- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за момичета ...
Ами значи проблема ми е следния , дядо ми , ми краде дамските превръзки и ги ползва за тоалетна хартия . Аз ги крия но той все ги намира , казах му че не е тоалетна хартия , той каза че били много мекички и удобни , а мен ме е срам да му кажа какво е истинското им предназначение.
Като ще правиш нещо , прави го със стил , иначе оставаш поредния ДЕБИЛ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти ебаваш ли се сега.
![]()
![]()
Хахаха ми накарай майка ти да му обясни, ако не е ебавка де
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ще пусна анкета вече как да се самоубия!
Хааххахаха звучи забавно![]()
![]()
Кво толкова срамно има да му го кажеш не е болка за умиране 1 път ше е важното е да спре
![]()
Наистина по-добре му кажи иначе ще продължава все така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или му вземи джапанки "Бумеранг" и ибрик. Като не хареса джапанките, да си мие гъза!
аххахахахахаха тва е супер ебавка според мене... ама все пак де: кажи му какво им е предназначението или просто ги крий така, че да не ги намери... ти май пакости не си правила... да не знаеш как да скриеш нещо така, че никой освен ти да не може да го намери...
вече ще се смея на тона веднъж месечно![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от WitcH_oF_DooM
![]()
Почни да използваш тампони, да го видим тогава![]()
E*бати култовия дядо дето имаш![]()
Стига глупости. А дори и да не си измисляш.. темата нито е за тук,нито (както виждаш) ще получиш друг отговор освен подигравката.