- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
Коя според вас е перфектната висо4ина за моми4е?![]()
![]()
![]()
зависи от момчетоако момчето е 1.95 примерно, ще му отива едно девойче към 1.85. ест ако момчето е 1.70 , би било хубаво да си търси момиче към 1.60- 1.65 но това е доста условно , все пак не се влюбваш в нечий ръст, а в човека
![]()
ъъъ... баси тъпотията...
ако на някой му пука за височината - нищо лично, ама е простак!![]()
50 см в легнало положениеПървоначално написано от pocuna
![]()
добра логикаПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм 1.70 и мисля, че е добра височина, защото повечето момчета са над 1.70![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нещо немога да ви разбера чесно![]()
![]()
за вас момиче с височина над 1.70 е ненормално така ли? Само щото момчетата се развиват по-бавно и на по 15 години са по-ниски от момичетата, тва не значи,че момичетата треа да се комплексират
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
^ Ти, ако си комплексарка по принцип, няма да има значение дали някой ти харесва ръста(над 1.70) или не.
И за какво ще се комплексираш?Първоначално написано от Dollystar
Съгласна съм с mArMaLaDkA
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
аз като съм 1.6- да не би да съм безнадежден случай...я се съвземете,няма идеална височина..плюс това като се влюбиш височината хич не играе роля![]()
апфф баси въпроса ... откъде да знам ... не го меря още със запознаването ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всичко си е до самият човек дали ще ти допада или няма.Сантиметрите нямат значение.
Аз съм 157см,а момчето с което съм е 194смМного ми е огромен и неудобен за гушкане и все трябва да се навежда,ама се свиква
![]()
Ми аз съм дребничка и ме кефят дребни момичета.
Може би 1.55. Така рядко има шанс да е по-висока от момчето,което иначе си изглежда странно.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Аз пък мисля че моята - 1.69![]()
Малките жени пасват във всяко легло и кола... и оставят най-големи рани в сърцата.
По темата: Аз предпочитам над 170 см жени.
аз съм на 14 и съм 1.58 много ми е труднопък харесвам високи момчета
![]()
160-170
не повече...
ами аз съм 1.90 така ,че по малко aз даже харесвам миниончета така че![]()
^ Bender rlz
172 за мен поне, не повече от 180, не по малко от 165
хаха не че нещо ама темата е повече от тъпа има ли значение ако перфектната височина е 1,70 а ти си харесаш момиче 1,65 кво хаха ако говорим за външен вид важна е симетрията на тялото дали ще е 1,80 или 1,50 ако е хуу момичето![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
175,48 см;57,35 кг![]()
посредата, т.е. 165 ....защо ли...?... защото аз съм толкова...Първоначално написано от slap2trap
![]()
![]()
Съгласна съм с мнението на GaBiIi__ , важна е симетрията на тялото ....![]()
Симетрията преди всичко! Крак до сливицата и шепа цица. Ръста както казах 170-180