.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Помощ (нужда от съвет)

Здравейте на 17 сам имам проблем с бръсненето.След като се обръсна ми излизат доста папки които не ми минават с МЕСЕЦИ (насякаде на корема на триъгълника) слагам кремове,непомага,слагам одеколон и той непомага.Незнам какво да правя...предголагам,че на мойта приятелка не и е приятно,но нищо неказва,но и на мен не ми е приятно ако можете да ми дадете някакъв съвет ще ви бада много благодарен.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а със на тати бръсначката ли се бръснеш?
    Станислава

Къв триъгълник бе момче, тригълното окосмяване е характерно за жените Явно имаш чувствителна кожа, само това мога да кажа
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata

Re: Помощ (нужда от съвет)

Цитирай Първоначално написано от adolfez
    Здравейте на 17 сам имам проблем с бръсненето.След като се обръсна ми излизат доста папки които не ми минават с МЕСЕЦИ (насякаде на корема на триъгълника) слагам кремове,непомага,слагам одеколон и той непомага.Незнам какво да правя...предголагам,че на мойта приятелка не и е приятно,но нищо неказва,но и на мен не ми е приятно ако можете да ми дадете някакъв съвет ще ви бада много благодарен.
    Кола маска, епилатор, Veet или Депилираща Пяна!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Да не си взел по погрешка самобръсначката на някой от вашите?!
    Или се бръснеш на сухо?!А,може би,си слагаш пяна,която не ти понася?!
    А може и кожата ти да е чувствителна ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Чакай сега малко. Значи ти става зле, но продължаваш да се бръснеш ... Няма логика онбре. Ако ти е зле - спри Какъв е проблема ?!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Чакай сега малко. Значи ти става зле, но продължаваш да се бръснеш ... Няма логика онбре. Ако ти е зле - спри Какъв е проблема ?!
    Очевадно е че проблема ще му е че ще бъде прическа тип лоренцо ламас отдоло ....
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    И кво ... то верно, че на калпав к*р - вълната му пречи

Бръсненето почти винаги докарва все някакви проблеми.Особено на хора с чувствителна кожа.Най-добре бръсни само по посока на космите и използвай силно хидратиращи продукти за чувствителна кожа.Гледай да не съдържат спирт или парфюм,това допълнително дразни.Най-добрия вариант ако можеш да търпиш е кола маската...но при положение,че си решил да се обезкосмяваш и грижата за кожата трябва да е правилна.Ако се заинтересуваш,мога да ти препоръчам и продукти.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от MrsSmith25
    Бръсненето почти винаги докарва все някакви проблеми.Особено на хора с чувствителна кожа.Най-добре бръсни само по посока на космите и използвай силно хидратиращи продукти за чувствителна кожа.Гледай да не съдържат спирт или парфюм,това допълнително дразни.Най-добрия вариант ако можеш да търпиш е кола маската...но при положение,че си решил да се обезкосмяваш и грижата за кожата трябва да е правилна.Ако се заинтересуваш,мога да ти препоръчам и продукти.
    честито ти първо мнение радвам се че е в раздела секс
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си