.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Малко помощ - Azola.bg

Ами хора смятам да си купя едно телефонче от сайта Azola.bg ,но малко ме е страх да не се окаже повредено или т.н.Та искам да ви питам дали някой си е копувал нещо от там и дали е доволен от него.Затова Ви моля за бързи коментари да знам дали да си копувам GSM-a.Мерси предварително!

Re: Малко помощ - Azola.bg

Цитирай Първоначално написано от FSC_Chad
    Ами хора смятам да си купя едно телефонче от сайта Azola.bg ,но малко ме е страх да не се окаже повредено или т.н.Та искам да ви питам дали някой си е копувал нещо от там и дали е доволен от него.Затова Ви моля за бързи коментари да знам дали да си копувам GSM-a.Мерси предварително!
    Засега недей кОпува. )

Голям фен Аватара на scyLLa
    Не съм наясно с този сайт но, какво като се развали няма ли гаранция този телефон или е някакъв втора употреба ?
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Лично аз не бих си взел от този сайт. Има много по-добри варианти.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Ами има гаранция ,но защо да не купувам?Иначе ако знаете кажете някой по-добър вариант (става въпрос за nokia 5800)

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Бих препоръчал mobilebulgaria.com

Определено сайта е много напред с нещата. Има много магазини, а и лично аз съм много доволен от един. Само от него съм купувал.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Re: Малко помощ - Azola.bg

Цитирай Първоначално написано от FSC_Chad
    аз от ибеи и мобил българия и дата .бг си купувам само.
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Еми мерси много на тези които се опитаха да ми помогнат.В крайна сметка си го поръчах телефона от там и преди няколко дена ми го донесоха.Засега съм доволен от него

Честито.. да почерпиш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си