.

Виж резултатите на анкетата: да кажа или да не и кажа ,че я харесвам??

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

16 30,77%
  • да

36 69,23%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Nooby
    sry za latinicata (ne sm v BG v momenta i nqma kak....)

nai-dobriq suvet ot men za teb e da si kupish bukvar.Konkretno za vuprosa ti poslushai Xitap....
    И иди в следствения арест...

"Мълчанието е злато" - който е измислил тоя лаф,яко се е преебал

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    ако някои е попадал в сащата ситуация да пише :P

ми кажи първ0 на приятеля си 0бясни му как ст0ят нещата че 0ще 0т какт0 я п0знаваш я харесваш... ама тва е мн к0фти ситуация и нз авера ти как би реагирал ... мм .. и после кажи на м0мичет0 а вие с т0ва м0миче приятели ли сте ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shutthefuckup
    ми кажи първ0 на приятеля си 0бясни му как ст0ят нещата че 0ще 0т какт0 я п0знаваш я харесваш... ама тва е мн к0фти ситуация и нз авера ти как би реагирал ... мм .. и после кажи на м0мичет0 а вие с т0ва м0миче приятели ли сте ?
    da

Супер фен Аватара на Amateur
    Виж са ако приятелят ти работи по въпроса да си я върне и има шанс недей да го преебваш!Но ако няма давай!

Мега фен
    Град
    Earth...
    кажи и че я обичаш
    и всичко ще е като хората

Град
    Насред пустошта, между сенките
    Ако ти е приятел най-много малко да се поцупи... Ако не ти е съвсем ще те намрази и може да ти налети на бой.. Аз обичам да ме нападат щото ми е кеф да малтретирам олигофрени дето искат да ме бият.

P.S. Агресията е красива, но зависи в коя област се проявява
    Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!

Сбогом на всички пътници,
    които с нокти се крепят,
    защото аз подрязах своите
    и падам за последен път.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    щом той още е луд о нея по-добре не се захващай изобщо с мацката...най-много да си развалите приятелството

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    После да не се чудите що ви крадат мацките под носа. Ми щото си седите на ушите. Личното щастие е по важно от това на приятеля. Той като е бил толумба, ти какво си виновен? Хващай момата за ушите и диви и щастливи. Ако ти е приятел - ще те разбере. Ако се нацупи - не ти трябва такъв човек наоколо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

soredmen trabva parvo da razberesh dali i tq te xaresva ako da na4i imate bade6te no ako e ne po dobre ne kazvai :) :) :)

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от THeCheRry
    значи първо ш+т=щ
    втроро ако сте истински приятели не би трябвало да се карате заради няква п***а
    Малко е егоестично ако му каже и след това тръгне с нея, не мислиш ли

Супер фен Аватара на storex
    Аз така и не разбрах какво точно питаш: дали да кажеш на момичето за чувствата си или дали да кажеш на приятеля си за чувствата, които изпитваш към бившата му приятелка.
    Но както и да е - ако мислиш да чакаш твоя приятел да спре да я харесва и тогава ти да предприемаш нещо, по-скоро недей, щото може той никога да не спре да я харесва, а може пък докато това се случи, ти да спреш да я харесваш и да си изпуснеш шанса. Друг е въпросът дали имаш смелост изобщо да предприемеш каквото и да е - аз лично не бих имал такава, ама пък да давам съвети виж колко ми е лесно

Мега фен
    Град
    Earth...
    кажи му

Повече от фен Аватара на w0lf
    кажи му че я харесваш и се разберете, по възможност и 2мата да сте доволни-направете някъв компромис. Все пак той ти е фр и можете да си останете фр доста дълго време(до живот примерно) а с нея може да ходите 2 седмици и да разберете че няяте нищо общо->следователно да се разделите и да го ядеш 2 пъти защото си без приятел и приятелка фани аналогията.
    madafaka

Град
    Знам ли и аз,майна
    рато,направете един дуел като в уестърните-бърз или мъртъв

deistwai .. da ne te ebe.. ak0 ti beshe istinski priqtel nqmashe da se karate zaradi nqkakwo m0miche.. a ak0 iskash da se izmychwash mylchish, k0eto e 0shte po-l0sh0

uspeh

Град
    Пловдив
    казах на приятеля ми и тои ми каза че вече не я харесва и че ще сме хубава двоика и че си утиваме :P :P :P но не сам казал на момичето но скоро трябва

Град
    сливен
    ами действай бе к'во чакаш
    Голям х*й - весела къща!

Моята приятелка приказваше за едно момче колко го харесвала дъра бъра,но той започна да заглежда мен и ми направи впечатление и аз го харесах и и казах тя каза цитирам "еее не е честно аз първа си го харесах" и аз и казах че не го познавам(не че тя го познава де) за да се притеснява от мен дъра бъра успокои се но в последствие се скарахме,но причината не е той,но може би ми се е натварила заради тфа че го харесвам ама аз кфо трябва да направя не зависи пряко от мен кой ще харесвам(вече не сме скарани де пак всичко си е както преди) ,но поне ми е чиста съвестта,че съм и казала,за това съветвам те да кажеш на приятелят ти и ако ти е истински приятел ще те разбере и всичко ще му е по старо му пък ако се скарате заради нея значи не ти е истински приятел!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    казах на приятеля ми и тои ми каза че вече не я харесва и че ще сме хубава двоика и че си утиваме :P :P :P но не сам казал на момичето но скоро трябва
    ее супер

както казах - истински приятел
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    < 33
    има и още един вариант - забравете я и 2мата ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Кажи и иначе ще съжаляваш някой ден..

е , действай де , казал си на приятеля си , там всичко е минало добре , к`во чакаш

Град
    Пловдив
    казах на неината приятелка да я подпита дали ме харесва и тя каза че ще го направи и сега ще се разбере за да не се правя на глупак и да се излагам.. и ако каже не няма да я питам дали ме харесва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си