.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

! help приятеля ми иска секс а аз...

всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Град
    Таити
    той е на 15 години момченце дет ако може и постоянно ще се е*е.Според мен си напълно права че му отказваш след като не се чустваш готова.Не мисля че само заради неговия кеф трябва ти да правиш нещо което не искаш.Обясни му и ако наистина иска да е с теб ще те разбере.. но по думите му не мисля че е с теб заради нещо др по-различно от секс
    There is no right or wrong, only fun or boring

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Режи! Това да не е като да ходиш до магазина! Няма заради някой друг да съжаляваш после! Ще правиш секс единствено и само, когато ти самата го пожелаеш, а не някой да те манипулира и притиска! А ако толкова държиш да си с него, може да му въртиш свирки. НО ТОВА Е КРАЕН ВАРИАНТ!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Re: ! help приятеля ми иска секс а аз...

Цитирай Първоначално написано от time_remember15
    с приятеля ми ходим вече от 2 месеца ,, но аз още не съм го правила и не мисля че той ще е човека с който ще ми е първия път ,, на 14 съм и не мисля че съм готова // той е на 15 и вече го е правил (много пъти ),, намеква ми че иска да го направим , но аз все му казвам че не съм готова ала бала и така ,,, също така ония ден си говорихме за секса и той ми каза че вече доста време е минало и трябва да си помисля ,, държала съм го на сухо мил е , готин е ,, ноо ме е страх ако му откажа да не ме зареже
    Момче което те притиска.... не си заслужава....А и при положение, че не се чувстваш готова... Мила, едно момче ако те обича, и държи на теб...няма да те зареже...само защото не сте правили секс...

Град
    Paradise
    Кажи му: "Или ще чакаш да стана готова или Сбогом." Някои неща говорят за човека и повярвай ми, изнудването за секс не говори добре.
    А ти, ако се вържеш, си бая тъпа и наивна.

ясно само секс иска .... щом в 6 клас му е било първия първия път ....

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    И аз съм на принципа че ако те обича ще чака и няма да те натиска , а това че е правил секс много пъти не му вярвам :/ , ако беше на 17 - 18 повече щях да му вярвам ама на 15 ....
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Град
    Vav fitnes zalata
    ясно само секс иска .... щом в 6 клас му е било първия първия път ....
    А не може ли и да послъгва а? Те на 15 години много фантазия се намира у тях...

не вярвам ,, личи му някак си един такъв е ....

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Режи! Това да не е като да ходиш до магазина! Няма заради някой друг да съжаляваш после! Ще правиш секс единствено и само, когато ти самата го пожелаеш, а не някой да те манипулира и притиска! А ако толкова държиш да си с него, може да му въртиш свирки. НО ТОВА Е КРАЕН ВАРИАНТ!
    свирка пък никога няма да му направа ... това е просто курвенско за мен

ужас така съм се заблуждавала .... незнам какво да му кажа сега ,, другата седмица мислехме да излизаме ... но с тея отговори тук ..... само ми пише по скайпа че много съм му липсвала и че искал да ме види

Град
    Vav fitnes zalata
    не вярвам ,, личи му някак си един такъв е ....
    Какъв е?
    Ти като не си правила секс, как реши дали някой е правил по това какъв е?!? Айде нема нужда. Казахме ти не прави секс заради него, а изчакай момента, в който ти искаш! Без принуди и манипулаии! Аз ти казах... ако толкова много държиш на него, но не искаш секс... прави му свирки!

Супер фен
    Я не се занимвай с утрепки момиче!
    Нито ти е време, нито това момче заслужава да споделяш момента с него...
    Замисли се малко ега ти - Искаш първият ти секс да бъде :
    1: с някой,който ти е доказал,че си му скъпа и те обича ?
    или вариант 2 : да го направиш с някой 15 годишен ебач,който му е през онова за теб?
    ... Я го махай тва лекенце и се стегни и помисли кое е добре за теб!

Уау да видиш момиче, на което му е гнусна свирката, това си е истинско чудо Поздравления
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Уау да видиш момиче, на което му е гнусна свирката, това си е истинско чудо Поздравления
    Ама и да си вярва, нали?

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Ама и да си вярва, нали?
    Е тя, ако не си вярваше щеше ли да го казва
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

eм какво ,,, не съм го прайла за мен е гнусно ..

Добре, това си е твое решение, аз смятам, че ти е рано за свирки, ако изобщо правиш някога

Град
    Vav fitnes zalata
    eм какво ,,, не съм го прайла за мен е гнусно ..
    ...ама да не стане вкусно... Стига се стяга бе момиче, всичко се прави... като му дойде времето да се прави!

пф ся по скайп ми пише '' мило :* '' пффф

Супер фен
    пф ся по скайп ми пише '' мило :* '' пффф
    И какво? Ти си каза ''леле...ама той ме обича'' ли?

Оххх... разбери,че той може всичко да ти пише ама... има голяма разлика между това да го пише и приказва ей така за цвят и да ти го доказва!

Супер фен
    Изобщо ти какво намерение имаш сега? Тук всички ще ти кажем,че ако останеш с него ще постъпиш глупаво...още по-глупаво ще постъпиш ако спиш с него... Та какво от това като ти го кажем?? Кажи ТИ какво възнамеряваш да правиш?
    Просто си отговори на някои елементарни въпроси като : ''Искам ли да правя секс,след като още не се чувствам готова?'' , ''Искам ли да го правя с момче,което не държи на мен?'' (Защо не държи на теб ли? > защото се пазари за секс и изобщо не зачита твоето мнение ...тоест > и да те зареже ако не му даваш секс сега , е не по-малко вероятно да те зареже и след като му дадеш каквото иска > той е малък глупак > не заслужава нищо от теб.

Обяснявам като на малоумен...ама...дано ме разбра. Не знам какво повече да ти кажа. Надявам се,че си умно момиче и ще се сетиш сама кой е правилния ход.

Град
    Бургас
    Не те обича, с теб е само заради секс.
    Имах един такъв. Зарязох го бързо и безболезнено. Тва е истината. Пордължавай напред, тва не е твоя човек. сори =]
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    той е на 15 години момченце дет ако може и постоянно ще се е*е.Според мен си напълно права че му отказваш след като не се чустваш готова.Не мисля че само заради неговия кеф трябва ти да правиш нещо което не искаш.Обясни му и ако наистина иска да е с теб ще те разбере.. но по думите му не мисля че е с теб заради нещо др по-различно от секс
    +1 Разкарай го тоя малоумник! Да ходи с някоя ку*ва и да я е*е колкото си ще!

Мега фен
    Аве ей форумни тролчета я по спрете тоя хейт и спрете да давате тъпи съвети на момичето....
    20 човека и написаха да го зареже, само защото си е поискал?И кво?Не е срамно.Просто му кажи, че не си готова и това е.Но да слушаш съвети на Сульо и Пульо...тва е глупаво.
    А вие не виждате ли, че заради вас момичето почна да се съмнява в чувствата си.Нормално на 14 - 15 да няма любов, защо и пълните главата с латино американски филми..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си