- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
при мен опасност няма момичето да е по високо 187см. съм на 15г.![]()
иначе по темата:ем 160 до 170( зависи от фигурата) може и над и да е 180 примерно но пак казвам всичко зависи от фигурата,цици,дупе, и тн.
все пак не върви няква 178см(примерно) и плоска като стъкло или някоя 160 см с гръдна обиколко 110см.
Върви,върви..Първоначално написано от yambolov
![]()
друго имам предвид: няма да може да ги носиПървоначално написано от FeelMyPain
ще се прегърби и после за никъв хуй нестава,всичко е хубаво когато е в норма
Че и подарим една ръчна количка си ги носи.Първоначално написано от yambolov
![]()
викаш само да са там кат ти потрябватПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
според мен в една нормална двойка или момчето трябва да е малко по-виско от момичето или трябва да са на еднаква височина :]
мога само да ви съжалявам ако по това избирате гаджетата сиПървоначално написано от kinkygirl
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
1.70-75м е идеално. Не ми допадат момичета-миньончета. Друго си е едно високо момиче с красиви и дълги крака... Няма я тази красота и грация в ниските момичета.
Audio ergo sum
БЛАГОДАРЯ ! Апффф.. взех да се притеснявам вечеПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и аз покрай васПървоначално написано от Priceless
![]()
Hip Hop, Rap
,
Няма нещо, което да ми оправи настроението повече от товаПървоначално написано от FeelMyPain
.
П.П.:Предишната ми класна беше на 25-30, дребничка, с доста солиден бюст и висока около 155.Нито дебела, нито слаба.Всеки си има собствени критерии, но за себе си мога да кажа, че това е един от идеалите ми за женска фигура заради нежното и привидно беззащитно излъчване.Сякаш еманципацията няма никакво влияние над подобни същества.
Дори понякога истината да е малко по-различна.. :d
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
мен много ме радват некфии двойки примерно момиченце 1 и 60 и момчето 2 метраа супер сладкоо
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
ХАА ами аз пък мога да ти се смея ако те видя с некаф 1 глава о нисък от тебеПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Височината няма никакво значение за мен.
И все пак ако е по-висока от мен...ще е някак си...кофти.![]()
(затова това е единственото условие- да не е по-висока от мен)
За да не е офтопик - 160-170 примерно.![]()
първо аз съм ниска и едва ли ще бъда видяна с по нисък от мен... няма на къде второ не се интересувам от чуждото мнение разберте външния вид не е всичкоПървоначално написано от Marrisa
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
тая тема е супер тъпа
според повечето момичета кат си нисък не ставаш.
![]()
е аз кат съм 168 да се коля ли![]()
е ама кат момчето има комплекс, че е по-нисък никой не може да му помогне
преди и аз се сдухвах ама са ми е се тая и съм си перфектно
по темата : любовта размери няма , а ако има то не е любов
Зависи от мъжа,някои мъже харесват високи жени тип 'моделки",други пък си падат по миниончета.За всеки това е различно,така че не може да се говори за перфектната височина.
около 1,70- 1,75![]()
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()
Принципно проблема за ръста е повече момичешки,защото височината е основен фактор при избирането на човек за много жени.Първоначално написано от buntar90
Иначе аз съм 1.65,а ходя с момиче 1.75. Страхотно е - имаш чувството,че наистина има нещо,което да пазиш.
до кръста.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar