- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо...?
Историята е следната. Преди повече от година започнах да се вгелждам на едно момче от моето училище. Той найстина ми харесваше , но за мен беше като недотижама мечта дори да го заговоря да не говорим за нещо повече. В края на тази година станахме една смяна с него и той учеше на моя етаж и една много добра приятелка знаеше , че го харесвам и каза потърси му скайп след като не можеш да го заговориш . С много усилия го намерих и му писах , но той ме отряза без дори да разбере коя съм . След около месец и половина аз отново опитах и той пак се държа грубо. След което видях , че ми беше написал , че съжалява за поведението си и започнахме да си пишем и така вече месец и половина . Излязохме няколко пъти и найстина си личи , че той не е безразличен , но когато предпоследния път тръгнах да го целувам той се дръпна. Последната му връска му е оставила много лоши спомени и момичето му е разбило сърцето . А сега аз излизам с него и найстина искам да се получи нещо , но той изпраща противоречиви сигнали. Не искам да се отказвам защото държа на него , но как забога да разбера дали той иска да излезе нещо по-сериозно или как да го накарам да ми покаже...? Не излизането ни да си остане просто един приятен разговор . Той е с 3 години по-голям .
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....