Първоначално написано от
therichbitch
не съм твърдяла нищо, просто предполагах, а това, което си написала, е само една малка извадка от хора, при които куп други фактори може да са повлияли, не разбрахте ли,че всичко е толкова относително, има разлика между момчета и момичета и начина им на възприемане на нещата, на теб може да са ти изглеждали и 2-те хубави в лицето, защото си гледала от естетическата страна /момиче си/, а те ако са я харсали приемерно заради курвенското изражение, мн ясно,че нея ще искат да я "скъсат"
давам пример: моника белучи и анджелина не са мн далече по "красота" една от друга, даже според мен белучи има по- правилни черти, но на нея повечето хора гледат като на красавица, точно заради класическия й тип излъчване, а анджелина повече мъже ще я искат в леглото си, защото самото й изражение е по-предизвикателно, да не кажа по- силна дума
ok ,съгласна съм , но нямаш право да ме убиждаш без да си ме виждала и да казваш кой ми бил казал,че съм елегантна без ИЗОБЩО да си имаш представа! Мисля че всеки има различен чар и няма смисъл да спорим!
=>> това вече ест е съвсем друга тема, предлагам да не я коментираме