.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    ForSaken city (:

Какво да правя ..

Та здравейте .. Пак съм аз .. Ъъ.. Няма значение ..
    Та ..
    Послушах ви .. Зарязах го напълно и го пратих да тича по гъза вече бившата ми "приятелка", а той иска да сме само приятели .. Приех да видя кво ше стане.. Той пак започна с обичам те и т.н. И се отказах от идеята да бъдем приятели.. Преди малко уж замина за Турция.. Дано тоя път наистина.. И няма да го има 3-4 месеца.. Тъкмо колкото да го забравя.. Та даже не знам за кво ви го казах .. Ама .. Да сте информирани.. Друга е причината да пиша поредната тема.. Докато се случваше всичко това имаше едно момче с което сме огромни приятели и си имаме супер много доверие.. И той все беше до мен и ме разсмиваше.. Както и да е .. Та .. През последната седмица взехме да се държим много странно.. По дълги прегръдки за чао, 1-2 часа не можем да се разделим.. И днес докато чакахме другите.. Взехме да се лигавим и т.н. и той ме целуна .. и аз естествено .. " " Викам му "Кво правим сега .. " и седяхме ужасно изненадани.. но най-странното е че аз отвърнах на целувката му .. И двамата осъзнавахме, че напоследък сме се сближили повече от колкото трябва .. И т.н. и решихме да поговорим.. Говориме и накрая и двамата стигнахме до един извод .. Че започваме да се влюбваме един в друг.. Или поне така си мислим .. И двамата се почуствахме неловко.. И се прибрахме .. И към 4ч. получих смс от него "Писе обичам те. айде долу след 10 мин ше дойда да те взема" и седях буквално като ударена с тухла четворка .. И до сега бяхме долу и си приказвахме по тая тема .. Ама.. Даже не помна кво му казах .. та.. стига толкова обяснения.. Сега съм пред голямо затруднение.. Изглежда и двамата се харесваме като повече от приятели.. Но .. Ние сме толкова близки, че .. Страх ме е после да не се окаже, че по една или друга причина не е трябвало да станем гаждета .. И ше си загубим приятелството .. А и от друга страна .. Скоро ама много скоро преживях една връзка.. Даже незнам дали да я нарека връзка .. От която много ме боли .. Оф незнам кво да правя вече .. Та мерси на хората които ми прочетоха темата ..
    п.п.
    Ебаси .. Кви са тея шантави неща които ми се слу
    чват ..

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata

Re: Какво да правя ..

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Та здравейте .. Пак съм аз .. Ъъ.. Няма значение ..
    Та ..
    Послушах ви .. Зарязах го напълно и го пратих да тича по гъза вече бившата ми "приятелка", а той иска да сме само приятели .. Приех да видя кво ше стане.. Той пак започна с обичам те и т.н. И се отказах от идеята да бъдем приятели.. Преди малко уж замина за Турция.. Дано тоя път наистина.. И няма да го има 3-4 месеца.. Тъкмо колкото да го забравя.. Та даже не знам за кво ви го казах .. Ама .. Да сте информирани.. Друга е причината да пиша поредната тема.. Докато се случваше всичко това имаше едно момче с което сме огромни приятели и си имаме супер много доверие.. И той все беше до мен и ме разсмиваше.. Както и да е .. Та .. През последната седмица взехме да се държим много странно.. По дълги прегръдки за чао, 1-2 часа не можем да се разделим.. И днес докато чакахме другите.. Взехме да се лигавим и т.н. и той ме целуна .. и аз естествено .. " " Викам му "Кво правим сега .. " и седяхме ужасно изненадани.. но най-странното е че аз отвърнах на целувката му .. И двамата осъзнавахме, че напоследък сме се сближили повече от колкото трябва .. И т.н. и решихме да поговорим.. Говориме и накрая и двамата стигнахме до един извод .. Че започваме да се влюбваме един в друг.. Или поне така си мислим .. И двамата се почуствахме неловко.. И се прибрахме .. И към 4ч. получих смс от него "Писе обичам те. айде долу след 10 мин ше дойда да те взема" и седях буквално като ударена с тухла четворка .. И до сега бяхме долу и си приказвахме по тая тема .. Ама.. Даже не помна кво му казах .. та.. стига толкова обяснения.. Сега съм пред голямо затруднение.. Изглежда и двамата се харесваме като повече от приятели.. Но .. Ние сме толкова близки, че .. Страх ме е после да не се окаже, че по една или друга причина не е трябвало да станем гаждета .. И ше си загубим приятелството .. А и от друга страна .. Скоро ама много скоро преживях една връзка.. Даже незнам дали да я нарека връзка .. От която много ме боли .. Оф незнам кво да правя вече .. Та мерси на хората които ми прочетоха темата ..
    п.п.
    Ебаси .. Кви са тея шантави неща които ми се слу
    чват ..
    Така и така вече си загубила приятелството си с него... давай напред и го направи гадже... иначе всичко е загубено.

Град
    ForSaken city (:
    Никой не е казал, че сме си загубили приятелството .. Просто незнам кво да правя.. Смисъл нито аз нито той сме си предложили да бъдем гаждета .. Макар че тойничко ми се иска .. Ама пък от друга страна .. Болката от старата връзка още я има .. Както и обичта ми към него ..

Ее щом се харесвате вземайте се Ако наистина твърдиш, че момчето ти харесва, а не ти е като за утеха заради бившия ти защо пък да не пробвате Щом са се получили някой неща вече няма какво да му мислиш..дали грешиш или не..Ако не пробваш никога няма да разбереш и после пак ще си викаш еми ако бях направила така.. Давай смело и успех

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Никой не е казал, че сме си загубили приятелството .. Просто незнам кво да правя.. Смисъл нито аз нито той сме си предложили да бъдем гаждета .. Макар че тойничко ми се иска .. Ама пък от друга страна .. Болката от старата връзка още я има .. Както и обичта ми към него ..
    Ами отрежи го момчето... пък да видим колко приятелка може да си с мъж, чието ЕГО е наранено!

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Ами отрежи го момчето... пък да видим колко приятелка може да си с мъж, чието ЕГО е наранено!
    Прав/а си .. Ама .. както и да е ..

Явно той те прави много щастлива. Ако наистина е така - нямате никакви пречки да бъдете заедно като двойка. Това не означава, че ще си затриете приятелството - напротив, ще бъдете още по-близки. Ако се страхуваш, че като връзката ви приключи, пак няма да сте си приятели, грешиш. Истинските приятели, които те разбират и те карат да се усмихваш, не се губят лесно. Просто с малко време нещата пак ще потръгнат сами.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ми тя работата вече с станала..ако го отрежеш едва ли ще сте приятели.Щом и двамата го искате не виждам какъв е проблема да имате връзка.
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен няма ,за какво да се притесняваш.Пробвайте.Така и така няма да можете да се забравите повече ,пък ще Ви е неловко... Пробвай.Няма да изгубиш ;0

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Щом се харесвате - вземайте се
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Дааамм ... ти продължавай да се самонавиваш, че бившия ти ти липсва и че го обичаш и си стой в сянката на миналото, да видим дали няма да си сама още дъъъъълго време ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    С приятелството ви беше дотук!!! Така че това да си останете толкова добри просто приятели го забрави щом се стигне до целувка че и обеснения работата е ясна.Давай смело напред бившия нека си стои в миналото нова възможност чука на вратата а с човек който толкова добре се разбираш познаваш и имаш доверие има възможност да стане една доста хубава и стабила връзка.Няма място за колебания и страхове трябва да действаш още повече щом и ти имаш влечение към него успех
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен Аватара на RaZzer
    Хей, ти, спрайт има да ти каже нещо... Твоят най-добър приятел те желае...

Град
    `In Hell`
    Пробвай,щом вече наистина ти е показал,че те харесва и да не пробвате той пак ще те харесва и пак ще е неловко.

Успех

Супер фен Аватара на lyfche
    Щом и двамата се харесвате какъв е проблема. А и в една връзка много е важно да има добро приятелство,казвам ти го от личен опит,наистина е така.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Така или иначе вече сте се целунали - демек приятелската връзка е нарушена. Според мен трябва да тръгнеш с него. Щом те прави щастлива, а и двамата го искате, няма смисъл да се дърпаш... Колкото до бившия - още по-добре, че е станало така, нали знаеш, че мъж се забравя само с друг мъж
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    Earth...
    пич, дори не ти прочетох поста
    ма помниш ли какво ти казах

да пиинеш 1 и да ходиш при него

ти послуша ли ме ?
    не

е са си прави кво искаш след като стигна до там до което ти казах

Град
    Насред пустошта, между сенките
    Обичам най-добрата сиприятелка повече от всяко момиче, с което някога съм бил , просто за щастие не сме стигали до този момент да се влюбваме и дано това не стане скоро Взимайте се! Обичате се, а онзи идиот го забрави ЗАВИНАГИ!
    Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!

Сбогом на всички пътници,
    които с нокти се крепят,
    защото аз подрязах своите
    и падам за последен път.

Аз преди време се запознах с едно момче ии така станаха нещата, че се харесахме много, но и бяхме много близки приятели. Обаче се въздържахме от нещо по- сериозно, за да не си развалим приятелството..ноо не можахме да се въздържим. Както и да е, вече 3 месеца сме заедно и мога да кажа, че той ми е най-близкия приятел все още
    П.П-действай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си