.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Защо...?

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва

Защо...?

Историята е следната. Преди повече от година започнах да се вгелждам на едно момче от моето училище. Той найстина ми харесваше , но за мен беше като недотижама мечта дори да го заговоря да не говорим за нещо повече. В края на тази година станахме една смяна с него и той учеше на моя етаж и една много добра приятелка знаеше , че го харесвам и каза потърси му скайп след като не можеш да го заговориш . С много усилия го намерих и му писах , но той ме отряза без дори да разбере коя съм . След около месец и половина аз отново опитах и той пак се държа грубо. След което видях , че ми беше написал , че съжалява за поведението си и започнахме да си пишем и така вече месец и половина . Излязохме няколко пъти и найстина си личи , че той не е безразличен , но когато предпоследния път тръгнах да го целувам той се дръпна. Последната му връска му е оставила много лоши спомени и момичето му е разбило сърцето . А сега аз излизам с него и найстина искам да се получи нещо , но той изпраща противоречиви сигнали. Не искам да се отказвам защото държа на него , но как забога да разбера дали той иска да излезе нещо по-сериозно или как да го накарам да ми покаже...? Не излизането ни да си остане просто един приятен разговор . Той е с 3 години по-голям .
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Ок, но имай на предвид, че всяко мнение ще се базира на написаното от теб. По написаното от теб мога да кажа, че момчето явно се е разочаровало много и за това сега е по-чувствителен, макар че това не обяснява, грубите му отрязвания.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    офф то така за 1 сек ако ставаше ... Айде успокой се и има време за всичко
    Станислава

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Изчакай малко ,нека мине време от предишната му любов
    През т'ва време е по-хубаво да не прибирзваш с импулсивните действия .. ако той иска сигурно ще те целуне.Според мен в момента нищо не зависи от теб,а от него

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Предпазлив е... не го натискай... сега ти е време да се дръпнеш. Излезте още 1 път, дай му сигнали и след това се дръпни. Ще те затърси. Няма къде да иде. Щом сте ученици, това правило още важи!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    а от предишната му връска е минала година и половина
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Супер фен Аватара на Amateur
    Позната история за това че му е оставила лоши спомени,еми опитай се да му покажеш че няма да го преебеш и да му оставиш лоши спомени и му кажи да не те сравнява с последното си гадже,тъпо от негова страна!!!!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y

леле,работата е сериозна .. бая му е разбито сърцето
    Изглежда не е готов за връзки или нещо подобно,което е жалко ..
    Но не се притеснявай,ако той наистина не е безразличен може би все някога ще стане нещо.. По-добре късно отколкото никога !

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka

Но не се притеснявай,ако той наистина не е безразличен може би все някога ще стане нещо.. По-добре късно отколкото никога !
    Не е жалко, защото никое момиче не носи релативните връзки от разбитото му сърце. Чака момента да почне "на чисто".

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Xitap

Не е жалко, защото никое момиче не носи релативните връзки от разбитото му сърце. Чака момента да почне "на чисто".

Не,напротив жалко е,че не е готов за връзки щото т'ва показва колко гадно му е разбито сърцето .. въпреки че е минала година и половина.

Супер фен Аватара на lyfche
    Не го насилвай така веднага с целувка ... виж първо той какво ще направи.Някои момчета от такива намеци се "плашат".Остави го да видиш той как ще се държи.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз го разбирам напълно. От моята последна връзка мина година и 8-9 месеца и все още не мога да се отпусна и да се доверя на някого. Има човек, който иска да е с мен, точно както е с теб и него, но аз просто не мога да се доверя от страх от повторно нараняване. Дай му време. Не пресилвай нещата. Не напирай да го целуваш. Илизайте, говорете си и когато той прецени ще направи крачката
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Момчето просто е останало с разбито сърце (което обяснява и защо те е отрязал първите 2 пъти)... Няма значение колко време е минало, а това, че дава "противоречиви сигнали" е напълно обяснимо - хем те харесва, хем доста дълго време е живял с мисълта, че не може да продължи напред и сега му е трудно... Просто бъди до него и не насилвай нещата - той сам ще направи първата крачка, когато е готов! (Само не преставай да го търсиш и не се прави на недостъпна) Успех

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Xitap

Не,напротив жалко е,че не е готов за връзки щото т'ва показва колко гадно му е разбито сърцето .. въпреки че е минала година и половина.
    И като му е разбито сърцето и не е излекувано, а започне нова връзка какво? Ще носи момичето всички негативи от това. После защо мъжете сме били такива или онакива. Ето това е да знаеш какво искаш! Няма смисъл да пренасяш неизлекуваното си минало в ново настояще. По-добре да се отърсиш от проблема и да започнеш "на чисто"!

Град
    България
    ей Xitap , обеща че няма да ми се караш .. Съжелявам ама аз съм още малка и не съм чак толкова наясно с нещата,както виждаш ..
    Добре айде прав си .. даже много .Но ме разбра по-грешно.Ясно ми е че е по-хубаво да се отърси и да започне на ново. Мисълта ми беше съвсем друга,но няма значение

Град
    Vav fitnes zalata
    ей Xitap , обеща че няма да ми се караш .. Съжелявам ама аз съм още малка и не съм чак толкова наясно с нещата,както виждаш ..
    Добре айде прав си .. даже много .Но ме разбра по-грешно.Ясно ми е че е по-хубаво да се отърси и да започне на ново. Мисълта ми беше съвсем друга,но няма значение
    Пак недоразбрана... горката. Споко, не ти се карам, не съм ти никакъв. Просто има неща, в които вярвам като ония дето вярват в Аллаха си. То затова и сме хора!

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Защо...?

Историята е следната. Преди повече от година започнах да се вгелждам на едно момче от моето училище. Той найстина ми харесваше , но за мен беше като недотижама мечта дори да го заговоря да не говорим за нещо повече. В края на тази година станахме една смяна с него и той учеше на моя етаж и една много добра приятелка знаеше , че го харесвам и каза потърси му скайп след като не можеш да го заговориш . С много усилия го намерих и му писах , но той ме отряза без дори да разбере коя съм . След около месец и половина аз отново опитах и той пак се държа грубо. След което видях , че ми беше написал , че съжалява за поведението си и започнахме да си пишем и така вече месец и половина . Излязохме няколко пъти и найстина си личи , че той не е безразличен , но когато предпоследния път тръгнах да го целувам той се дръпна. Последната му връска му е оставила много лоши спомени и момичето му е разбило сърцето . А сега аз излизам с него и найстина искам да се получи нещо , но той изпраща противоречиви сигнали. Не искам да се отказвам защото държа на него , но как забога да разбера дали той иска да излезе нещо по-сериозно или как да го накарам да ми покаже...? Не излизането ни да си остане просто един приятен разговор . Той е с 3 години по-голям .
    ти на 14, той на 17?
    лол... как и да е
    е щом ти го е казал значи е така бе
    вие момичетата винаги търсите скрито послание в думите

разберете НЯМА ТАКОВА МАМКА МУ !!!

щом ти казва че иска се получи и не те е целунал, му дай време бе
    мамка му...

деа вие жените за нищо не стаате

Re: Защо...?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    вие момичетата винаги търсите скрито послание в думите

разберете НЯМА ТАКОВА МАМКА МУ !!!

деа вие жените за нищо не стаате

Истина е, ние жените винаги търсим нещо което вие да не сте казали, но никога няма такова нещо ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    както ми беше казвал веднъж колега,когато момче дава смесени сигнали значи си клати кллаката и хич не му пука толкова за тебе...мисли само как да те е*е....та заради това ще да е...нито заради предишна връзка,нито заради наранени чувста или объркване..чисто и просто-не те харесва,не изпитва същите чувства...ако те харесваше щеше ли да се дръпне като си тръгнала да го целуваш?
    Друго на въпрос,че когато гониш едно момче,е повече от нормално то да бяга...момчешка прерода ккаво да се прави
    ПП Супер тъпо си постъпила,че след като веднъж си му писала в скайп и така брутално те еотрязъл ,си му писала и пак и пак..той така разбира,че ти пука за наге и че ако само ти се усмихне му падаш в краката....е как да не се възползва човека

Град
    Насред пустошта, между сенките
    Ей Ш 3 години не са малко! А ако пак напишеш връСка направо ще те кюфна Изчакай го! Трябва да си перфектна, мила и все пак му трябва време да свикне с теб. Явно доста грубо са го резнали, ноо ще му мине някога...
    Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!

Сбогом на всички пътници,
    които с нокти се крепят,
    защото аз подрязах своите
    и падам за последен път.

ае хора не ви ли се е случвало някой път толкова да се задълбочите да мислите ще стане или не.. ще ми се обади или не.. че да ви дойде до гуша и да си кажете квот ще да става... Просто дишай.. ако ше стаа нешо ще става.. и да му мислиш и да не му мислиш явно сичко зависи от момчето така че дишай..

Град
    Бургас
    Може да иска да стане нещо, но просто да не иска да прибързвате.. Все пак месец и половина не е много време

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    както ми беше казвал веднъж колега,когато момче дава смесени сигнали значи си клати кллаката и хич не му пука толкова за тебе...мисли само как да те е*е....та заради това ще да е...нито заради предишна връзка,нито заради наранени чувста или объркване..чисто и просто-не те харесва,не изпитва същите чувства...ако те харесваше щеше ли да се дръпне като си тръгнала да го целуваш?
    Друго на въпрос,че когато гониш едно момче,е повече от нормално то да бяга...момчешка прерода ккаво да се прави
    ПП Супер тъпо си постъпила,че след като веднъж си му писала в скайп и така брутално те еотрязъл ,си му писала и пак и пак..той така разбира,че ти пука за наге и че ако само ти се усмихне му падаш в краката....е как да не се възползва човека
    Може да и мирише устата ...

А този верно не го разбирам - 18 месеца кара на сухо, сега п**ката му се натиска и той не та не. Баси гейподобните пичове се навъдиха От момичета са по-зле ... не била негов тип, разбито му било сърцето .. опни я бе !! Пък после пак си лепи сърцето

NeZaPoznat разби всички мечти на момичето..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Мечтите са вредни ако са непостижими

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си