.
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 314
    Град
    Сан Венганца
    I'm the man - 1.75

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Град
    България
    Според мен най-добре или поне най-много ми харесва момичето да е 165-175 не повече без значение височината на момчето е има и изключения ако сте 220

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    да,ама ниските не са толкова елегантни
    Какво значи ниските не са елегантни?!
    Ако си 1.80 и си 90 кг много ли ще си елегантна?! (и КРАСИВА, да добавя)
    бахти плиткоумните същества...
    ограничени хора ,не се ядосвай с тях

Цитирай Първоначално написано от abv01
    Писна ми някви запетайки по 160 см да ми казват че 160 е перфектно. Не разбрахте ли че над 170 см е перфектната височина?!!!
    евала
    Да бее и като сложат токчетата да се извисяват над гаджетата си зависи САМО и ЕДИНСТВЕНО от ПРОПОРЦИИТЕ!!!Квото и да говорите си е така,ако може комплексираните (поради една или др.причина) дългорани ,да не си изказват тъпите мнения,че ниските не са елегантни ,щото ИЗОБЩО не е така ,повтарям ,всичко е в пропорциите,избивайте си комплексите някъде другаде :P

Град
    България
    абе бегай с тия груби колци ве !!!

Град
    чикаго
    за момиче.... 170 +/- 5см

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ем да е малко по-ниска от мен 1.70 например
    <N>

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Незнам аз съм 181 см. и ми харесват момичета с една глава по-ниски от мене горе долу. Не някакви мутанти дето като сложат токчета и ще са по-високи от мене....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз съм 1.77см,а гаджето ми е близо 1.90см обаче като застана пред него ми се струва че или аз съм пораснала или той не е 1.90 както и да е малка ни е разликата щом не се натдигам да го целувам значи сме добре така

Цитирай Първоначално написано от swe7dream
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    да,ама ниските не са толкова елегантни
    Какво значи ниските не са елегантни?!
    Ако си 1.80 и си 90 кг много ли ще си елегантна?! (и КРАСИВА, да добавя)
    бахти плиткоумните същества...
    ограничени хора ,не се ядосвай с тях
    Мисля,че в тази ситуация точно обратното се нарича ограниченост- при положение ,че 90% от жените са под 1.65 останалите ги вземате за някви "грозни колци" ,а не е точно така .. И това са си чисти комплекси в леко превишено количество .. Не казвам ,че няма красиви ниски жени -просто изразявам мнение и препочитание ,а някои потребители го вземат прекалено навътре ,после за комплекси ми говорете Както и да е ,никой не може да отрече ,че едно високо и стройно момиче ще привлече повече внимание на улицата от момиче 1.50 .. Не ми се спори ,няма значение .. Перфектна височина няма ,а за пропорциите не се грижете-природата си знае работата

1,70 +/- 5 см
    хаха начи не искам да обиждам никой ама не съм чувала "ниска ,
    стройна"
    Ниските също си имат чара шото ако си си природно надарен те боли фара колко си висок и все пак е смешно когато момичета по 1,55 ми разпааат че тва е най-якото а другите са стълбове щото тва правило е измислено от ниски баш , сеш ли се хаха както и обратното ама по мои наблюдение 1вия случай е по-често срещано явление хахах
    phah

ъъм, тука всички казват 170 +/- 5см
    .. хъх, аз съм 170 :д (даа, малко оффтопик)

.. иначе според мен една хубава двойка е, когато момичето е с около половин/една глава по - ниска от момчето .. ^^

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

лошо нещо са комплексите
    Аз съм 171
    phah

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Квото и да говорите си е така,ако може комплексираните (поради една или др.причина) дългорани ,да не си изказват тъпите мнения,че ниските не са елегантни ,щото ИЗОБЩО не е така ,повтарям ,всичко е в пропорциите,избивайте си комплексите някъде другаде :P

ако може тапите по кинта и 20 да не си изказват мнението, форумът е направен за хора, а не за половин такива

и да- стройна/ниска са несъвместими понятия

и да- стройна/ниска са несъвместими понятия [/b]
    ии т'ва кой тъпак ти го каза ?!
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    и да- стройна/ниска са несъвместими понятия [/b]
    ии т'ва кой тъпак ти го каза ?!
    това е лично мнение, не ми харесва как стоят повечето дрехи на ниско момиче, повечето /като маса, има изключения ест./ са се едно някой ги е фраснал отгоре и са сбитачки

хаха да и аз не обичам някви като черво е така и аз го казах тва висока - стройна ... ниска-стройна Не че няма такива , но то от народа си е измислено
    phah

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    моята
    и аз това викам

Супер фен Аватара на Amateur
    215см

От 1.50 до 1.70 макс.... това е...иначе изглежда странно
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Квото и да говорите си е така,ако може комплексираните (поради една или др.причина) дългорани ,да не си изказват тъпите мнения,че ниските не са елегантни ,щото ИЗОБЩО не е така ,повтарям ,всичко е в пропорциите,избивайте си комплексите някъде другаде :P

ако може тапите по кинта и 20 да не си изказват мнението, форумът е направен за хора, а не за половин такива

и да- стройна/ниска са несъвместими понятия
    Що не пуснеш една снимка в цял ръст, да ти видим хубавото тяло и лице и да преценим дали ти е с покритие самочувствието.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ниските, колкото и трътлести и грозни да ги изкарате , си имат чар ! Според мен 1 момче високо 1.80 например би предпочело момиче 1.60 а не високо 1.75.Може би защото ако 2рото момиче сложи токчета ще е по-високо от самия него

И моля те не ни наричай тапи,защото българския език ни е дал едно огромно богатство от думички и изразчета ! Високите освен няколко см отгоре нямате нищо повече

Град
    ямбол
    [quote="LoVeLiFe"]Според мен 1 момче високо 1.80 например би предпочело момиче 1.60 а не високо 1.75.Може би защото ако 2рото момиче сложи токчета ще е по-високо от самия него

Но може би момичета, които са 175 и нагоре имат доста големи крака им се налага да носят мъжки модели обувки, не си намират обувки с токчета

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ хАхАхАахА и аз като съм 1.75 какво? Почти всичките ми обувки, няма значение зимни/летни са с токчета. Или вече май са почнали да произвеждат мъжки обувки с токчета?

Е .. друг е въпроса, че не ги нося, шото изглеждам странно висока, ама...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от stanislafchety
    Вие сте добре аз сам само 152
    AMI AZ PAK SAM 1.53 NE SAM VISOKA I NE SE HARESVAM,OBA4E NI6TO NE MOJEM DA NAPRAVIM OSVEN DA SE PRIMIRIM.MISLQ,4E VSE PAK IMA I PO-VAJNI NE6TA OT TAPATA VISO4INA.I AKO STAVA ZA VAPROS PREDPO4ITAM DA SAM SI TOLKOVA VMESTO DA SAM 1.85 TOVA VE4E E GROZNO ZA MOMI4E,ZA MEN IDEALNOTO E 1.65-1.70.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си