- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
Според мен най-добре или поне най-много ми харесва момичето да е 165-175 не повече без значение височината на момчето е има и изключения ако сте 220![]()
![]()
ограничени хора ,не се ядосвай с тяхПървоначално написано от Violenza
Да бее и като сложат токчетата да се извисяват над гаджетата сиПървоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
зависи САМО и ЕДИНСТВЕНО от ПРОПОРЦИИТЕ!!!Квото и да говорите си е така,ако може комплексираните (поради една или др.причина) дългорани ,да не си изказват тъпите мнения,че ниските не са елегантни ,щото ИЗОБЩО не е така ,повтарям ,всичко е в пропорциите,избивайте си комплексите някъде другаде :P
абе бегай с тия груби колци ве !!!
за момиче.... 170 +/- 5см
ем да е малко по-ниска от мен 1.70 например![]()
<N>
Незнам аз съм 181 см. и ми харесват момичета с една глава по-ниски от мене горе долу. Не някакви мутанти дето като сложат токчета и ще са по-високи от мене....![]()
![]()
--------------------------------------------------------
аз съм 1.77см,а гаджето ми е близо 1.90см обаче като застана пред него ми се струва че или аз съм пораснала или той не е 1.90както и да е малка ни е разликата щом не се натдигам да го целувам значи сме добре така
![]()
Мисля,че в тази ситуация точно обратното се нарича ограниченост- при положение ,че 90% от жените са под 1.65 останалите ги вземате за някви "грозни колци" ,а не е точно така .. И това са си чисти комплекси в леко превишено количество .. Не казвам ,че няма красиви ниски жени -просто изразявам мнение и препочитание ,а някои потребители го вземат прекалено навътре ,после за комплекси ми говоретеПървоначално написано от swe7dream
Както и да е ,никой не може да отрече ,че едно високо и стройно момиче ще привлече повече внимание на улицата от момиче 1.50 .. Не ми се спори ,няма значение .. Перфектна височина няма ,а за пропорциите не се грижете-природата си знае работата
![]()
1,70 +/- 5 см
хаха начи не искам да обиждам никой ама не съм чувала "ниска ,
стройна"![]()
![]()
![]()
Ниските също си имат чара шото ако си си природно надарен те боли фара колко си висок и все пак е смешно когато момичета по 1,55 ми разпааат че тва е най-якото а другите са стълбове щото тва правило е измислено от ниски баш , сеш ли се хаха както и обратното ама по мои наблюдение 1вия случай е по-често срещано явление хахах
phah
ъъм, тука всички казват 170 +/- 5см
.. хъх, аз съм 170 :д (даа, малко оффтопик)
.. иначе според мен една хубава двойка е, когато момичето е с около половин/една глава по - ниска от момчето .. ^^
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от swe7dream
![]()
![]()
ако може тапите по кинта и 20 да не си изказват мнението, форумът е направен за хора, а не за половин такива
![]()
![]()
и да- стройна/ниска са несъвместими понятия![]()
ии т'ва кой тъпак ти го каза ?!Първоначално написано от therichbitch
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
това е лично мнение, не ми харесва как стоят повечето дрехи на ниско момиче, повечето /като маса, има изключения ест./ са се едно някой ги е фраснал отгоре и са сбитачкиПървоначално написано от smiirnoff
хаха да и аз не обичам някви като черво е така и аз го казах тва висока - стройна ... ниска-стройнаНе че няма такива , но то от народа си е измислено
![]()
phah
и аз това викамПървоначално написано от kindergarden
![]()
От 1.50 до 1.70 макс.... това е...иначе изглежда странно
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Що не пуснеш една снимка в цял ръст, да ти видим хубавото тяло и лице и да преценим дали ти е с покритие самочувствието.Първоначално написано от therichbitch
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ниските, колкото и трътлести и грозни да ги изкарате , си имат чар ! Според мен 1 момче високо 1.80 например би предпочело момиче 1.60 а не високо 1.75.Може би защото ако 2рото момиче сложи токчета ще е по-високо от самия него
И моля те не ни наричай тапи,защото българския език ни е дал едно огромно богатство от думички и изразчета ! Високите освен няколко см отгоре нямате нищо повече![]()
[quote="LoVeLiFe"]Според мен 1 момче високо 1.80 например би предпочело момиче 1.60 а не високо 1.75.Може би защото ако 2рото момиче сложи токчета ще е по-високо от самия него
Но може би момичета, които са 175 и нагоре имат доста големи крака им се налага да носят мъжки модели обувки, не си намират обувки с токчета
^ хАхАхАахА и аз като съм 1.75 какво?Почти всичките ми обувки, няма значение зимни/летни са с токчета. Или вече май са почнали да произвеждат мъжки обувки с токчета?
![]()
Е .. друг е въпроса, че не ги нося, шото изглеждам странно висока, ама...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
AMI AZ PAK SAM 1.53 NE SAM VISOKA I NE SE HARESVAM,OBA4E NI6TO NE MOJEM DA NAPRAVIM OSVEN DA SE PRIMIRIM.MISLQ,4E VSE PAK IMA I PO-VAJNI NE6TA OT TAPATA VISO4INA.I AKO STAVA ZA VAPROS PREDPO4ITAM DA SAM SI TOLKOVA VMESTO DA SAM 1.85 TOVA VE4E E GROZNO ZA MOMI4E,ZA MEN IDEALNOTO E 1.65-1.70.Първоначално написано от stanislafchety
![]()