.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    Насред пустошта, между сенките
    Абеее целувайте се докато ви изтръпнат езиците после ще му ее труудно да ти каже "Кажи нещо", а и на теб ще ти е трудно да му отговориш.

P.S. Истинската връзка между двама души идва тогава, когато дори мълчанието е приятно
    Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!

Сбогом на всички пътници,
    които с нокти се крепят,
    защото аз подрязах своите
    и падам за последен път.

Супер фен Аватара на fenasf
    питай го за футбол, коли, периметри на компютъра му - зависи от човека, но повечето мъже могат да говорят с часове на такива теми. Ако предпочиташ отегчение пред мълчанието де
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от sulley
    Ми скастри го малко,когато направи така.Ти да не си му някаква развлекателна програма или шоу,та да му вадиш лафове,когато му скимне.
    Пък,ако се разбирате и без тая подробност,явно това не е нещо,за което да се тревожиш,защото те приема,каквато си.

+1 Наистина, не си длъжна постоянно да му плямпаш на главата, тогава вече ще те моли да млъкнеш...

а аз как мразя, когато някой ми каже "кажи нещо" просто не е истина
    а по темата.. еми кажи му, че си се замислила за него или някаква такава простотия..
    или пък следващия път го изпревари и преди него му кажи това... (кажи нещо)
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Plovdiv
    Говорете си световната криза и изразходването на ресурсите

Супер фен Аватара на l0lz
    Ае нърд гаден, стига си пускала тъпи теми, а се образовай малко, че яко твариш..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

ще пускам квот си искам
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Мега фен Аватара на SunSmile
    Абе да ви имам проблемите... като не знаеш кво да говориш кво правим, а?! Един разговор трябва да се получава едва ли не случайно, непринудено... Щом сте заедно трябва и без думи да се разбирате 9по принцип0, но разговора просто трябва да си тече, не е задължително тема... Щом сте гаджета трябва да имате сходни интереси, занимания, теми... за които да си говорите. преживявания, случки, живот, които да си споделяте. Мнения за различни теми, книги (едва ли четете), филми... от къде да знам?! Няма точни теми, правила... тва да не е урок в училището, бе?! Такъв е живота. И какво си срамежлива.... все едно ще се събличаш гола пред публика. Нали е просто разговор....
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си