- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ! help приятеля ми иска секс а аз...
Хахаха, така ти се струва. Просто водим дебат, но тъй като не мога да обяснява надълго и нашироко всичко се ограничавам само до изводи. Има много голяма причинно-следствена връзка, но тя не може да се види лесно, просто за тази цел трябва обмислянеПървоначално написано от Xitap
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Говорим за чист секс в чист вид... без чувства. И за оргазма, свързан с него. Къде отиваш ти може би? Това със сливането е само за крайно мислещите! Правим секса с "екстри" или без, но в крайна сметка от "екстрите" зависи разстоянието до животните! Най-близко сме до тях при изнасилване, най-далеч при романтичен секс с чувства и много фантазия. Разбрах ти мисълта, но според мен тя не се вплита в природата на човека и животното. Маймуните по-скоро прилягат към казаното от теб, при тях го има също момента със сливането!Първоначално написано от Ilikeliljon
Чакай бе човек, който ти говори за секс без чувства. И второ секса ТРЯБВА да е душевно сливане и да се прави с чувства и това не са лигави романтични мисли, а реалност. Що мислиш, че в темата за най-готиния оргазъм повечето момичета казаха клиторния, това е защото не са усещали душевното сливане, а и вагиналния оргазъм. А забрави маймуните да изпитваш душевно сливане, това е абсурдно.Първоначално написано от Xitap
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ето тук се получи разминаването, усети ли? Аз говоря за секс в чист вид. Чувствата не са фактор в думите ми. На работното място секса няма чувства. Има нужда. Сливането е твърде рядко и трудно постижимо. Ти за това и говориш! Но не отивай много нагоре... там ще си сам. Наблягай по-често към първичното... желанието за секс като секс.Първоначално написано от Ilikeliljon
Това е проблема, че за животното секса е само секс или по-точно казано съешаване. Но при човека секса не е само секс, това е погрешна представа и който прави секс заради самия секс не прави нищо по-различно, отколкото едно животно, дори по-зле, животното поне го прави с цел продължаване на рода, а човека го прави безмислено. Безсмислено от гледна точка на полезността му за него самия (никакви физически удоволствия не могат да дадат полезността), а и за другия.
Грешка... секса е физическа потребност от най-ниско ниво в пирамидата на Маслоу. Тя е необходима и полезна като физическо усещане. Много други неща са необходими, за да бъде и духовно усетена!Първоначално написано от Ilikeliljon
Явно си учил едностранно за пирамидата на потребностите на Маслоу, защото Маслоу казва, че тези потребности си имат и духовна страна и дава доста добра идея, защо те са на най-ниското ниво. А ти си помисли защо секса е най-ниското нивоПървоначално написано от Xitap
![]()
![]()
Аз съм го учил в икономическия му аспект. И нормално секса да е най-долу, той е първична нужда. Обаче духовното се постига чак след 2 ред нужди. Естествено, че всичко е навързано, но това е чист вид на нещата. А няма как да се случи в реалността. Ще го кажа иначе... с приятелката ми сме в пирамидата като потребности. Преди като бях свободен и в дискотеката като вземех някоя мадама за употреба, аз правих точно употреба. Оргазъм естествено е имало... обаче за мен това беше абсолютно нужда като да карам кола или да играя мач. Точно толкова ми беше. Тук кажи какво духовно има... просто няма. И за това говорим. Иначе за другото си прав... но нека бъдем хора, а не се опитваме да гоним перфектното!Първоначално написано от Ilikeliljon
Оле, оле имам приятел счетоводител и той ми дрънкаше разни такива работи. Стига моля те. Пирамидата на Маслоу се отнася до човека и само до него и Маслоу е психолог, а не икономист![]()
Това да се научи, защото и това се преподавало. Както казах самия Маслоу казва, че към тези потребности има и още нещо, което си е човешко, тоест душевното. Това че икономиката си твърди разни работи мен не ме топли.
Е, в корпоративния мениджмънт пирамидата се моделира, за да служи на ръководството за управление на екипа. Аз така и съм я учил. И не е лъжа това. Това е основа. Ти я знаеш в пълния смисъл, а аз в необходимия ми в работата. А това с душевното не си го спомням да е споменавано. А на счетоводители не вярвам... ама понякога се налага!Първоначално написано от Ilikeliljon
можели поне една тема да не оспамвате ако имате нещо да си казвате или да се карате даваийте на лс или си направете ваша тема ... !!!
п.т. абсолютно безсмислено би било ако се съгласиш на това , ако обстоятелствата бяха други добре , но той да те кара насила това говори много лошо за него , а ако ти се съгласиш няма да говори и за теб добро , премисли го добре защото това което смяташ да наравиш е един път и трябва да си сигурна че си на правилното място в правилното време с правилния човек , а сега май не е така .
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Именно за това е смешно икономисти да говорят за психологическа теория, жалко, че американците са я наложили за преподаване в тая област. И честно да ти кажа това е заради манипулация, не за нещо друго.Първоначално написано от Xitap
Не вярвам в конспиративните теории. Както и да е...Първоначално написано от Ilikeliljon
Авторке... какво става? Как се развиват нещата?
Първо. Супер зле си..
Второ. Кво значи обичам го, мил е, готин е, но не мисля, че първия ми път ще е с него..
Трето. Страх те е, да не те зареже ако не му пуснеш? Кво значи "страх ме е".. Да не е единственото момче..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
2 месеца ходите,а по колко пъти се виждате?Щом вече те пришпорва да правите секс,режи го.Не ти трябва такъв!Ако го обичаше,щеше да искаш да ти е 1ят.Пък и като те е страх да не те зареже,зарежи го ти ! Едва ли ще ти е толкова гадно.Ще ти е гадно 1вата седмица,според мен такива момчета НЕ са стока (:Първоначално написано от time_remember15
What i want is obvious , what i love is unique
xax ако не си готова не си готова няма го правиш а той ако има чуства към теб ще те разбере![]()
Не изпадай в мелодраматични ситуация.....Нито е първият,нито последният.Ти все пак си на 14 имаш предостатъчно време.Какво сте се хванали за по едно момче и край,ако те зареже!Светът ли свършва?
Не мога да разбера такива момичета,нищо лично,но съм много разтроена преди 2 дни една съседка на 18г.се обеси,защото "чудното"и гадже я остави......![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
момиче, използвай си главата. Това няма да е последното момче, с което ще си, не му давай да те притиска. Щом не си готова НЕ го прави ! Дръж на своето и да не ти дреме, ако те зареже щот не си му пуснала значи е поредното 15 годишно лапе, правещо се на плейбой. Не прави секс щом самата ти смяташ, че не си готова за това !
Винаги съм била съгласна с теб.Първоначално написано от Punisherrr
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
мда така е .. ако наистина е само заради теб .. няма да иска секс на този етап като ти не искаш да го направиш ... : ) явно не е подходящият човек ..Първоначално написано от Sladurcho
извинявай ама той е още на 15 от къде може да му имаш доверие значи няма лошо в това ама много е малък за такива сериозни неща защото ако стане нещо просто трябва сама да си отговаряш за последствията защото той е на 15 и просто ще се уплаши и ще избяга.НЕДЕЙможе и да съжаляваш по късно
Първоначално написано от djoniskiora
![]()
![]()
![]()
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
Два месеца и секс ???![]()
![]()
Чакай,бе...аз ходя с къде,къде по-голямо момче от въпросния ти възлюбен... (няма да споменавам на колко години е,за да не предизвиквам отрицателни коментари
)
Та,мисълта ми беше,че ходиме вече 8 месеца и не ми е намеквал за секс,а и не сме го правили...не се и оплаква...а някъв си лигльо те принуждава...Поредния загорял,мислещ се за големия ебач !!
А и да ти кажа,че си малка още,а и дори да не беше,нямаше да е правилно първия ти път да е с някакъв си недорасъл младеж ..Ако не може да те изчака,значи няма никакви по-сериозни намерения към теб,освен...сексуални !!
![]()
Та това си е мойто мнение...а решението и живота са си в твои ръце !
![]()
![]()