- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
Първоначално написано от Violenza
1. защото темата не е за снимки
2. защото не си ти тая, която мен ще ме оценява![]()
![]()
недай си боже
3. това,че съм привърженичка на по- високите момичета, защото на мен ми изглеждат по- стройни и елегантни, не означава,че блестя с ръст от 180 см![]()
П.П. Всички хвърляте нещата в крайности, никоя от които не може да е "перфектна"
За мен от 150-55 и над 180 вече става грозничко, но пак едното е по-грозно![]()
. . ебати ограниченото мислене имате. . ;xx са да не кажете че говоря така понеже сум кинта и двайсет с вдигнати ръце или като завали ми бумти в учите понеше съм 2.20. . 1.71 съм ама не мога да го приема че за вас над 1.80 е грозно. . седиите и празните очи и органи по разни модели 1.85 ама над 1.70 вече си било смешно. . болни ли сте. . ми кво аз съм 1.71 гаджето ми е 1.79 но пък не му личат и понякога даже изглеждам по-висока от него. . и кво да се метаме или повече няма да се погледнем заради тва. . тъпа работа
пак зависи от структурата, но понякога не е чак толкова естетично примерно момиче 185, но аз вече споменах,че пак е мн по- добре отколкото да си 150Първоначално написано от blondeVIP
П.П. Точно аз едва ли ще съм против, защото съм по-висока от теб с цели 3 см![]()
Никой няма да те оценява, спокойно.Първоначално написано от therichbitch
Направих си вече изводите, форумна манекенко![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
1. ест,че няма да ме оценява, за да можеш да оцениш нещо, самият ти трябва да си достатъчно компетентен във въпросната област, а и 2-те знаем ,че ти не си от тезиПървоначално написано от Violenza
![]()
2. всеки съди по себе си, защо смяташ,че подкрепяйки по- високите момичета, аз трябва да съм от тях, смея да заявя,че дори да бях 160, пак щяха да ми харесват повече, само този факт показва,че вие не сте обективни, бидейки привърженици само на своя "вид" , така да го наречем
3. в интерес на истината съм била такава, не само форумна,но това вече е съвсем друга тема
Изреждаш с цифри, защото не можеш да свържеш няколко изречения в текст ли?Първоначално написано от therichbitch
Айде покажи ми, къде АЗ съм казала кого "подкрепям"???
За обективност не ми говори, провери в речника какво означава.
Не аз твърдя, че всички високи са с хубави тела, всички ниски са "половин хора" ли използва?
Излишно е , но за пример ще ти дам Ева Лонгория, ако за нея можеш да твърдиш, че няма хубаво тяло и не е елегантна... ще те призная!
Изреждам с цифри, защото виждам умствения потенциал на коментиращите в темата.Освен това не съм казала,че всички високи са с хубави тела (изопачаваш ми думите) , аз просто направих едно сравнение м/у момичета с добри пропорции и споделих,че за мен високото ще изглежда по- добре. Ако си мислиш,че съм употребила израза "половин човек" само в този му смисъл ,значи си много повърхностна и ограничена, не бих се подиграла на човек заради външен вид, височина etc., казах, че е половин човек заради поведението й и начина й на изказване, груб, също като твоя, това не я прави достойна за мен дори като половин човек, но понеже съм щедра, малко я повиших в ранг
![]()
По темата за Лонгория в предните страници бях коментирала точно нея + снимка и на Адриана Лима, прочети там
Не съм казала всички.Първоначално написано от Priceless
аз съм 175 и нося 43-44. Нито съм баскетболистка, нито-волейболистка. И ве още съм на мнение, че високите момичета "изглеждат"(нямам намерение да обиждам никого) по-добре.
За мен, относно височината, най-важно е момичето да не е по-високо от мен. Разбира се, изключения могът да бъдат направени, но рядко
.
За всеки влак си има пътници. Всеки е красив по свой начин.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
200 см.Може пък да е волейболистка.
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Хубав автогол.Първоначално написано от therichbitch
Тук сама си преиначи думите, личеше си в какъв смисъл го употреби, както и мнението ти за "несъвместимите" понятия (като интелигентност и манекенка, примерно)
Повече не смятам да споря точно с теб, безсмислено е просто.
И все пак - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0![]()
Нищо не съм преиначила, аз когато казвам нещо, го казвам с опредлен подтекст, който за повечето средностатистически дечица със силно забавена мозъчна дейност обикновено не става ясенПървоначално написано от Violenza
Това,че ти го виждаш като изказване за височината, показва наченки на комплекси. А намекът ти за "несъвместимите" понятия е изключително несъдържателен поради простата причина,че не ме познаваш. И да - по- добре не спори, не ти достига капацитет
![]()
П.П. За какво ми даваш линк, за да мога да прочета същите коментари от сорта на "Високите момичета имат дълги крака, по които мъжете е зазяпват"![]()
Проценти, проценти, глупаче.
Само ще добавя, че няма да поумнееш с жалките си опити да изкараш друг по-глупав от теб.
в случая няма нужда от такива опитиПървоначално написано от Violenza
![]()
![]()
разбирам срещу мен да стои някой умен, начетен, който не е склонен на просташки изказвания като теб, тогава да се опитвам да се направя на по- умна, ама ти...![]()
![]()
![]()
P.S. "Красотата" не се мери в % и цифри, за разлика от други неща например... и твойто е нялъде по това трасе
Фактът,че продължаваш да спориш, въпреки че каза,че няма, красноречиво "говори" за злобата,която се поражда у теб, когато някой ти казва нещата с истинските им именасвиквай
Хах , ми аз мисля че ще раста още ,но все пак засега съм нисичка (не прекалено) и все пак са ми казвали че съм мн. елегантна, така че като не зн. не говори :PПървоначално написано от therichbitch
2.10 ми е идеална
И на мене ми е идеална , да ми бере кайсиите на село....Първоначално написано от yahhooo
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе по темата.... 165-170![]()
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
аз съм 173 и мисля че съм достатъчно висока.дано да не раста повече!
За 1-ви път съм съгласна с тебе!Да ,Определено е МНОГО важно кой ти го казва ,а като сички ти го казват е най-добре :P аз си знам кой ми го е казвал , пък и аз го мисля !!!Първоначално написано от therichbitch
иии отново говориш без да знаеш =/