Предполагам, че въпроса ми е малко наивен, но въпреки всичко, когато става въпрос за евентуално БЕБЕ нещата са доста серизни....![]()
![]()
навярно знаете за контрацепция 'по календарче' горе-долу можеш да определиш кога ще е овулацията, но до колко е точно това.
Точно на определената дата правих секс, беше с презерватив, но много се притеснявам да не е станала белята. Колко е ефикасността на кондомите и може ли по някакъв начин, тъй като първия път свърши върху мен и после като си сложи пак презерватив да е останало нещо по ръцете му.....или просто ме обзема параноя![]()
Dam nqma kvo da sa pritesnqva6![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
mdma tva 6tqh da kazvam i az tq go e kazala nqma ko dakaja pove4eПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ami ima za tva nali se se6ta6 oneq mamutite oble4eni kat 6turkeli 6ur4ek ... i taka ... aide i umnata .. :P
![]()
Що бе не искаш ли едно малко и дебело беби, бъзик бе, кво се се спекла то спермата да не е некъв вирус който не трябва да докосваш. Пък и къде си тръгнала да се чукаш като те е страх от деца.
Spokoino!
Nali ne e stanal nqkakyv gaf, makar 4e ne mislq 4e bebeta se pravqt tolkova trudno, osobeno ako stava vypros za zdravii tiinove.
A za kalendarniq metod ob6to vzeto ne e nikak suguren. Ne vinagi ovulaciqta e na 14-tiq den, koeto e povliqno ot redica faktori - stres, vreme i tnt. Moje6 da si pravi6 testove za ovulaciq ako iska6 da si napylno sigurna, a za testa za bremennost trqbva da sa minali pone 2 sedmici ot kontakta.
***do not wish to be anything but what you are...
and try to be that perfectly***
Samo 6te ti kaja, 4e spermatozoidite umirat pri dopir s vuzduha. Tva 6te re4e, 4e ako ne izlqzat vutre v tebe, nqma smisal da se trevoji6. Ako be6e drugoq4e, pomisli si, kak 6tqha jenite da se kupqt v ob6testvenite baseini![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Suglasna suПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
не е нужно от сега да се затормозяваш с излишни мисли, преди дори да ти е закъсняло,ако се стигне до там тогава му мисли.
Spoko![]()
spokoino , ne se shashkai-ne si bremenna! :P
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
zdr mili4ka!mejdy drygoto az imam v momenta absolutno su6tiq problem.moito gadje svur6i v/u men i posle pravixme sex!to4no kakto vie...no sega ne mi idva i az to4no se pritesnix dali ne sum bremenna!
vupreki 4e naistina sa pravi xorata!bebe ne se pravi tolkova lesno!4ao i yspex!
много ясно че можеш да забременееш.
ако се здрависаш с някой който е лъскал преди
2 дни, пак можеш да забремееш. също ако спиш
в същите чаршафи дето сте правили секс пак
можеш да забременееш.. абе въобще забременяването
е лесна работа- като да щракнеш с пръсти
11 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
ТЕМАТА Е ОТ 2005!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire