- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нудистки плаж
Той пък банския ще те препазиии, та никой няма да види!Първоначално написано от Wrathchild
Абе пич - ти гадже нямаш ли си? Защо ти ще си го лъскаш. Толкова ли неможе една мацка да те оправи едно хубаво..Първоначално написано от TERRORMACHINE
Готино е, миналото лято бях на нудистки, ама много се свива, като влезеш в морето![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Не ми пречат, но не бих отишла гола на плаж.![]()
Не е хигиенично, а и как ли пък няма да се разхождам гола пред 1000 човека.![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
не искам да ходя надървен пред хората![]()
Opitajte, ima oshte malk ot lyatoto.
от албена като тръгнеш по плажа надолу към кранево и има надиски плаж,дебели бели мазни грозни руси германци се бутат.. бляк
не се изказвай неподготвен,прасе
Хах ,и аз съм бил яко е! Лошото е че виждаш всичко ,и малко е гнусно някй чичка да седне до теб с шмайзера си.![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
не смеем аз да правим такива неща,вземе някой загорял чичка да го придръви и да ме подгони
другия вариант е аз да го придръвим и да подгоним някоя булка
Говнааааааааааа
хигиени - мигиени, говорите пълни тъпотии поне кажете ,че ви е срам да се разкарвате голи....
Излизам аз от водата, всички ми се смеят и сочат към мъжкото ми достоинство , поглеждам го аз - нормално е до коляното си виси и с учудване казвам - Какво се смеете бе на вас от студената вода не ви ли се свива пениса ............![]()
Аз съм била на нудистки плаж няколко пъти и не беше най-невероятното преживяване...![]()
Инъче самата аз съм си винаги с бански
![]()
Много ми харесва да съм голичък наплажа.Със сестра ми само там ходим
Никога не бих посетила нудистки план.Това е против всичко, в което вярвам и на което съм научена.За мен не е нормално. :#
Аз съм ходил,наистина е приятно да се печеш гол.Някой навит да ходим на нуди плаж заедно?От Бургас съм
Ако си момиче и си под 60 кг. със средно големи цици,и добър фейс,и си под 180 см. може и дойда !Първоначално написано от summersm
Иначе съм ходил....но,бях с едни Рускини,иии едната имаше тату на оная си раута...ии аз постояно оглеждах тату-то...с две думи,готино беше.
Ходила съм![]()
Готино е само плуването гола, а през нощта е още по-добре ..
Не е особено приятно обаче да зяпаш необръснати, сбръчкани генеталии на хора на средна възраст ..
Running is my drug and I am overdosed ..
^ ae да ме вземеш следващия път...
1 път съм ходил.. не е кой знае какво. Странно е първите 15 мин.
то густо, то пусто
има ли навити за нудистки плаж?![]()
Аз бих прескочил предложението
Но като става на въпрос, ето и един кратък и малко странен нудистки филм (Стопяване на снеговете): http://www.zamunda.net/details.php?id=347065
мерси за филмчето!...ще го изгледам с интерес..аз миналата година ходих на нуди плаж и е много яко , затова питам дали има навити, но предпочитам само жени, хетеро съм все пак
![]()