Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
Та здравейте .. Пак съм аз .. Ъъ.. Няма значение ..
Та ..
Послушах ви .. Зарязах го напълно и го пратих да тича по гъза вече бившата ми "приятелка", а той иска да сме само приятели .. Приех да видя кво ше стане.. Той пак започна с обичам те и т.н. И се отказах от идеята да бъдем приятели.. Преди малко уж замина за Турция.. Дано тоя път наистина.. И няма да го има 3-4 месеца.. Тъкмо колкото да го забравя.. Та даже не знам за кво ви го казах .. Ама .. Да сте информирани.. Друга е причината да пиша поредната тема.. Докато се случваше всичко това имаше едно момче с което сме огромни приятели и си имаме супер много доверие.. И той все беше до мен и ме разсмиваше.. Както и да е .. Та .. През последната седмица взехме да се държим много странно.. По дълги прегръдки за чао, 1-2 часа не можем да се разделим.. И днес докато чакахме другите.. Взехме да се лигавим и т.н. и той ме целуна .. и аз естествено .. " " Викам му "Кво правим сега .. " и седяхме ужасно изненадани.. но най-странното е че аз отвърнах на целувката му .. И двамата осъзнавахме, че напоследък сме се сближили повече от колкото трябва .. И т.н. и решихме да поговорим.. Говориме и накрая и двамата стигнахме до един извод .. Че започваме да се влюбваме един в друг.. Или поне така си мислим .. И двамата се почуствахме неловко.. И се прибрахме .. И към 4ч. получих смс от него "Писе обичам те. айде долу след 10 мин ше дойда да те взема" и седях буквално като ударена с тухла четворка .. И до сега бяхме долу и си приказвахме по тая тема .. Ама.. Даже не помна кво му казах .. та.. стига толкова обяснения.. Сега съм пред голямо затруднение.. Изглежда и двамата се харесваме като повече от приятели.. Но .. Ние сме толкова близки, че .. Страх ме е после да не се окаже, че по една или друга причина не е трябвало да станем гаждета .. И ше си загубим приятелството .. А и от друга страна .. Скоро ама много скоро преживях една връзка.. Даже незнам дали да я нарека връзка .. От която много ме боли .. Оф незнам кво да правя вече .. Та мерси на хората които ми прочетоха темата ..
п.п.
Ебаси .. Кви са тея шантави неща които ми се слу
чват ..
Така и така вече си загубила приятелството си с него... давай напред и го направи гадже... иначе всичко е загубено.