.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Не че нещо но май за вас секса е детска игра а

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Два месеца и секс ??? Чакай,бе...аз ходя с къде,къде по-голямо момче от въпросния ти възлюбен... (няма да споменавам на колко години е,за да не предизвиквам отрицателни коментари )
    Та,мисълта ми беше,че ходиме вече 8 месеца и не ми е намеквал за секс,а и не сме го правили...не се и оплаква...а някъв си лигльо те принуждава... Поредния загорял,мислещ се за големия ебач !!
    А и да ти кажа,че си малка още,а и дори да не беше,нямаше да е правилно първия ти път да е с някакъв си недорасъл младеж .. Ако не може да те изчака,значи няма никакви по-сериозни намерения към теб,освен...сексуални !! Та това си е мойто мнение...а решението и живота са си в твои ръце !
    Приятелят ти е страхотен човек явно Така трябва да бъде. И моя приятел не беше споменал една думичка,за да не си помисля ,че ме бута да го правим. За това аз сама поех инициативата и си поисках Извода е: ако мъжа иска секс,да се прави,че мисълта за секс въобще не му минава през главата и ще го получи

Правете секс кога ша можете друг пат

Град
    Slivnica

...

Ти сама си каза не мислиш че ще е човека,с които ще ти е първия път... Тогава не го прави.. За всичко си има време и подходящи хора..А ако те зареже не е единствения...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    той е на 15 години момченце дет ако може и постоянно ще се е*е.Според мен си напълно права че му отказваш след като не се чустваш готова.Не мисля че само заради неговия кеф трябва ти да правиш нещо което не искаш.Обясни му и ако наистина иска да е с теб ще те разбере.. но по думите му не мисля че е с теб заради нещо др по-различно от секс
    +1

Re: ! help приятеля ми иска секс а аз...

Цитирай Първоначално написано от time_remember15
    с приятеля ми ходим вече от 2 месеца ,, но аз още не съм го правила и не мисля че той ще е човека с който ще ми е първия път ,, на 14 съм и не мисля че съм готова // той е на 15 и вече го е правил (много пъти ),, намеква ми че иска да го направим , но аз все му казвам че не съм готова ала бала и така ,,, също така ония ден си говорихме за секса и той ми каза че вече доста време е минало и трябва да си помисля ,, държала съм го на сухо мил е , готин е ,, ноо ме е страх ако му откажа да не ме зареже
    Маце, я му кажи да си прибере органа на у гащите и да се успокой малко. Ако толко му се прави секс да си прави , ти ше си намериш друго момче и готово.

Два месеца и секс ??? Чакай,бе...аз ходя с къде,къде по-голямо момче от въпросния ти възлюбен... (няма да споменавам на колко години е,за да не предизвиквам отрицателни коментари )
    Та,мисълта ми беше,че ходиме вече 8 месеца и не ми е намеквал за секс,а и не сме го правили...не се и оплаква...а някъв си лигльо те принуждава... Поредния загорял,мислещ се за големия ебач !!
    А и да ти кажа,че си малка още,а и дори да не беше,нямаше да е правилно първия ти път да е с някакъв си недорасъл младеж .. Ако не може да те изчака,значи няма никакви по-сериозни намерения към теб,освен...сексуални !! Та това си е мойто мнение...а решението и живота са си в твои ръце !
    приятеля ти е некаф сдухан

мбоо..не му пускай..щом те препира значи, че само заради секса е с теб ...

Все едно че я е изнасилил така обърнахте темата Какъв е проблема не мога да разбера , ебе му се , запитал е дали може или не може , даваш конкретен отговор и готово ! Никой не може да ти каже кога да се про***ш .
    Everybody lies !

Извинявай ама приятеля ти чернобил ли е ?

Щом не искаш недей да го правиш!
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

+1 \/ Напълно съм съгласна - все едно аз съм го писала. И при мен секса дойде дооста по-късно, въпреки че го замествахме с други неща, докато се почувствам наистина готова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си