Цитирай Първоначално написано от Violenza
Цитирай Първоначално написано от therichbitch
Изреждам с цифри, защото виждам умствения потенциал на коментиращите в темата. Освен това не съм казала,че всички високи са с хубави тела (изопачаваш ми думите) , аз просто направих едно сравнение м/у момичета с добри пропорции и споделих,че за мен високото ще изглежда по- добре. Ако си мислиш,че съм употребила израза "половин човек" само в този му смисъл ,значи си много повърхностна и ограничена, не бих се подиграла на човек заради външен вид, височина etc., казах, че е половин човек заради поведението й и начина й на изказване, груб, също като твоя, това не я прави достойна за мен дори като половин човек, но понеже съм щедра, малко я повиших в ранг
По темата за Лонгория в предните страници бях коментирала точно нея + снимка и на Адриана Лима, прочети там
Хубав автогол.
Тук сама си преиначи думите, личеше си в какъв смисъл го употреби, както и мнението ти за "несъвместимите" понятия (като интелигентност и манекенка, примерно)

Повече не смятам да споря точно с теб, безсмислено е просто.

И все пак - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Нищо не съм преиначила, аз когато казвам нещо, го казвам с опредлен подтекст, който за повечето средностатистически дечица със силно забавена мозъчна дейност обикновено не става ясен Това,че ти го виждаш като изказване за височината, показва наченки на комплекси. А намекът ти за "несъвместимите" понятия е изключително несъдържателен поради простата причина,че не ме познаваш. И да - по- добре не спори, не ти достига капацитет
П.П. За какво ми даваш линк, за да мога да прочета същите коментари от сорта на "Високите момичета имат дълги крака, по които мъжете е зазяпват"