.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Тампони

Цитирай Първоначално написано от Sw3eTy
    Абе вие какво си представяте, че като влезеш в морето или басейна и водата ти мие матката ли?? Тампона се поставя навътре и, освен с кръв, с нищо друго не се напоява! Рискът от инфекция е в пъти по-голям ако си неразположена и влезеш във водата без тампон! И след като излезеш няма никаква причина да го сменяш, освен, разбира се, ако не смяташ, че се е напоил с КРЪВ, не с вода или каквото и да е там!!!

ПП: Извинявам се, ама се начетох на глупости в тая тема.. И ОВ и на мен ми се струват най-подходящи, най-доволна съм от тях.
    ами аз тогава съм някаква бъгната, защото когато ходих с тампоми миналото лято на басейн един от тампоните ми се беше напоил с вода мъничко , но както и да е пак не ми пропускаше ... гледай след всяко излизане да го сменяш просто за твоя безопасност с плуването също няма проблем

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    И ОВ и на мен ми се струват най-подходящи, най-доволна съм от тях.
    А аз от OCB
    Един тампон ОСВ със зелено моля
    едва ли има проблем, защото иначе как плувкините ще се състезават, едва ли от 100 участнички примерно на олимпиадата нито 1 няма да е в цикъл А някои от тях плуват доста големи разстояния

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    И ОВ и на мен ми се струват най-подходящи, най-доволна съм от тях.
    А аз от OCB
    Един тампон ОСВ със зелено моля
    едва ли има проблем, защото иначе как плувкините ще се състезават, едва ли от 100 участнички примерно на олимпиадата нито 1 няма да е в цикъл А някои от тях плуват доста големи разстояния
    абе оставете плувкините те пият хапчета, от които менструацията свършва за един ден например или изобщо я няма в дадения месец
    but with the moon in the sky , who wants to be alone

По логиката на авторката като се къпем в басеин, добре ни се промиват вътрешните полови органи

Тампонът е правилно поставен когато не се усеща въобще. Това означава да е достатъчно навътре, което пък означава, че няма как да се напои с друго, освен с кръв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си