- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
ако питате мен педя по ниска от момчето е перфектно че и по малко даи да кайем 4 праста ^^
Life is simple we make choices and never look back.
170 най-добре
Първоначално написано от rachel_billson
Да, прав/а си. Всички високи са невероятни красавици. Всички ниски имат ужасни тела и са супер грозни!Първоначално написано от abv01
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
около 172 см е ПЕРф,но и на по-малко или повече не отказвам.. стига да не е по висока от 175 или по-ниска от 155
![]()
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от abv01
Ама кво спорите изопщо ,да сте видяли момиче 1.50 с 1.10 крак ,на това му викам "грешни пропорции"
Природата си знае работата за това ,кво спорите ?! .. А ако говорим за предпочитания мисля,че по-високите момичета са по-елегантни .. Да сте виждали модел 1.60 ?! А това са едни от най-красивите жени ,не може да се отрече ..
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от abv01
Ама кво спорите изопщо ,да сте видяли момиче 1.50 с 1.10 крак ,на това му викам "грешни пропорции"
Природата си знае работата за това ,кво спорите ?! .. А ако говорим за предпочитания мисля,че по-високите момичета са по-елегантни .. Да сте виждали модел 1.60 ?! А това са едни от най-красивите жени ,не може да се отрече ..
Първоначално написано от ali13
![]()
![]()
![]()
nap1lln0 wqrn0
![]()
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
Според мен над 165 и може би до към 175 си е супер височина.Нито си твърде висока,нито твърде ниска :P
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Има и ниски МОДЕЛИ, да ви светна.Първоначално написано от ali13
Но вие сте достатъчно тъпи, за да не разберете за какво става дума..
Моето момиче е миндил, но пък не си я представям висока! Така е прекрастна.![]()
да,ама ниските не са толкова елегантниПървоначално написано от Violenza
![]()
Какво значи ниските не са елегантни?!Първоначално написано от therichbitch
Ако си 1.80 и си 90 кг много ли ще си елегантна?! (и КРАСИВА, да добавя)
бахти плиткоумните същества...
Не само, че ще изглежда по-добре, ами и ще е по-красива, нали?Първоначално написано от therichbitch
![]()
Абсурдни са нещата, които обясняваш. Така извърташ нещата, че едва ли не и крокодил да е, ако е 1.70-80 ще е божествена.
Много е банално, ама ще го кажа, изключително безумно е да слагаш всички под общ знаменател.
точно ти го прайш това, казах, че при равни условия по-високата ще изглежда по-добре
Ами кажи, че при равни условия СПОРЕД ТЕБ високата ще изглежда по-добре. Научи се да се изразяваш правилно.Първоначално написано от therichbitch
казах го достатъчно красноречиво, ако аз не мога да се изразявам...Първоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
![]()
според мен идеалната е 1.68 не много висока не много ниска
Защо оставяш днешната работата за утре, като можеш да я свършиш в други ден!
Моето си е моето, чуждото е общо.
Един за всички и всеки за себе си.