- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
1,75 e стандарта и нормалната пропорция.И не говоря за модели защото те са по 1,78/1,80 4е и нагоре.Това,4е има много недорасли незна4и 4е е красиво да си нисък.Все едно аз да кажа 4е ми е яко да съм късогледа щото не виждам грозните хора по улиците и не се стряскам,колкото някой с нормално зрение,примерно.А на кой какво и как то4но му харесва е съвсем друга тема.![]()
Над 1.80 ми идват височки, но мога и да се прежаля![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
1.70мисля..
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Краката докъде ги мерете? До кокала от бедрото ли? Ако е така, значи и моите крака са по метър парчето и съм 1.84м. висок.Първоначално написано от therichbitch
Audio ergo sum
ми ти си по- висок и са метър, ние сме по- ниски и са ни по метърПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
![]()
![]()
ние сме по- готини
стига лигавщини: как ги меря- от стъпалото до края на бедрото, но не от външната, ами от вътрешната страна, така съм чувала, че се мери, а ако ги меря от външната- стават 1и 10![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,затва си мисля, че това не е правилно
Едно знам, че не трябва да е по-висока от мене, попринцип предпочитам или колкото мен или малко по-нисичка. 1.76 съм, но не ми пречи партньорката ми да е 1.65 примерно.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
еми аз съм дребна 1.65 ... което не ми пречи ... дребните хора по ме кефят![]()
![]()
сиг за тва момчето което харесвам е по ниско с близо см от мен
![]()
![]()
ама си ме кефи
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Писна ми някви запетайки по 160 см да ми казват че 160 е перфектно. Не разбрахте ли че над 170 см е перфектната височина?!!!![]()
![]()
![]()
Аз съм 0409
БЛАГОДАРЯ !!Първоначално написано от abv01
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
160 е ниско дъъ.
Да не би да очаквате да достигнете до единодушие?
Аэ съм 160.
[size=7][b][u]fosse cos
ем.. 170
The blood that binds us ..till death unites us
Пусни си FTV разгледай някое списание и ако намериш някоя 160 сантиметрова КРАСАВИЦА ми се обади :P
Аз съм 0409
OMG tva 4e edno momi4e e nisko ne ozna4ava 4e e s nabiti kraka!
Az sum niska (pone zasega) no mn si haresvam krakata ne sa kusi nito nabiti :P
Vajnoto e krakata da otivat na tqloto a ne da sa po 2 metra kato 6turkeli ima si proporcii koito tr da sa spazeni za da izglejda tqloto elegantno i sarazmerno![]()
Ръста не е толкова важен колкото пропорциите![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от Stamera
Влечат ме ниските момичета, не знам защоНо това, не значи, че ако е някое момиче е високо, няма да я харесам поради факта, че е 175.. Няма значение височината, важно е качеството ;>
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Еми не мога да преценя ... Мисля че между 1.60 и 1.70 е нормално
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Сега аз съм 1,66 а момчето с няколко см по-ниско. И за това най-добре момичетата да сме 1,60 .![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аз съм 160см..![]()
![]()
ем 1.68,1.70 е добре![]()
Просто аз
175см съм и се чувствам перфектно.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....