- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 30-то,7-мо,1-во училище ?
Здравейте,исках да ви помоля д ами кажете нещо повечко за тези училища (30-то,7-мо,1-во)Гледах,търсих в Интернет,но не намерих нищо моля ви кажете нещо повече
![]()
аз съм от 30-то . като цяло нямам оплаквания от него.
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
ми аз знам само за 7мо и там дисциплината е на ниво .... смисъл ако си някоя кифла няма да издържиш и 1 седмица ... примерно не ти дават да ходиш с потници къси поли с грим и тн ...
When you can live forever, what do you live for?
Иди в 1-во. Хората са печени, на хубаво място е, а и самото училище си го бива. А и е до стария ми техникум (механото), а там има много пияници и готини люде...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Исусе.... до сега учих в 1-во... мамицата му ... ужас. В механото верно има готини хора... ама сега в 1-во се навъдиха някви отрепки... мани... 7-мо отивай. Училището не го бива.... учих 2 години там и нищо не научих( за 1-во става въпрос)
Е то и в 7-мо е пълно с утрепки, даже славата му се носи. То всъщност утрепките са на всякъде...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Да.. но ако трябва да избира м/у 1-во и 7-мо ---> 7-мо
Много Ви благодаря на всички,а относно това дали съм кифла -- нее може малко спиралка да нося,ноо не ми е задължителна,даже почти не слагам,та както и да е
.Аз много искам да влезна в 7-мо,въпреки че навсякъде по Форумите виждах някакви гадни неща за това училище,но пак си искам там
.Другото училище,което ме интересуваше доста е 30
Много Ви благодаря,ако има още някой да допълва -- негова е думата !!
До 7 клас съм учила в 30 соу и бих казала че си е доста яко даскалото. Познавам и хора, които са го завършили и не са се оплаквали от него. Само че повечето даскалки са над 40-50, неквии бабички и са доста дръпнати, но поне са със забавени рецептори![]()
![]()
Хах ,, това е суперАко има още хора от тези училища-да пишат .
абе,я ми разяснете за тва 7мо.
що е толкова желано? не е ли обикновена гимназия?![]()
![]()
Мога да ти кажа,че училището си е добро.Даже някъде четох,че вече се водело 3-та НемскаНе знам колко е вярно,но да,има паралелки с Немски език.Консултирах се с бивши и настоящи ученици на това училище,казват,че било добро,но и строго.Например не разрешавали да се влиза с Напитки и Храни в часовете,Без стикери не можело да се влиза т.е. външни лица не пускат,което било добре,защото преди имало кражби и даже ми казаха за изнасилване на момиче.Това е,което знам.
![]()
До 7клас учих в 1-во и беше доста добро училище.По математика и останалите предмети(освен биология и английки) има добри учители.Има и много хубава база.
а ти кой си?!.... и кога си завършил 7-ми класПървоначално написано от erikkoynov
![]()
аз пък знам че трета немска е 35то ...Първоначално написано от lyfche
![]()
When you can live forever, what do you live for?
И правилно знаеш!
Не се обръщай...
Не се обръщай...
Ами не знам,но бях чела в един форум ,че 7-мо вече било 3-та Немска
До lyfche : Ти в коя паралелка искаш да си в 7-мо ?![]()
Ами искам да влезна в ПриродоМатематическата с НемскиПървоначално написано от lqlqgirl
![]()
И аз съм така :P![]()
- . ...мразя да сэ wLюbwam,.,мразя и да съм сама .,.. мразя да мэ гледаТ ,.,когато по улицитэ плача,, .. мразя сэбэ с!,мразя своэто [сьRцэ]...толкоз нэрв! проп!лях,а всэ ощэ съм дэтэ... [ !!! ] **коiTy iska skype Da пише ;]] **
Еее супер ,дано да влезнем .Не знам аз нещо се провалих на изпитите и не знам дали ще мога да влезна,затова написах,че 30 много ме интересува ама ще видим де,има и много 2-ки,днао да намалят баловете
![]()
Еее супер ,дано да влезнем .Не знам аз нещо се провалих на изпитите и не знам дали ще мога да влезна,затова написах,че 30 много ме интересува ама ще видим де,има и много 2-ки,дано да намалят баловете
![]()
В тая паралелка дори да имаш бал 26 пак ще влезнешспокойно..
На теб м/у другото колко ти е бала ?
- . ...мразя да сэ wLюbwam,.,мразя и да съм сама .,.. мразя да мэ гледаТ ,.,когато по улицитэ плача,, .. мразя сэбэ с!,мразя своэто [сьRцэ]...толкоз нэрв! проп!лях,а всэ ощэ съм дэтэ... [ !!! ] **коiTy iska skype Da пише ;]] **
[b] Еми 25Надявам се от второ класиране да влезна.Чудя се,дали ще намалят бала на 2-ро класиране със 400 стотни
А на тебе какъв ти е бала ?