- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
Според мен перфектната височина е 1.70,но за всеки човек е различно![]()
Първоначално написано от abv01
молякво им е на момичетата които са 1.60 ? за мене тфа е идеалната височина ... извиняваи аама ако момчето е 1.70 няма да му е мн комфортно до момиче с същата височина .. иначе все си мисля че за любовта няма размер
![]()
![]()
![]()
E не знам дето не се знае и аз колко ще порастна
но все пак ниските жени под 165 са
![]()
Предимството на дребничките е, че може да ги подмяташ всякак и не си удрят главите в тавана на колата![]()
![]()
![]()
ама много тъпо ,то височината какво значение има ,а и никoй сам по себе си не определя раста си колко да е висок,или коята и да е част от тялото си (като изключим вече операциите ) .. определяш човека по характера и държанието му спрямо теб
и аз съм миньонче 1.54,но гаджето ми е 1.84 и .. какво от това .. и 2м да е и 1.6 ..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
и аз съм на това мнение, естествено не мисля,че тия, които са ниски, трябва да се заколят, НО според мен никога едно момиче, което е 150см с добри пропорции, не може да се сравнява с едно , което е 170+ , пак с добри пропорции, да съгласна съм ,че някои миниьончета са "сладки", "милички", ако щеш даже и по- невинни някак си, но една мацка с дълъг крак,както каза момчето по-горе, според мен е една много по-естетична гледкаПървоначално написано от ArrowsOfDeath
иначе се чудя защо около 90% от хората, които писаха в темата, я изопачават, никой не е казал,че гаджетата се избират по височината
ми аз мн ясно,че като съм 174 няма да тръгна с някой, който е 150, а ще гледам да е 180+,НО това е задължително, а НЕ единствено условие, да не говорим,че то дори на подсъзнателно ниво не си падаш по такива, които по някакъв начин не ти удовлетворяват "изискванията" и не се вписват в твоя малко или много стереотипизиран образ
=>>примерно аз сега едва ли ще си падна по някого, който е с 20 см о-нисък от мен, за да мога да се чудя дали е подходящ заради ръста и евентуално да го зарежа заради ръста му, имам предвид,че нещата дори не стигат до там в повечето случаи,че да преценяваш момчето/момичето по ръста
"Te size doesn't matter"Препоръчително е момчето да е по-високо. При нас аз съм 184 приятелката ми е 165 и малко се повдига на пръсти да ме цунка
ама тва не ми пречи да я обичам
:P
spored men viso4inata nqma zna4enie ako dvama 4oveka se obi4attva ne e nai vajnoto az sam 150 a si4kite mi gadjeta sa bili nad 180
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Първоначално написано от therichbitch
Audio ergo sum
перфектна височина няма..
всичко е според височината на партньора![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
До 1.70 са хубави, но след 1.70 повечето момичета ми се струват прекалено тромави нз защо. Лично мнение. Пък и ниските имат по-голям шанс, например аз, ако бях 1.75-1.80 как щях да се чувствам комфортно с гаджето ми, когато той е 1.70Странно би било
Аз съм си кинта и 62. Добре съм си. Ама не ми пука колко съм висока, пък и съм чувала високи приятелки да се комплексират, че са такива грамадни, ама ниски не съм чула да се оплакват
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Абе ако в зурлата не бива, ако ще и крак 1.15 да ми изкарва, не може да ме убеди, че ставаНе се гледа един шибан ръст, а общия чар
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
7я е повече 07 д0брааа 7я е страх0тна!Първоначално написано от Ravage
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
1.68
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
Зависи от момчето, което е с нея. С някой момчета ще е висока, с други - ниска. Тоест всичко е относително. Перфектната височина може да се измери като желаната височина спрямо средната височина на всички мъже във възрастовата група.![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
аз сам 161 см и мисля че си е дубре поне аз неискам нито по ниска нито по висока да съм![]()
Аз съМ на 14г и съм 165см искам да си остана с тази височина максимално да стана 167см повече не, не е особено красиво да си много висок.![]()
![]()
![]()
zNam diAgnozaTa i 4Akam dozAta taka mI lipswasH bOlezneno,hrOni4No
Ако ми стига до оная работа се приема.
И в смисъл не като педофилия![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Първоначално написано от summerlowe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
така е, по- яко е да си кинта и 20 и като качиш няколко кила, да изглеждаш като бъчва
освен това е по- готино краката да са ти 50 см от земята, така късата пола ще ти стои перфектно
то затова манекенките ги избират по 150см, за да им стоят по- добре дрехите /не говоря за анорексичките, за нормалните модели/
=>> права си бе ,момиче, верно си е най-яко да си тапа, искам и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()