- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната висо4ина за моми4е?
... иии още нещо, няколко коментара от клип ,в който танцуваха ниска и висока мацка и двете с еднакво добри пропорции :
bolist4et0 каза:MALKATA 6TE Q SKUSAM AKO MI PADNE
stanimirov каза:malkata e mnogo po qka
angerfis7 каза:zemaite marku4a ,zemam drebnichkata
metrical казаu..... za men minioncheto !
останалите коментари са подобни ,а двете изглеждаха г/д еднакви в лице и с еднакво добри пропорции !!!
не съм твърдяла нищо, просто предполагах, а това, което си написала, е само една малка извадка от хора, при които куп други фактори може да са повлияли, не разбрахте ли,че всичко е толкова относително, има разлика между момчета и момичета и начина им на възприемане на нещата, на теб може да са ти изглеждали и 2-те хубави в лицето, защото си гледала от естетическата страна /момиче си/, а те ако са я харсали приемерно заради курвенското изражение, мн ясно,че нея ще искат да я "скъсат"
давам пример: моника белучи и анджелина не са мн далече по "красота" една от друга, даже според мен белучи има по- правилни черти, но на нея повечето хора гледат като на красавица, точно заради класическия й тип излъчване, а анджелина повече мъже ще я искат в леглото си, защото самото й изражение е по-предизвикателно, да не кажа по- силна дума
=>> това вече ест е съвсем друга тема, предлагам да не я коментираме
Аз пък съм 163. И си ми е много добре.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
хаха и аз тфа щях да напиша такмоПървоначално написано от LadyDi
ама си ме изпреварила
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Да кажем между 170 и 175 мисля,че е хубаво.
Аз съм 177,но и от това не се оплаквам![]()
Важното е да си съразмерен :P Това,кои са по-красиви е толкова относително,че не разбирам как може да се мъчите да го обсъждате и да си доказвате некви глупости.
170 до 175.Високото си е високо!
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Първоначално написано от therichbitch
"=>> това вече ест е съвсем друга тема, предлагам да не я коментираме"
сори това беше към твоите думи ,но съм объркала при писането!
"=>> това вече ест е съвсем друга тема, предлагам да не я коментирам"
сори ,това беше при твоите думи ,но съм объркала при писането
az s1m 170 mislq 4e e idealno![]()
без ПОДПИС ... xD
НикоГО не съм Обидила, просто изказах хипотези, свързани с проблема по принцип, а не конкретно с тебПървоначално написано от swe7dream
![]()
Какво значение има колко е високо едно момиче? В хоризонтално положение всички са равни.
Ами Г-образното ,положение в тесни стаички по дискотеки и клубове?
Туй може да се окаже проблем, наистина.Първоначално написано от w0sh
Първоначално написано от therichbitch
ok![]()
" Мнения: 7 23.03.2008, 11:27нагоре
С какви упражнения(спорт) може да се увеличи височината на момиче !!!
vergo каза : Не мога да разбера, защо жените искат да са високи. Ако е, за да се харесат на противоположния пол, то това е погрешна стратегия. Мъжете харесват повече ниски жени, защото изглеждат по-нежни и сладки. " (форум)
160-170Първоначално написано от pocuna
Не мисля, че е от някакво значение колко е високо момичето, в крайна сметка височината ли ще й гледаш или характера. А и ако 175 е идеалната височина за момче 180-190 см, надали ще е същото при момче 165-170 см, което по-скоро би могло да се комплексира, че приятелката му е по-висока. А и с тея токчета, са ви сигурно поне едно 7+ см отгоре, така че има и решение за по-нисичките. Но за мен височината е понятие, което няма никакво значение във връзката. Аз съм 160 някъде, нося само кецове, но пък е много малко вероятно да харесам момче, по-ниско от мен, сегашният ми приятел е 190 см и гледката отстрани е доста весела, но аз се чувствам перфектно и това по никакъв начин не ни влияе, освен, че е повод за безкрайни бъзици.![]()
1.65 - 1.70 см.![]()
ии все пак височината няма значение, важното е хората да се обичат![]()
170 см за мен е перфектната височина.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Толкова да е висока, че като сложи токчетата да не е по-висока от гаджето. Тей е добре.
Audio ergo sum
Аз съм 1.72см. и в интерес на истината бих направила и невъзможното, за да съм с поне 5-7см. по-ниска...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И аз съм такаПървоначално написано от onestar
![]()
Мислех да си отрежа главата
![]()
![]()
еlsy![]()