.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0

Ситуация от Уан Трее ХИЛ (как ще реагирате)

Здравейте !!! Та стана ми любопитно как ще реагирате в такава ситуация като в ОТХ и ситуацията е следната ходите с 1 момче и враската ви е мн сериозна и в последствие момчето почва да ви изневерява с най добрата ви приятелка. той къса с теб за да трагне с нея и ти след като е скъсал ги виждаш заедно как ще реагираш ? ще простишли на най добрата си приятелка или не абе кфо да ви говоря просто ми е доста любопитно и който е гледал 1 сезон на сериала ще ме разбере ! ..
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

обечам го този филм ми нз ще ги зарежа и двамата или поне докато ми мине

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata

Re: Ситуация от Уан Трее ХИЛ (как ще реагирате)

Цитирай Първоначално написано от profear
    Здравейте !!! Та стана ми любопитно как ще реагирате в такава ситуация като в ОТХ и ситуацията е следната ходите с 1 момче и враската ви е мн сериозна и в последствие момчето почва да ви изневерява с най добрата ви приятелка. той къса с теб за да трагне с нея и ти след като е скъсал ги виждаш заедно как ще реагираш ? ще простишли на най добрата си приятелка или не абе кфо да ви говоря просто ми е доста любопитно и който е гледал 1 сезон на сериала ще ме разбере ! ..
    В сериала какво направиха?

Затова не трябва да ви се дава да гледате американски сериали - последствията са пагубни!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Любимият ми сериал (заедно с Гиссип Гърл разбира се )

Ами честно да ти кажа до сега не ми се е случвало и идея си нямам какво бих направила. Не виждам смисъл да се сърдя на нито единия от двамата, защото все пак това е любов - ти не си избираш в кой да се влюбиш и в кой не, то просто става... Но наистина е малко подличко, особено ако аз имам силно чувства към момчето... Предполагам че ще им простя и на двамата и ще си запазя приятелката, защото все пак мъже под път и над път, а истински приятели - малко И все пак това са само предположения - наистина нямам представа как бих постъпила.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град

Re: Ситуация от Уан Трее ХИЛ (как ще реагирате)

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    В сериала какво направиха?
    в сериала момчето не трагна с никой и приятелките се сдобрих може би защото не е трагнал с никоя от двете но после той трагва отново с старата си любов която мн нарани и сега пак са заедно в момента тегля 4 сезон кфо ли ще стане :P :P :P

Град
    София
    Ще се разочароваш от развитието на нещата, повярвай ми
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Има 3 варианта... един от тях ще да е!

Град
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ще се разочароваш от развитието на нещата, повярвай ми
    с нетърпение искам да разбера как се развиват нещата оффф мн як сериал то кфо ли не беше то убииства стрелба в даскалото лукас не играе баскет вече дан уби киит нейтан и хейли се ожениха повторно и в края на 3 сезон рейчал и оня другия паднаха в водата и нейтан отиде да ги спасява омг кфо ше стаа направу нз мн як сериал ама мн един от любимите ми !!! ко не и любимия ми !!!

Град
    ForSaken city (:
    Да ви еба филмарите ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Да ви е** филмарите ..
    Такива сме Пук

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    научи се да пишеш...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер тъп сериал.Изгледах една серия почти цялата и не издържах просто...А по въпроса-Ще я убия тая "приятелка" много ясно

Град
    Цитирай Първоначално написано от GD95
    Супер тъп сериал.Изгледах една серия почти цялата и не издържах просто...А по въпроса-Ще я убия тая "приятелка" много ясно
    еи мн съ ми смешни такива кат тебе ваче гледал половин серия и коментира просто не се обиждай ношто лично но изгледай поне 1 сезон преди да казваш че е тъп !!!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Затова не трябва да ви се дава да гледате американски сериали - последствията са пагубни!
    +1
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от GD95
    еи мн съ ми смешни такива кат тебе ваче гледал половин серия и коментира просто не се обиждай ношто лично но изгледай поне 1 сезон преди да казваш че е тъп !!!
    Не се обиждам . НЕ!Не мога да издържа един цял сълзлив сезон. Ми не знам, просто си казвам мнението и аз-за това е форумът.Просто сериалът ми е като някоя сапунка.И не ме лъжи,че ти е смешно,защото вмомента се нервиш и не можеш да преживееш,че не всички са на твоето мнение и не харесват OTH...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Бих ги зарязала и двамата. Това не е приятелка, а той не ми трябва като ще изневерява..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    обечам го този филм ми нз ще ги зарежа и двамата или поне докато ми мине
    Имах такава случка и и аз така реагирах

Град
    София
    Междудругото, в началото като изгледах първата серия и на мене ми се струваше много тъп сериала и се чудех кво толкова му харесват ама послеее след 3-4 серия зе да ми става все по-интересно и се зарибих За 1 седмица съм изгледала от 1-ви до 5-ти сезон... Бях се затворила вкъщи и само тва гледах по цял ден Смятайте колко зарибена съм била...

Град
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Междудругото, в началото като изгледах първата серия и на мене ми се струваше много тъп сериала и се чудех кво толкова му харесват ама послеее след 3-4 серия зе да ми става все по-интересно и се зарибих За 1 седмица съм изгледала от 1-ви до 5-ти сезон... Бях се затворила вкъщи и само тва гледах по цял ден Смятайте колко зарибена съм била...
    И аз ся съм тъкс жалко че нямам мн време

Ами аз сега съм в такава ситуация.. Едно момче ... наи-добри приятелки.. само че не съм самотното момиче а другото с приятеля и .. кофти е но ако някой е обичал ще разбере за кво става въпрос

Град
    40 Miles from the Sun
    Ще ги разкарам и двамата.

П.П. OTH е един от най-глупавите сериали след Gossip Girl и The OC. И преди да кажете каквото и да е, да, гледала съм предостатъчно серии, за да мога свободно да си изкажа мнението. ^^

до авторката: не става така във филма. до gossip girl 89 : нещо бъркаш буквите (случва се де..) по темата : чупката и на двамата много ясно и двата ме мамят,а не искам такива хора до себе си...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Враца
    Накрая Лукас се жени за Пейтън и си имат бебе.

Ей, бегай са кефи, щото 'ситуацията е като от Уан Трий Хил'

После пък може да си намериш друго гадже, да се ожениш за него и да забременееш на 17, щото така е в Уан Трий Хил.

Ти идиотка ли си? Извинявай! И аз обожавам Трий Хил.. Обаче не сравнявам живота си с него!
    Щото в Уан Трий Хил ония двете много ясно, че ше се сдобрат и едната ше се примири. Обаче живота не е сериал.. Едва ли ше се примириш.

Ей ти го и съвета - заеби и двамата и си гледай сериала !!!

Бтв, темата за 'проблема' ти ли беше, или за сериала? Или да се кефиш кво е станало с еди-кой си . . ОМГ!!!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на Hilary_
    За какво са ми такива хора около мен ... ще ги зарежа и двамата ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си