- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
Много зависи и от момчето.Идеална височина за момиче няма.Ако двама човека си допаднат, височината или килограмите съвсем не са от значение.
За мен е от 1.56 докъм 1.71 :Р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
165-166 ;]![]()
2Pac - Wonda Why They Call U Bitch.mp3
2.02![]()
към 165-170 е добре.. може да носи високи токчета поне![]()
Просто аз
165 - 170![]()
![]()
Според мен за една двойка разликата във височината трябва да е около 5-10 см. - просто е естетически добре ; )) . Аз лично съм 1.70 но ми се ще поне 1.75 да стана![]()
>> нашето поколение, принципно е по - високо от предичните... като някви мутанти сме![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Малко миньонче .......90-60-86![]()
![]()
![]()
Според мен размера в случаят нямa значение
Сега сериозно от 160 до 175 в зависимост момчето колко е високо. Днешната младеж са доста високи така, че повечето са над 170 см
![]()
В порядъка на 170-175 момичетата са най-привлекателни... Така мисля аз!Е,ся ако са тръгналио да стават модели поне 180!
![]()
1.60-65
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ами според мен в една двойка по добре е момчето да бъде малко по-високо .. някъде 1,70 - 1,75 а момичето - 1,65 - 1,70 ..
Първоначално написано от yozii
Аз съм се замисляла за част от краката, но...Първоначално написано от nicolepcd
(
![]()
![]()
)
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ооо най-важното за едно момче е колко е високо момичето.това показва характера й, личността й и по това трябва да съдим за нея!! - НЕ!!
FUCK-тически не ме интересувате..