.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 314
    Супер фен Аватара на cookie_master
    Според мен перфектната височина е 1.70,но за всеки човек е различно

Цитирай Първоначално написано от abv01
    170 см е перфектно, но може и повече де до 175 е супер а тия запетайки по 160 ужасни са

моля кво им е на момичетата които са 1.60 ? за мене тфа е идеалната височина ... извиняваи аама ако момчето е 1.70 няма да му е мн комфортно до момиче с същата височина .. иначе все си мисля че за любовта няма размер

E не знам де то не се знае и аз колко ще порастна но все пак ниските жени под 165 са

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Предимството на дребничките е, че може да ги подмяташ всякак и не си удрят главите в тавана на колата

Винаги ми е било много странно когато някой каже примерно "това момиче не е за теб,много е ниска или висока" според мен за привличането,любовта (доколкото тя съществува) и тн. височината няма значение

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    ама много тъпо ,то височината какво значение има ,а и никoй сам по себе си не определя раста си колко да е висок,или коята и да е част от тялото си (като изключим вече операциите ) .. определяш човека по характера и държанието му спрямо теб
    и аз съм миньонче 1.54,но гаджето ми е 1.84 и .. какво от това .. и 2м да е и 1.6 ..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    1.70-75м е идеално. Друго си е едно високо момиче с красиви и дълги крака... Няма я тази красота и грация в ниските момичета.
    и аз съм на това мнение, естествено не мисля,че тия, които са ниски, трябва да се заколят, НО според мен никога едно момиче, което е 150см с добри пропорции, не може да се сравнява с едно , което е 170+ , пак с добри пропорции, да съгласна съм ,че някои миниьончета са "сладки", "милички", ако щеш даже и по- невинни някак си, но една мацка с дълъг крак,както каза момчето по-горе, според мен е една много по-естетична гледка
    иначе се чудя защо около 90% от хората, които писаха в темата, я изопачават, никой не е казал,че гаджетата се избират по височината
    ми аз мн ясно,че като съм 174 няма да тръгна с някой, който е 150, а ще гледам да е 180+,НО това е задължително, а НЕ единствено условие, да не говорим,че то дори на подсъзнателно ниво не си падаш по такива, които по някакъв начин не ти удовлетворяват "изискванията" и не се вписват в твоя малко или много стереотипизиран образ
    =>>примерно аз сега едва ли ще си падна по някого, който е с 20 см о-нисък от мен, за да мога да се чудя дали е подходящ заради ръста и евентуално да го зарежа заради ръста му, имам предвид,че нещата дори не стигат до там в повечето случаи,че да преценяваш момчето/момичето по ръста

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Няма перфект. височина ..

"Te size doesn't matter" Препоръчително е момчето да е по-високо. При нас аз съм 184 приятелката ми е 165 и малко се повдига на пръсти да ме цунка ама тва не ми пречи да я обичам :P

ll

spored men viso4inata nqma zna4enie ako dvama 4oveka se obi4at tva ne e nai vajnoto az sam 150 a si4kite mi gadjeta sa bili nad 180
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    иначе се чудя защо около 90% от хората, които писаха в темата, я изопачават, никой не е казал,че гаджетата се избират по височината
    Audio ergo sum

перфектна височина няма..
    всичко е според височината на партньора

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Град
    Where streets have no name
    До 1.70 са хубави, но след 1.70 повечето момичета ми се струват прекалено тромави нз защо. Лично мнение. Пък и ниските имат по-голям шанс, например аз, ако бях 1.75-1.80 как щях да се чувствам комфортно с гаджето ми, когато той е 1.70 Странно би било Аз съм си кинта и 62. Добре съм си. Ама не ми пука колко съм висока, пък и съм чувала високи приятелки да се комплексират, че са такива грамадни, ама ниски не съм чула да се оплакват
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    Where streets have no name
    Абе ако в зурлата не бива, ако ще и крак 1.15 да ми изкарва, не може да ме убеди, че става Не се гледа един шибан ръст, а общия чар
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Re: Перфектната висо4ина за моми4е?

Цитирай Първоначално написано от Ravage
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от pocuna
    Коя според вас е перфектната висо4ина за моми4е?
    50 см в легнало положение
    добра логика
    7я е повече 07 д0брааа 7я е страх0тна!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Re: Перфектната висо4ина за моми4е?

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от pocuna
    Коя според вас е перфектната висо4ина за моми4е?
    50 см в легнало положение

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Зависи от момчето, което е с нея. С някой момчета ще е висока, с други - ниска. Тоест всичко е относително. Перфектната височина може да се измери като желаната височина спрямо средната височина на всички мъже във възрастовата група.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Има разлика между перфектна и стереотипна.

аз сам 161 см и мисля че си е дубре поне аз неискам нито по ниска нито по висока да съм

Аз съМ на 14г и съм 165см искам да си остана с тази височина максимално да стана 167см повече не, не е особено красиво да си много висок.
    zNam diAgnozaTa i 4Akam dozAta taka mI lipswasH bOlezneno,hrOni4No

Цитирай Първоначално написано от summerlowe
    Аз съМ на 14г и съм 165см искам да си остана с тази височина максимално да стана 167см повече не, не е особено красиво да си много висок.
    Аз съм 0409

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ако ми стига до оная работа се приема .
    И в смисъл не като педофилия
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от summerlowe

така е, по- яко е да си кинта и 20 и като качиш няколко кила, да изглеждаш като бъчва
    освен това е по- готино краката да са ти 50 см от земята, така късата пола ще ти стои перфектно
    то затова манекенките ги избират по 150см, за да им стоят по- добре дрехите /не говоря за анорексичките, за нормалните модели/
    =>> права си бе ,момиче, верно си е най-яко да си тапа, искам и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си