- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
Първоначално написано от kroasandvi4
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Вие сте луди ако смятате, че ръста има значение в любовта и какви са тези глупости, че ниските момичета имали проблем, сякаш ако си 1.85 м ще те харесват повече - какво толкова по-готино има в един кол отколкото на останалите момичета??? има хора в този сайт, които направо ме изумяват с коментарите си...
Какви са тези глупави теми??? Нали сайта е за проблема на тийновете и кво тва ли ви е проблема? Кокло високо е перфектното гадже? Е, опазил Господ ако е под очакванията ви!
ххахах перфектни неща няма... колкото дойде, ако става по душа, ако ще и 2м да е
Няма перфектен ръст за момиче или момче.. щом се харесват и разбират едва ли това ще им попречи..![]()
Иначе аз съм 160см.. и мисля, че за годините ми съм нисичка..![]()
![]()
1.60-1.75 си е перфектно![]()
Голям х*й - весела къща!
Някъде към 1.70-1.75. Аз мисля, че съм си достатъчно висока с мойте 1.74 см :P
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
1.60-1.70мисля че е нормално
аз с мойта 1.67 , съм доволна![]()
Няма идеална височина, важното е да сте горе долу на една и съща, а не разликата да е фрапантна.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
До 1.70 според мен![]()
180 не звучи зле... ама за сега се задоволявам с моите 178 cm![]()
Половин глава по-ниско от гаджето си![]()
Аз мисля че към 170-180 е екстра![]()
![]()
![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
Тая тема някакъв вид шега ли е? Т'ва да гледаш колко ти е високо гаджето... Че примерно ако съм 150 см,а идеалния ръст е 170 няма да ме земат ли? Или сега както съм 185 да хвана да си махна главата, щото на момчето, което харесвам му е скимнало, че идеалния ръст е 165 примерно... Т'ва са пълни глупости! Както казва crazy1 т'ва да ви е проблема...
TOO LITTLE TOO LATE!
Не ставам значи.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
чувала ли си за хубавата буквичка "Ч" ...Първоначално написано от pocuna
и що за тъп въпрос е това,ти само височината ли гледаш ?![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
и те се научи да пишеш ма,писна ми от Так0вА пиСан3Първоначално написано от labirint
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
С полвин педя по ниска от момчето
Малко по-ниска от момчето.
От естетичека гледна точка е хубаво.А и на мъжа - защитник ще му е по-комфортно така.Както и на момичето,защото някои комплекси са доооста вродени![]()
аз съм 1.63 мисля че момичетата трябва попринцип да са по-ниски от момчетата а момчетата да са по-високи защото момичетата няма да могат да се качат на токчета![]()
![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
170 см е перфектно, но може и повече дедо 175 е супер а тия запетайки по 160
![]()
![]()
ужасни са
да нали аз съм 1,68 и стърча над майка ми, а представете си гаджето ми да е колко нея и аз на токчета до него... ще мясам на жираф...Първоначално написано от happyfacex
![]()
![]()
![]()
иначе за перфектната височина ми 10см. по ниска от него... не, че някой си ги избират по височината... или по каталог... ма се пак...
![]()