежък и да се удавиш !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си