.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 314
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от swe7dream
    Квото и да говорите си е така,ако може комплексираните (поради една или др.причина) дългорани ,да не си изказват тъпите мнения,че ниските не са елегантни ,щото ИЗОБЩО не е така ,повтарям ,всичко е в пропорциите,избивайте си комплексите някъде другаде :P

ако може тапите по кинта и 20 да не си изказват мнението, форумът е направен за хора, а не за половин такива

и да- стройна/ниска са несъвместими понятия
    Що не пуснеш една снимка в цял ръст, да ти видим хубавото тяло и лице и да преценим дали ти е с покритие самочувствието.

1. защото темата не е за снимки
    2. защото не си ти тая, която мен ще ме оценява недай си боже
    3. това,че съм привърженичка на по- високите момичета, защото на мен ми изглеждат по- стройни и елегантни, не означава,че блестя с ръст от 180 см

П.П. Всички хвърляте нещата в крайности, никоя от които не може да е "перфектна"
    За мен от 150-55 и над 180 вече става грозничко, но пак едното е по-грозно

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    . . ебати ограниченото мислене имате. . ;xx са да не кажете че говоря така понеже сум кинта и двайсет с вдигнати ръце или като завали ми бумти в учите понеше съм 2.20. . 1.71 съм ама не мога да го приема че за вас над 1.80 е грозно. . седиите и празните очи и органи по разни модели 1.85 ама над 1.70 вече си било смешно. . болни ли сте. . ми кво аз съм 1.71 гаджето ми е 1.79 но пък не му личат и понякога даже изглеждам по-висока от него. . и кво да се метаме или повече няма да се погледнем заради тва. . тъпа работа
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    . . ебати ограниченото мислене имате. . ;xx са да не кажете че говоря така понеже сум кинта и двайсет с вдигнати ръце или като завали ми бумти в учите понеше съм 2.20. . 1.71 съм ама не мога да го приема че за вас над 1.80 е грозно. . седиите и празните очи и органи по разни модели 1.85 ама над 1.70 вече си било смешно. . болни ли сте. . ми кво аз съм 1.71 гаджето ми е 1.79 но пък не му личат и понякога даже изглеждам по-висока от него. . и кво да се метаме или повече няма да се погледнем заради тва. . тъпа работа
    пак зависи от структурата, но понякога не е чак толкова естетично примерно момиче 185, но аз вече споменах,че пак е мн по- добре отколкото да си 150
    П.П. Точно аз едва ли ще съм против, защото съм по-висока от теб с цели 3 см

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Квото и да говорите си е така,ако може комплексираните (поради една или др.причина) дългорани ,да не си изказват тъпите мнения,че ниските не са елегантни ,щото ИЗОБЩО не е така ,повтарям ,всичко е в пропорциите,избивайте си комплексите някъде другаде :P

ако може тапите по кинта и 20 да не си изказват мнението, форумът е направен за хора, а не за половин такива

Що не пуснеш една снимка в цял ръст, да ти видим хубавото тяло и лице и да преценим дали ти е с покритие самочувствието.

3. това,че съм привърженичка на по- високите момичета, защото на мен ми изглеждат по- стройни и елегантни, не означава,че блестя с ръст от 180 см

П.П. Всички хвърляте нещата в крайности, никоя от които не може да е "перфектна"
    Никой няма да те оценява, спокойно.
    Направих си вече изводите, форумна манекенко
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Sofia

Никой няма да те оценява, спокойно.
    Направих си вече изводите, форумна манекенко
    1. ест,че няма да ме оценява, за да можеш да оцениш нещо, самият ти трябва да си достатъчно компетентен във въпросната област, а и 2-те знаем ,че ти не си от тези
    2. всеки съди по себе си, защо смяташ,че подкрепяйки по- високите момичета, аз трябва да съм от тях, смея да заявя,че дори да бях 160, пак щяха да ми харесват повече, само този факт показва,че вие не сте обективни, бидейки привърженици само на своя "вид" , така да го наречем
    3. в интерес на истината съм била такава, не само форумна ,но това вече е съвсем друга тема

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    1. ест,че няма да ме оценява, за да можеш да оцениш нещо, самият ти трябва да си достатъчно компетентен във въпросната област, а и 2-те знаем ,че ти не си от тези
    2. всеки съди по себе си, защо смяташ,че подкрепяйки по- високите момичета, аз трябва да съм от тях, смея да заявя,че дори да бях 160, пак щяха да ми харесват повече, само този факт показва,че вие не сте обективни, бидейки привърженици само на своя "вид" , така да го наречем
    3. в интерес на истината съм била такава, не само форумна ,но това вече е съвсем друга тема
    Изреждаш с цифри, защото не можеш да свържеш няколко изречения в текст ли?
    Айде покажи ми, къде АЗ съм казала кого "подкрепям"???
    За обективност не ми говори, провери в речника какво означава.
    Не аз твърдя, че всички високи са с хубави тела, всички ниски са "половин хора" ли използва?

Излишно е , но за пример ще ти дам Ева Лонгория, ако за нея можеш да твърдиш, че няма хубаво тяло и не е елегантна... ще те призная!

Град
    Sofia
    Изреждам с цифри, защото виждам умствения потенциал на коментиращите в темата. Освен това не съм казала,че всички високи са с хубави тела (изопачаваш ми думите) , аз просто направих едно сравнение м/у момичета с добри пропорции и споделих,че за мен високото ще изглежда по- добре. Ако си мислиш,че съм употребила израза "половин човек" само в този му смисъл ,значи си много повърхностна и ограничена, не бих се подиграла на човек заради външен вид, височина etc., казах, че е половин човек заради поведението й и начина й на изказване, груб, също като твоя, това не я прави достойна за мен дори като половин човек, но понеже съм щедра, малко я повиших в ранг
    По темата за Лонгория в предните страници бях коментирала точно нея + снимка и на Адриана Лима, прочети там

Град
    ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^ хАхАхАахА и аз като съм 1.75 какво? Почти всичките ми обувки, няма значение зимни/летни са с токчета. Или вече май са почнали да произвеждат мъжки обувки с токчета?

Е .. друг е въпроса, че не ги нося, шото изглеждам странно висока, ама...
    Не съм казала всички.

аз съм 175 и нося 43-44. Нито съм баскетболистка, нито-волейболистка. И ве още съм на мнение, че високите момичета "изглеждат"(нямам намерение да обиждам никого) по-добре.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    аз като съм 1.6- да не би да съм безнадежден случай...я се съвземете,няма идеална височина..плюс това като се влюбиш височината хич не играе роля
    +1

Град
    Sofia
    За мен, относно височината, най-важно е момичето да не е по-високо от мен . Разбира се, изключения могът да бъдат направени, но рядко .

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    За всеки влак си има пътници. Всеки е красив по свой начин.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    200 см. Може пък да е волейболистка.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Изреждам с цифри, защото виждам умствения потенциал на коментиращите в темата. Освен това не съм казала,че всички високи са с хубави тела (изопачаваш ми думите) , аз просто направих едно сравнение м/у момичета с добри пропорции и споделих,че за мен високото ще изглежда по- добре. Ако си мислиш,че съм употребила израза "половин човек" само в този му смисъл ,значи си много повърхностна и ограничена, не бих се подиграла на човек заради външен вид, височина etc., казах, че е половин човек заради поведението й и начина й на изказване, груб, също като твоя, това не я прави достойна за мен дори като половин човек, но понеже съм щедра, малко я повиших в ранг
    По темата за Лонгория в предните страници бях коментирала точно нея + снимка и на Адриана Лима, прочети там
    Хубав автогол.
    Тук сама си преиначи думите, личеше си в какъв смисъл го употреби, както и мнението ти за "несъвместимите" понятия (като интелигентност и манекенка, примерно)

Повече не смятам да споря точно с теб, безсмислено е просто.

И все пак - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Град
    Sofia
    Хубав автогол.
    Тук сама си преиначи думите, личеше си в какъв смисъл го употреби, както и мнението ти за "несъвместимите" понятия (като интелигентност и манекенка, примерно)

Повече не смятам да споря точно с теб, безсмислено е просто.

И все пак - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    Нищо не съм преиначила, аз когато казвам нещо, го казвам с опредлен подтекст, който за повечето средностатистически дечица със силно забавена мозъчна дейност обикновено не става ясен Това,че ти го виждаш като изказване за височината, показва наченки на комплекси. А намекът ти за "несъвместимите" понятия е изключително несъдържателен поради простата причина,че не ме познаваш. И да - по- добре не спори, не ти достига капацитет
    П.П. За какво ми даваш линк, за да мога да прочета същите коментари от сорта на "Високите момичета имат дълги крака, по които мъжете е зазяпват"

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Проценти, проценти, глупаче.
    Само ще добавя, че няма да поумнееш с жалките си опити да изкараш друг по-глупав от теб.

Град
    Sofia
    Проценти, проценти, глупаче.
    Само ще добавя, че няма да поумнееш с жалките си опити да изкараш друг по-глупав от теб.
    в случая няма нужда от такива опити
    разбирам срещу мен да стои някой умен, начетен, който не е склонен на просташки изказвания като теб, тогава да се опитвам да се направя на по- умна, ама ти...
    P.S. "Красотата" не се мери в % и цифри, за разлика от други неща например... и твойто е нялъде по това трасе

Фактът,че продължаваш да спориш, въпреки че каза,че няма, красноречиво "говори" за злобата,която се поражда у теб, когато някой ти казва нещата с истинските им имена свиквай

Хах , ми аз мисля че ще раста още ,но все пак засега съм нисичка (не прекалено) и все пак са ми казвали че съм мн. елегантна, така че като не зн. не говори :P

Голям фен
    2.10 ми е идеална

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    2.10 ми е идеална
    И на мене ми е идеална , да ми бере кайсиите на село....

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    2.10 ми е идеална
    И на мене ми е идеална , да ми бере кайсиите на село....

А иначе по темата.... 165-170
    I <3 my iPod !

"We don't collide the law anyway any day
    Like a drug addicted motherfucker dee jay..."

аз съм 173 и мисля че съм достатъчно висока.дано да не раста повече!

Град
    •••Пловдив•••
    100-60-90 ..
    сантиметрите не важат ..

Град
    Sofia
    .............

Хах , ми аз мисля че ще раста още ,но все пак засега съм нисичка (не прекалено) и все пак са ми казвали че съм мн. елегантна, така че като не зн. не говори :P
    има една мн хубава приказка: не е важно какво ти казват,важното е КОЙ ти го казва ако е някой хлапак с неизградени още критерии, и мис свят да ти каже,че си...
    Вие сте мн интересни, казал ви някой нещо и айде...хвърчат, на мен като ми казват всеки божи ден колко съм хубава да не се държа се едно съм хванала господ за хуя
    За 1-ви път съм съгласна с тебе!Да ,Определено е МНОГО важно кой ти го казва ,а като сички ти го казват е най-добре :P аз си знам кой ми го е казвал , пък и аз го мисля !!!
    иии отново говориш без да знаеш =/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си