.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68

Hybrid View

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Сериала е страхотен
    По темата : Преживях такава ситуация преди 3 години. Прекъснах отношенията си и с двамата.Сега с нея сме на "здравей/здрасти " , а той на няколко пъти искаше да се събереме , но аз му отказах . Да не съм луда да се върна при него
    Memento mei, memini tui!

В ОTH стана така както трябше да стане (Брук прости на Пейтън и Люк), но ако се случи на мен не бих постъпила така ... щях да приключа и с двамата ...
    Колкото повече достигам, толкова повече израствам, Колкото повече търся толкова по-далеч мога да стигна. Колкото повече се вглеждам,толкова повече виждам.
    Колкото повече мечтая,толкова мога да бъда..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Силно се надявам да не ми се случи подобно нещо, вярвам в приятелките си, но... никога не се знае нищо. Прошката е велико нещо и малко хора могат да прощават. Аз определено не мога да прощавам, смятам че преди да направиш нещо трябва да помислиш. Определено няма да простя и на двамата, не бих искала да ги виждам и определено те никога повече няма да са част от живота ми. Всеки трябва да си поема последствията от действията си. Еднин човек наречен приятел не би направил подобно нещо.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

На никого няма да простя!Такива неща не са за прошка!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ами ако връзката ни е много сериозна едва ли би ми сторил такова нещо, а ако го стори прошка няма нито за него, нито за най-добрата ми приятелка която едва ли ми е изобщо приятелка да бъде с момчето което аз обичам. Надявам се никога да не ми се случи нещо подобно, защото когато един човек е с мен, трябва да е само с мен а не да е с друго момиче камоли най-добрата ми приятелка. Но със сигурност не бих простила, аз не умея да прощавам на хората. Определено ако стане нещо такова, повече няма да искам да ги виждам, чувам и така нататъка, а ако ги видя заедно - еми много им здраве рано или късно всичко ще свърши и за тях и ще осъзнаят грешката си.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Нямало прошка...Да видим дали ако в един ден изгубите човека който обичате от примерно 2 години и най-добрата ви приятелка примерно от 10 години,да видим дали няма да има прошка.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Нямало прошка...Да видим дали ако в един ден изгубите човека който обичате от примерно 2 години и най-добрата ви приятелка примерно от 10 години,да видим дали няма да има прошка.
    Да, да и като ти е най-добра приятелка дай да ти земе приятеля а ех умници
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Най-добрата ми приятелка от 10 години не би трябвало да ми причинила такова нещо...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Затова не трябва да ви се дава да гледате американски сериали - последствията са пагубни!
    Брях,брях

Голям фен Аватара на crazymm
    случи ми се преди време..
    не си говорихме около година, след това се сдобрихме
    а не общувахме по нейно, не по мое желание
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Голям фен Аватара на one
    филмирани дИца.. спрете се, уее. живота ви е достатъчен филм

Затова не трябва да ви се дава да гледате американски сериали - последствията са пагубни!
    Именно.
    И са имали баси сериозната връзка щом той толкова лесно я зарязва, да. Но нали затова е филм.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Именно.
    И са имали баси сериозната връзка щом той толкова лесно я зарязва, да. Но нали затова е филм.
    Абе,вие постоянно дрънкате глупости в тоя форум....

Аз кво да кажа след като след 25 годишен брак баща ми се разведе с майка ми, заради една от най-добрите й приятелки!

Хайде сподели сега! Кажи, че нашите не са имали сериозен брак и всичко е било на шега!
    Говори. Интересно ми е.

Когато/ако ми се случи, ще го мисля.)

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Ситуацията в ОТХ беше крайно по-различна, защото Пейтън не обичаше Нейтън.
    Аз ако не обичам някого няма да ми пука особено за него, но със сигурност ще ми е неприятно, ако тръгне с 'най-добрата ми приятелка', което само ще затвърди мнението ми, че не можеш да имаш доверие на тези 'най-добри приятелки'. Затова приятели-приятели...ама на известно разстояние.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ще ги заеба и двамата
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Враца
    Абе, ей. Брук им прости и на двамата, въпреки, че беше много подло от тяхна страна, но милата до 7 сезон с наранено сърце, та едвам и на Джулиян се довери!
    А Лукас много отдавна спрях да го харесвам.. Доста си поигра и той и със двете..

Темата няма да я коментирам повече.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

hating you makes me all warm inside : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си