.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Момичета - лепки

vinagi kogato az si haresam nqkoe mom4e idva nqkoe momi4e i zapo4va samo da mi se pre4ka.Naprimer az si haresvam edno mom4e i predi nqkolko dni ima6e kupon i se celuvahme i kakvo li o6te ne i dnes drugoto momi4e koeto be6e na kupona mi servira 4e i tq go haresva e kak stana...
    Mnoogo me drazni tova 4udq se kak da mu privleka vnimanieto kum men i da q ostavi neq,kakvo li ne sum opitvala i ni6to ne pomaga tq e kato lepka...
    Pls pi6ete vsi4ko koeto vi idva na uma..

Писането в този форум трябва да бъде на кирилица. Всяко мнение на латиница от сега нататък ще бъде изтрито!
    т.7
    krem4et0

Еми просто бъди твърда, какво като другата пу*ка го е харесала, бориш се за това, което искаш и майната му на всичко.За да имаш в живота трябва да се бориш

писането на кирилица е задължително!!
    Поправи си темата иначе ще ти я заключат!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Живота се базира на конкуренцията. Ако искаш нещо се бориш иначе ти го вземат.

Напротиив кефи се,че те копираттт .. И за да се изкефишш още повече се бори за него и покажи че не се отказваш и че си силнаа .. не обръщайй такаавоо особено вниманиее на такива дребни нещаа .. Успехх !

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ако духаш добре момчетата сами ще отпращат другите момичета

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    не всичко опира до свирките и до секса.Айде сега, че имала конкуренция да стане ку*вичка, че да задържи някого до себе си.Не че имам нещо против мнението ти, всеки има собствено мислене и е прав за себе си, но това е моето мнение.Съжелявам, ако съм те убидила нещо, не това ми беше целта

крадяли ти момчетата .. еми тогава кво се ослушваш като гърмян заек?? .. ако не искаш да те правят така бъди гадна!! кво ти пука че те го харесват?? .. гледай на теб да ти е добре и да не ти пука за тях .. ако те ти се пречкат - "смачкай ги" (не буквално) .. Успех!!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Самата истина

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Живота се базира на конкуренцията. Ако искаш нещо се бориш иначе ти го вземат.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си