.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Офф много ми е гадно... Наистина ако имам тфа чудо гинекомастия...... ... Не знам какво да правя, не мисля, че някакви хапчета или мазила ще помогнат..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не си въобразявай глупости. Какво печелиш като си седиш у вас и си втълпяваш глупости? Иди на доктор. И гинекомастия да е, какво? Не е края на света или най-страшното заболяване на света. Лекува се изключително благоприятно за пациента, въпреки че е с операция и хич не е за притеснение. Аре дръж се мъжки. Не е края на света.

Да, но съм чувал, че след операцията (ако има такава) няма да мога да спортувам или тренирам 1 месец (най-малко) ...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Neadekvatnia
    http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/e0765f9565e412da5a9adeb0960e3909/%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D 0%BD%D0%B8%D0%B50109 - Еми това е моя случай.. моля споделете и без подигравки, че наистина ми е дошло до гуша от тия смешни зърна.. Ако някой пита - НЕ, не съм дебел - 175/60 съм... и тренирам.. За това идея нямам какво правят тия огромни бъчви тука...
    никакви "огромни бъчви" тук аз не виждам!

имам въпроси:
    - когато стиснеш мамилата под него има ли твърдо на стискане болезнено образувание?

- как изглежда пишока и най-вече камбанките под него?

- пред огледалото когато вдигнеш ръка над главата си, така че лакатя да е успореден на темето ти - как изглежда хомолатералната гръдна половина?

- най-важното! вземаш ли някакви "безвредни" вещества, хормони, хранителни добавки, редуктори и прочие неща?

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/e0765f9565e412da5a9adeb0960e3909/%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D 0%BD%D0%B8%D0%B50109 - Еми това е моя случай.. моля споделете и без подигравки, че наистина ми е дошло до гуша от тия смешни зърна.. Ако някой пита - НЕ, не съм дебел - 175/60 съм... и тренирам.. За това идея нямам какво правят тия огромни бъчви тука...
    никакви "огромни бъчви" тук аз не виждам!

имам въпроси:
    - когато стиснеш мамилата под него има ли твърдо на стискане болезнено образувание?

- как изглежда пишока и най-вече камбанките под него?

- пред огледалото когато вдигнеш ръка над главата си, така че лакатя да е успореден на темето ти - как изглежда хомолатералната гръдна половина?

- най-важното! вземаш ли някакви "безвредни" вещества, хормони, хранителни добавки, редуктори и прочие неща?
    Амии значи..
    -никаква болка не чувствам когато стискам зърната или околността.

-ами сам не мога да преценя, но мисля, че си е наред.

-този въпрос не го разбрах

-и НЕ, не взимам никакви вещества,хормони, хранителни добавки, редуктори и прочие. Храня си се обилно и не се лишавам от никаква храна.

Дано съм ти помогнал да разнищиш случая

Да, но съм чувал, че след операцията (ако има такава) няма да мога да спортувам или тренирам 1 месец (най-малко) ...
    Да наистина е така! Все пак ще имаш някакъв оток на мястото на операцията. Пък и там където е шева тъкънта трябва да зарастне добре. Също така след операцията от гинекомастия ще трябва да пазиш белега от слънце, защото в противен случей ще потъмнее и става грозна работа.
    Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gynecomastia
    Да наистина е така! Все пак ще имаш някакъв оток на мястото на операцията. Пък и там където е шева тъкънта трябва да зарастне добре. Също така след операцията от гинекомастия ще трябва да пазиш белега от слънце, защото в противен случей ще потъмнее и става грозна работа.
    Зависи мноооого от операцията. В България вече има и частна клиника, която прави лазерно лечение на гинекомастия, което е малко по-скъпо от нормалното. НО за целта първо ендокринолог трябва да оправи въпроса на хормонално ниво, защото набъбването на зърната е признък че нивата на естроген и андроген (мисля, че тези бяха) не са наред. Оправи ли се баланса между тях, съвсем спокойно може да се приложи лазерното отстраняване. И след него се възстановяваш по-бързо и носиш превръзка за по-кратко.

Град
    Сливен
    Абе човек ,какво толкова ти пука Прави си кефа и отивай на плаж!!!

Цитирай Първоначално написано от Rhype
    Абе човек ,какво толкова ти пука Прави си кефа и отивай на плаж!!!
    Еми да, добра идея! Ако ми хрумне да разсмея всички на плажа ще ида.

Здравей, от описанието на проблема е почти 100% сигурно че момчето има гинекомастия! И по точно варианта ПОДПУХНАЛИ ЗЪРНА. Ето линкче от което ще научиш повече за гинекомастията - http://gynecomastia-bg.blogspot.com/...ecomastia.html

Нека първо да кажа каква според мен е била причината.
    Най-лошото е било ,че си си чупил крака точно когато влизаш в пубертета. Тогава в организма ти се синтезират най-много хормони. От обездвижването и лошото хранене си качил много излишни килограми под формата на мазнини. А мазнините превръщат мъжките полови хормони в женски чрез един ензим , който се съдържа в тях (ароматаза).

Та какво е станало ?! Надебелял си , но в същото време си бил в пубертета със завишено количесатво тестостерон (мъжки полов хормон), този тестостерон обаче е бил преработван в подкожните ти мазнини до естроген (женски полов хормон). Естрогена е отговорен за нарастването на млчените жлези (колко и странно да ви е мъжете също имат такива!)

Какво можеш да направиш от тук на татък ?!?

Вариантите са два или операция или да се опиташ да повлияеш на гинекомастията като нормализираш хормоналния си баланс и предприемеш някои конкретни мерки. За тях съм писал в блога си. Прекалено много е за да го напиша тук в форума. Ако имаш въпроси може да се свържеш с мен ще се радвам да ти помогна , защото аз съм го изживял същото и знам какво преживяваш в момента!

Поздрави!
    Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!

Здр по тая тема за гинекомастията се съмявам за мене че и аз имам не сам дебел не ми е като да снимките които сам гледал в нета аз са на 17 и са мн леко щръкнали зърната ми сиг. така са ми от 13- 14 годишен но сега наедрях малко тренировки оформиха се добре и зърната се оправиха малко но малко и пак леко стърчат дали е гинекомастия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си