.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 314
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от summerlowe
    Аз съМ на 14г и съм 165см искам да си остана с тази височина максимално да стана 167см повече не, не е особено красиво да си много висок.

така е, по- яко е да си кинта и 20 и като качиш няколко кила, да изглеждаш като бъчва
    освен това е по- готино краката да са ти 50 см от земята, така късата пола ще ти стои перфектно
    то затова манекенките ги избират по 150см, за да им стоят по- добре дрехите /не говоря за анорексичките, за нормалните модели/
    =>> права си бе ,момиче, верно си е най-яко да си тапа, искам и аз
    Еми определно е по-красиво една жена да е по-нисичка.Не говоря да е като тапа,а слабичка и крехка,а не някъв кон над 1.70.Това кфи са манекенките нищо не означава.Да,те са плоски и клйощави също,но мъжете не харесват това,нали?А и доста момчета предпочитат нисички момичета,по-сладко е

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^ може да е по- сладко, но не е по-естетично и освен това не говоря да са плоски + това ако беше мн хубаво,все пак моделите,които представят дрехи за хиляди, щяха да са по 150, нагоре имаше един коментар, който за мен беше най-точното попадение,сега ще го потърся

Град
    Sofia
    ^ ArrowsOfDeath написа:
    1.70-75м е идеално. Друго си е едно високо момиче с красиви и дълги крака... Няма я тази красота и грация в ниските момичета.

и айде помисли си мъничко, мъжете не обичат ли дълги крака /естествено не съдя само по този коментар, всички знаем, че се заплесват по дългокракимацки/, да не говорим,че ако момичето е ниско и както ти каза "слабичка, крехка", тогава за мен вече визията й отива към невзрачност

^ ArrowsOfDeath написа:
    1.70-75м е идеално. Друго си е едно високо момиче с красиви и дълги крака... Няма я тази красота и грация в ниските момичета.

и айде помисли си мъничко, мъжете не обичат ли дълги крака /естествено не съдя само по този коментар, всички знаем, че се заплесват по дългокракимацки/, да не говорим,че ако момичето е ниско и както ти каза "слабичка, крехка", тогава за мен вече визията й отива към невзрачност
    Мисля,че тялото трябва да е симетрично,а когато едно по-ниско момиче е съразмерноо(т.е няма къси крака за тялото си) тогава тя наистина е сладка.А мъжете обичат по някакъв начин да закрилят жената и някак си на под съзнателно ниво,когато гушнат някое момиче което с 1-2 глави по ниско от тях,те чувстват,че закрилят нещо малко и крехко

Град
    Sofia

и 2-те са смятани за красиви, симетрични са за ръста си, умишлено сложих такива, които са равностойни по повечето критерии, само че едната е 150, а другата 180
    това е разликата- ти ми говориш за сладко, а аз ти говоря за грация и естетика, това са 2 различни неща
    П.П. Адриана не е от скелетите, на които им се броят ребрата, нито е плоска, това имах предвид под тяло, а не някви си там, а да- и 2-те са облечени подобно, еми, какво да ти кажа-вижда се с просто око това, което се опитвам да обясня

А какво ще кажеш за това?Не даде добър пример с Кайли

Нещо да ми кажеш

Мега фен
    Град
    <3
    Момчетата...да не изцапат темата с тея снимки?>
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    1.58
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Sofia
    дадох добър пример, защото Ева Лонгория има мексикански произход и е малко по към черните, но пак съм на същото становище и освен това не искам такъв баджак /като на 1-та снимка/ даже на моя ръст, какво остава , ако бях 157см, колкото нея

дадох добър пример, защото Ева Лонгория има мексикански произход и е малко по към черните, но пак съм на същото становище и освен това не искам такъв баджак /като на 1-та снимка/ даже на моя ръст, какво остава , ако бях 157см, колкото нея
    Този "баджак" е мускул и мога да ти дам още много ама много примери за невероятни минйончета

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    По всички снимки, които сте постнали тук, един нещастен фотошопър е прекарал доста напрегнати часове...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Sofia
    виждам,че този баджак е мускул, но на нейната височина не стои добре, точно защото се едно някой е праснал отгоре и я е скльофкал, същия мускул на бедрото го имам и аз и мога да ти кажа,че не стои така грубо поради обясними причини, които не смятам да повтарям за 1000-ден път
    П.П. Снимката излъчва секс, но не и изящество в този смисъл, в който аз говорех /не казвам ,че Лонгория е грозна и затова не е изящна-не ме разбирай грешно/,т.е. тя е грозновата, но аз поне не се сещам за някоя от Холивуд, която е красавица, като й махнеш грима и дрехите, НО това вече е съвсем друга тема

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    По всички снимки, които сте постнали тук, един нещастен фотошопър е прекарал доста напрегнати часове...
    така е , но при Ева се е помъчил да й направи краката да изглеждат по- дълги /особено на втората снимка/, ама аз се чудя за какво, като тя е нисичка, с добри пропорции и ако й ги направи мн дълги, ще е несъразмерно, но той именно това се е опитал, за да я пуснат по списания, като е толкова хубаво, да беше си я оставил с 50-сантиметровите си крака да краси кориците

Мега фен Аватара на teenems
    аз съм 1,65 и мисля ,че..

1,65-1,70 най-много е нормално
    защото ако си повече и момчето е с 1 глава ,или почти колкото теб ,няма да може да се ходи с обувки на токчета .. ;дд
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Guest
    Аз пък съм обратно.Висока съм 170,а когато се влюбих в гаджето ми,той беше по никък от мен с почти...педя За щастие се източи и вече е колкото мен, ще се издължи още. Дано да доживея да нося токчета докато съм с него,защото ги обожавам.

еми някъде 170 см,аз съм 173

Si4ko si zavisi ot tegloto i ot formata na tqloto
    iii OPREDELENO ne e vqrno 4e nqma niski momi4eta s graciq
    naprotiv :P

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Перфектната висо4ина за момиче е от 3.90м до 5.20м лично аз предпочитам около 4.50м
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Около 1 и 70 :P Не мисля,че височината има значение..Щом има чувства и разбиране,височината е без значение..Аз познавам една двойка в която момичето е по-високо от момчето бая,пък това не им пречи..Е има хора които се смеят на този факт,но мисля че е глупаво..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

1 , 65 см .
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    1.73-4 . Тия с набитите крачка ,ако техните ги залъгват че са хубави ,да не верват много . Красивите крака са дългите .
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    аз като съм 1.6- да не би да съм безнадежден случай...я се съвземете,няма идеална височина..плюс това като се влюбиш височината хич не играе роля
    Та аз и момчето , в което бях влюбена бяхме на една височина , а той е с две години по - голям от мен .. Както си казала и ти .. "като се влюбиш височината хич не играе роля "
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    апфф баси въпроса ... откъде да знам ... не го меря още със запознаването ...
    +1
    love is gone!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Аз пък съм 1.73 и съм си мерила краката - по един метър са. И да ,повечето момчета на моята възраст са по - ниски от мен , но пък аз си харесвам истински момчета - на по 17 ,18 ,19 години които вече са с по една - две глави по - високи.И не съм кобила , тялото си ми е абсолютно симетрично.
    мойте са метър и нещо
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    1.73-4 . Тия с набитите крачка ,ако техните ги залъгват че са хубави ,да не верват много . Красивите крака са дългите .
    дам, съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си